Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Oana,ce ma faci?Ati inceput sa diversificati sau inca studiezi problema?
Poate ne scrii si noua ce parere ai,cam cum arata schema voastra?

Meg,vroiam sa-ti spun ca nu esti singura,ca si eu il vedeam pe al meu (asa sa moara Lili) uratel dupa ce am nascut,dar ma calma tati ca pentru el era cel mai frumos bb.Eu si acum am faze cind il vad uratel(si nu e chiar asa),deci sunt invers decit mamele alea care-l vad doar pe al lor rupt din soare.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, nu putem vedea pozele... !

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mama ce-am uitat...
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Dana, . Am notat.

Cristiana, Roni de cand a descoperit statul pe-o parte numai asa vrea... Ii place tare si se rasuceste singur, asa si papam, asa facem si nani...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Daconst

[Meg,vroiam sa-ti spun ca nu esti singura,ca si eu il vedeam pe al meu (asa sa moara Lili) uratel dupa ce am nascut,dar ma calma tati ca pentru el era cel mai frumos bb.Eu si acum am faze cind il vad uratel(si nu e chiar asa),deci sunt invers decit mamele alea care-l vad doar pe al lor rupt din soare.

Bey, pacatele mele, ca eu il vad pe David ca fiind cel mai frumos!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana,nu spune de ce sufera,desi cred ca acum sufera de multe la greutatea asta.Cica in urma cu 4 ani avea 110kg,dar maica-sa a continuat sa o hraneasca la fel.Mananca 15 hamburgeri cu cartofi prajiti,5 litri cola si multe kg de ciocolata pe zi.Ma-sa spune in interviu ca ei i se pare normal sa-i dea sa manance,daca fata asta vrea.

Mergi la inceput

Cristiana,tu esti ok,stai calma.Asta e normal la o mama.Eu sunt defecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mary - nu tu erai trasa de urechi , ca doar tu te-ai intors cateva pagini pentru a-l vedea pe Matei, asa-i?

si nu am pus botul, doar ca voiam sa vedeti ca si Adam creste, incet dar sigur...

am facut azi www.rockyou.com/my_gallery.php?source=mse&instanceid=69848621&islocal=true" target="_blank">retrospectiva primului semestru

ia sa vad, care va inghesuiti?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am vazut Lilico, retrospectiva.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

lore din pacate in general aparitia dintisorilor la bebelushi este acompaniata de febra, plansete, diaree, voma, salivare in exces.

Erik isi gaseste alinarea numai daca il luam in brate eu sau Alex. gingia o are umflata de vreo 2-3 saptamani, insa inca nu a erupt nici un dintisor. i-am cumparat inele refrigerate pe care le pun in frigider si i le dau sa roada la el, ii dau cu calgel pe gingie, si cand vad ca plange prea mult si are si putina febra ii mai dau si cate 2,5 - 3 ml de panadol fiindca scrie si pe el ca e recomandat ptr dureri de dinti.

uite ca abia am reusit sa il adorm mai devreme putin dupa o criza de plans din cauza asta de vreo jum de ora. sper sa trecem cat mai repede peste perioada asta.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Lili,vezi ca nu merge.Nu astepta degeaba.

Apare:file not found.

Mergi la inceput