Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lili, ba si io ma uit la poze, dar uit sa zic. favorita mea e cea cu lectia de botanica, tu arati super bine, iar Adam e un scump si jumatate. retrospectiva nu reusesc s-o vad: file not found.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

fetelor mi s-a intamplat ieri ceva straniu si m-am gandit sa va povestesc ca sa luati masuri
am plecat la tara, dar in drum m-am decis sa ma opresc la crrefour orhideea; avand de facut doar cateva mici cumparaturi am decis sa o las pe daria in masina cu mama ca sa termin mai repede, dar si pentru ca ma gandeam la aerul conditionat si zgomotul din magazin
cand m-am intors la masina mama era f agitata si o luase pe fetita din scaunul auto, o tinea in brate
am aflat ca ma sunase dar din pacate tel meu (care e pe zapp ) in carrefour nu prea are semnal; ce se intamplase?
parcarea era libera-libera (cele care fac cumparaturi de acolo stiu ca sunt rare situatiile de acest gen) si totusi o masina neagra straina (mama nu a fost atenta la detalii, din pacate) s-a tot invartit in jurul lor de vreo 3 ori si tot le privea cand pe mama cand pe daria
la un moment dat tipul de la volan a vrut sa bage masina chiar langa a noastra (desi repet ca parcarea era extrem de libera), din fericire chiar atunci o soferita a parcat langa noi
reactia tipului a fost foarte violenta si a accelerat in tromba si a iesit din parcarea carrefour
ciudat este ca in urma cu 2 zile , tot cand ne pregateam sa plecam la tara, in timp ce eu scoteam masina din parcarea blocului, un tip a vrut sa o fotografieze pe daria care in momentul ala se afla la mama in brate
nici eu , nici mama nu suntem genul de pers panicoase, din contra abordam frontal probl, dar sit asta ne-a dat peste cap
nu stiu ce intentii avea tipul ala si ce s-ar fi putut intampla (Doamne fereste!) daca nu era mama atenta sau nu era soarta atenta, dar NICI NU VREAU SA AFLU VREODATA
asa ca AVETI GRIJA ce faceti si nu lasati pe nimeni sa faca pozele copilului vostru pentru ca nu se stie niciodata
eu am vrut sa le iau cu mine in magazin dar ma temeam sa nu raceasca micuta de la aerul conditionat din carrefou sima gandeam la zgomotul mare de acolo, insa acum nu o voi mai lasa ; va sta doar cu mine
inutil sa va spun ca nu am dormit azi-noapte de griji
sotul are de gand sa-mi cumpere un spray sa il am tot timpul in masina
repet nu suntem genul de oameni panicosi, dar traim intr-o tara care...stiti si voi si in plus cand esti mama te gandesti doar cum sa-ti protejezi copilul, nu te mai gandesti la altceva

Mergi la inceput