Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 28
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
mary - nu tu erai trasa de urechi, ca doar tu te-ai intors cateva pagini pentru a-l vedea pe Matei, asa-i?
si nu am pus botul, doar ca voiam sa vedeti ca si Adam creste, incet dar sigur...
am facut azi www.rockyou.com/my_gallery.php?source=mse&instanceid=69848621&islocal=true" target="_blank">retrospectiva primului semestru
ia sa vad, care va inghesuiti?
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Mie-mi zice "file not found", Cred ca trebuie sa stau la rand
DANA, m-ai salvat

!cristina mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
lore - ce umbreluta cocheta aveti la carut! Eu ii pun un scutec alb, caci desi manerul e reversibil la noi sta fix, fiindca am adaptorul lui Matei.
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
marybell spune:
lily pe mine m-a dus pe pagina dar imi spune file not found ![]()
hai ca mai incerc dar sigur e ceva in neregula... sper ca nu la mine ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
loremunteanu spune:
Eu am vazut retrospectiva. De ce? Am vazut altceva? Lili, nu e un colaj de pozici cu Adam? Cu costumas verde, bleu cu caciulita (doarme pe burtica), la baita, etc...?
E cocheta umbrela, dar sa stii ca ne-am facut de lucru... Acum mai avem si grija asta... daca se schimba soarele, opreste-te, schimba pozitia umbrelutei... Adica nu mergi 5 minute ca tre sa schimbi ceva la umbrela...
Marybell, febra nu mi s-a parut sa aiba (nici nu i-am luat-o; o sa-l verific); abia am reusit si eu sa-l adorm, dar nu doarme profund ci iepureste... o sa ma duc sa stau langa el... Saliveaza in disperare; zici ca-i boxer... Roade tot ce prinde; nu prea se descurca cu inelele refrigerante (sau refrigerate) E mofturos, plangacios... Voma, nu, iar diaree nu pare; el oricum, face moale (papa tzitzi).
Nu stiu daca-s dintii sau nu... Sta toata ziua cu mainile in gura; locul unde-i rosu e pe la canini... Om vedea... Tre' sa iau siropelele... Daca nu apare nimic intre timp, poate ne spune pediatra... O sa mergem curand la vaccin...
A propos, de vaccin, in afara de febra, nimic altceva, nu? Cel de la stat...
Ma duc langa puiut...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
ylilimic spune:
lore - dupa vacinul de stat, la tura asta, nici febra nu a facut, nici reactie (inroseala) locala. novocalmin in fundulet, ii ia si temperatura si durerea...
cred ca trebuie sa stati la coada cu slide-ul, Lore l-a vazut deci teoretic nu sunt probleme, ba l-am deschis si eu in preview-ul mesajului...
mai asteptam un pic...
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Shine spune:
buey, io cred totusi ca lilica ne testeaza cu linku'
vrea sa vaza cate ne prindem ca nu mere...
si ca sa fie mai smechera s-a vorbit cu Lore sa zica ..."eu l-am vazut" ![]()
![]()
![]()
Eu pur si simplu sunt pusa pe shotii....
e de la statul in casa, cred.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui
megbeng spune:
lili, si la mine file not found!!!
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">
iubirea lu' mami si a lu' tati, bebe Matei
Helenutza23 spune:
am inceput divesificarea acum vreo sapt si ceva cu sucul de mere. ii placea, ajunsese sa bea vreo 40 ml pe zi dar mi se parea ca e cam agitat seara. am intrerupt vreo 3 zile si pare ok. acum a coincis si cu o racorire a vremii... nu stiu ce sa zic. de maine incep iar, cate 10-20 ml sa il vad...
oare chinezii cu ce incep diversificarea? 
...asta apropo de o mie si una scheme de diversificare. am citit si eu ca si voi si ma voi baza... pe instinct. incep cu suc de mere, morcov, portocala, pe urma supa de legume, mai intai radacinoase, pe urma bag si cartoful... asa m-am gandit...o sa imbunatatesc gustul cu putin ulei de masline, am inteles ca merge si un pic de unt sau lapte. si daca nu o sa ii placa cica merge si 3 fire de sare... si de abia astept deserturile de mar copt cu branzica, lapte cu cereale...eh, dar mai avem pana atunci, sper sa primeasca bine mancarica si sa nu am probleme.
lili am vazut de dimineata pozele. sunteti f simpatici, eu va am la suflet ca sunteti constanteni de ai mei 
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

loremunteanu spune:
Shine,
. Serios ca l-am vazut.
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
eli1977 spune:
buna, am ajuns si acasa...
Cata, ma bucur ca ai reusiit!sa-l stapaniti sanatosi!multe plimbarici!
Lili, m-am uitat pe poze , chiar pe toate, imi place maxim aia cu Adam cu jucaria in gurita!e haios!
am luat scaun la copil, uitati aici, e Poly 3 in 1, au reducere la Chicco de la 6 mil si ceva la 4 milioane jumate..chiar ne trebuia, ca nu avem.se da pe spate f misto, se poate folosi si acum, pe poz intermediara, ca sta bb ca in scoica..
iar aicimasinuta noua
si ieri la plimbare
am mai pus poze de la baita dupa botez, dar fiind dezbracat..nu le pun publice..
ma duc sa citesc din urma
nici nu stiu..sa ies un pic cu bebe..
maine la cat in Cismigiu?vin sigur sa va vad, sa vad cum fac sa-mi aduca tati si pisoiul..
Alinuk, sar na de tel azi!!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului