Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eli, ce buflea e Andrei! Cate kg, zici ca are? Mama ce de colacei! . Pai n-ai decat o poza cu putza goala (in albumul comun) si aia e publica...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eli ca lumea scaun, misto masina...dar pe mine tv-ul m-a bagat in boala

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

liuda lasa fata ca nu merge diana la sapa asa ca puteti sa treceti o zi fara baie.

sraluca si noi tot asa: carul ne constipa si morcovul face kk.

lili pai prea te-ai miscat cu talent, trebuia sa-ti mai dea adam o proba

dana mie mi-a zis dr sa incep pe la 6 luni cu carnitza cate o lingurita si sa ajungem treptat la atatea lingurite cate luni are.

vaaaai mor: eu citesc si scriu pe forum si emmi ma mangaie pe fata(asa se nimereste normal dar eu tot sunt fermecata)

lili cica file not found

shine
esti tare!

eli supe masa. eu astept sa vad daca-mi da fratele meu , daca nu...studiem piata

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Lore..., , da, fata, e dodolotz, una dintre porecle e si Dodo, din cauza asta..are 8,800 kg si 69 cm, marti l-a masurat si cantarit dr, vizita lunara..evident, am sarit iar pe el, daca sa-i reduc din mese, sa nu se faca obez..cica nu e, ca e si lung, e de talie mare, auzi si tu..ca e cat un bebe de 6 luni..
si nu mai papa decat 4 mese de lapte si una de fructe plus suc de fructe si luna asta ii inlocuiesc usor si masa de pranz, incep supele si piure de legume..pe la 6 luni va mai avea doar 2 mese de lapte, 3 diversificate..
oricum, luna asta n-a mai luat decat 800 de grame, sper sa se opreasca..haplea in chiloti

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

da, Lore, am sters eu din ele, am lasat una dar n-am vazut ca i-am dat share si la aia..

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Dana- multumesc de traducere, chiar vroiam sa te rog daca ai timp sa ne faci un rezumat . Ma bucur ca Lucas e bine!

Cristiana - si eu vreau visine ... daca ai fi stat mai aproape va faceam o vizita.

Shine- deci nu ti-a trimis nimeni macara ... multumim pentru articol.

Monu, Lore, Eli- frumos bebici!

Marina- si eu ca tine astept sa vad daca imi da cumnata-mea scaunul ...daca nu vom testa piata

Marybell- dintisorii il chinuie si pe Erik? Dragutul de el...

Lili- si la mine file not found....

Oana- bine ai revenit. Sa va bucure inimile micul crestin... si la noi a fost "show" la botez pana l-a bagat in cristelnita

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

eli, foarte frumoasa masinuta noua.....

intrebare la gagici: am aruncat o linguritza la ghena..... o aveam in mana cu ceva de aruncat, si nu mi-am dat seama cand am scapat-o..era lingurita din setu' ala bunu''
ce ziceti, sa ma duc dupa ea jos la ghena??????

fu@!#-i mama ei de treaba , ca imi sta capul la problemele altora.
acum chiar sunt ofticata, sunt o mare varza.....

intrebarea era la misto, k doar nu oi aduna din gunoi

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui

Mergi la inceput

Shine, esti haioasa rau, fata!ai reusit cu banca pana la urma?cu vara-mea te-ai mai vazut?ca eu nu.., bine, nu pe afara,dar au venit la botez...

Helenutza, de tv..daca vrei sa-ti spun sincer..eu n-am fost fan , dar d-l meu ...lui ii trebuia maxim!s-a intamplat sa plece in Germania si mi-a facut-o, a venit cu ditai hardughia..acu' buna si asta!

maaai, ce vreme, daca e asa si maine..?sa ne strice frumusete de zi de gupii?are haz?
aveam invitatie la George M, pe Lia Manoliu, am ezitat sa ma duc, mai ales ca cica trebuia sa intru pe la 3..si canta in deschidere o gramada de de-ai nostri si abia pe la 8 el...acum ca vad ca ploua nici nu-mi pare rau ca nu m-am dus..nu sunt vreo mare fana oricum

Marina, pai de asta n-am avut nici eu, ca am asteptat unul de la cineva..dar asta mi-a placut tare, se da si in jos scaunul, ca sa se fixeze mai tarziu la masa, si pe spate, are 2 randuri de huse, de la 1 an se scoate una ca sa fie mai mult spatiu, mai alers pt burtica unora,e misto si tavita, se ridica un rand si se spala..si mi-a zis si Gio ca e f bun, ca al ei il are de la Taisia si e f ok si acum..am zis ca nu mai fac ca la carut, sa iau ceva bun din prima, sa stau linistita..

faata, ce tandreturi acolo la voi!

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

ma duc sa mai selectez poze de la botez..

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

eli, nu am mai ajuns in parc, deci nu m-am mai vazut cu Roxana
cu banca am rezolvat-o partial...adika avem 7000 de euro in buzunar, dar pentru celalat credit m-am certat cu brokeru'

Sa stiti ca eu luna asta m-am certat cu toata lumea care m-a calcat pe coada. Cum a calcat unu stramb, cum l-am articulat! Nus' ce-am avut!

Merge liftuuuuuuuu, da' a-nceput ploaia!
maine se anunta iar ploi. ce facem cu intalneala?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput