Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 30
marinar spune:
eli pana o sa stea zana mea in fundic poate ajungem pe la nasii ei pe alte meleaguri si daca nu capatam de la fratelo poate avem noroc cu nasii ![]()
shine pai ce ai cautat mama cu lingurisionul la ghena?!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
SHINE, m-ai omorat cu lingurita ta...

LILISOR, pai doar LORE a vazut slide-ul tau, ce faci cu noi, astealalte curioase? Si eu cred ca ne incerci!
RALI, te astept, cu
vii? La multe lunisoare si lui Vlad!
ELI, dar ce mashina de mashina aveti! Sa-mi spui daca esti multumita, mai ales pe teren minat (gropi si alte alea) ca si eu ma gandeam la ceva asemanator. E mai mare decat un carucior normal?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
eli1977 spune:
Cristiana, , da, sunt multumita tare de el..bine, e si euforia lucrului nou..
dar il simt mult mai inchegat decat pe primele doua, datorita cauciucurilor nu-l zdrangane asa tare pe bebe pe teren minat, merge usor, il conduci f usor, ridica mai repede scariel pt ca n-ai decat o roata de urcat si nu e mai lung, poate f putin, eu ma uit ca intra la fel in lift ca si celalalt..
Alinuk imi spunea ieri ca e mai greu si m-am uitat si eu, cred ca asa e, din cauza rotilor cu cauciuc..dar tu stai la curte, nu cred ca e f important..
se strange f bine, incape la fel in portbagaj..cam atat.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Catalina spune:
Ma pregateam sa va scriu si am inlemnit privind la stiri pe ProTv cum zic astia de un bebelus de 5 luni care a murit de foame si de sete. Si mai au doi copii. Doaaaaamne, cum se poate asa ceva!!!!! Ce pazesc mai aia de la Protectia Copilului?
Liuda, imi pare rau am vazut tarziu mesajul tau ... Iti mai trebe link-ul?
Uite: http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804399041989/33
Meg, uite asa e carutul, cu albastru si bleu:
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=109
Marybell, deja vrea numai leganat pe picioare. Oau! Dupa numai o zi!!!
Lili, nu te supara. Eu intru asa intr-o viteza cateodata ca nici nu citesc tot, asa in diagonala. Haide, nu fi, ca ne-am uitat si la filmulete si le-am laudat si la pozici ...Nu te supara ...
Oana, sa iti traiasca crestinul! Si bine ai revenit.
Multumim mult pt urari si aprecieri!
Lili, eu nu pot vedea ce ai pus tu acolo.
Fetele, dupa cum probabil ati ghicit, traducerea merge greu, aproape deloc. Sorry dar parca nu imi ajunge timpul sa fac tot ce trebe.
Maine ma duc la serviciu la sedinta asa ca ... si sambata toata ziua.
Pupici
cristiana70 spune:
CATALINA, am vazut si eu stirea, am intrat sa va spun... groaznic. La aproape cinci luni, bebelusul abia avea trei kilograme, ii incuia cate-o zi sau chiar mai mult in casa, fara mancare, fara apa... de ce fac animalele astea copii? Ca sa aiba cine sa-i slugareasca, ca sa aiba pe cine bate?
Fac un capitol nou, asteptati un pic.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
eli1977 spune:
Marybel, sunteti in asteptarea iepurasului, deci...
vreau sa-ti spun ca mi-e o frica de momentele astea dinainte de dintisori..dupa ce am citit mes tau iar m-am uitat in gurita la Andrei, ca de cateva zile si el e cam foit, saliveaza mult si baga pumnul tot in gurita..i-am luat ieri si inele gingivale..
bafta multa, trecem noi si peste asta!te pup
tot mi se pare ca Andrei are capsorul un pic mai turtit pe dreapta, pt ca e disperat sa stea pe dreapta..cand se uita intoarce capul ca girofarul, mai doarme si pe stanga, dar mai mult pe dreapta.mi-a zis dr ieri sa-i pun pe peretele patutului, in stanga lui ceva f colorat, jucarii si pe cel din dreapta sa-l tapetez cu un scutec alb, sa fie plictisitor si sa se uite in stanga..i-am luat o chestie f misto, colorata, pe care sunt prinse o oglinjoara, o albinuta care fosneste, o floricica, fff colorate, sa vad ce iese, poate il pacalesc.
mamicile de bb2 , cand se definitiveaza forma capului la bebici?
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
hihi, Cata, pe asta , si tot pe bleu am vrut si eu sa-l iau , cand mi l-a schimbat prima data!are si husa de picioare, pt la iarna, o sa huzureasca Mateias!
Lili, fata, poti sa ma bati si nu vad retrospectiva!not found cica
pisoiul meu drag
taina botezului
marybell spune:
helenutza
quote:
oare chinezii cu ce incep diversificarea? ...asta apropo de o mie si una scheme de diversificare. am citit si eu ca si voi si ma voi baza... pe instinct. incep cu suc de mere, morcov, portocala, pe urma supa de legume, mai intai radacinoase, pe urma bag si cartoful... asa m-am gandit...o sa imbunatatesc gustul cu putin ulei de masline, am inteles ca merge si un pic de unt sau lapte. si daca nu o sa ii placa cica merge si 3 fire de sare... si de abia astept deserturile de mar copt cu branzica, lapte cu cereale...eh, dar mai avem pana atunci, sper sa primeasca bine mancarica si sa nu am probleme.
cu siguranta ca la chinezi diversificarea incepe cu mucilagiu de orez
rali sarumana de intrebare, da asa este incep si la noi dintisorii. sper sa rezistam cu brio
loremunteanu si Erik papa tot de la tzitzi, si kk e moale mai tot timpul.
cu vaccinul...noi cand l-am facut pe cel de la 4 luni nu am mai avut nici o reactie adversa, nimic insa de data asta i-am dat preventiv antitermic (panadol) 4 ml.
catalina pai nu s-a invatat dupa o zi doar
cat despre stirea de la protv cu bebelushul de 5 luni care a murit din cauza faptului ca parintii nu il hraneau, am ramas socata. pur si simplu sunt oripilata de cat de dese sunt cazurile de cruzime, barbarie si indiferenta fata de bebelushi. nu stiu...probabil ca asa o fi fost si inainte, si poate ca abia acum le observ si eu mai mult, din cauza lui Erik dar mie una imi sfasie sufletul. mai stau cateodata si cand il mangai pe Erik si ii dau sa pape ma uit la el si ma gandesc: oare cati bebelushi sufera in momentul asta in lume? de foame, de sete, de durere...e groaznic.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
mirandolina spune:
NU SUNT GRAVIDOASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iza, 
Lili, si eu ma uit la toate pozicile
Si toti sunteti niste frumosi:) Da' nu vad retrospectiva!
Shine... 
As mai avea multe sa va spun, dar suntem singurele acasa si am de spalat un munte de vase...
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya