Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lili, si noi l-am reucperat intr-o dimineata pe matei de pe jos..l-am alaptat pe la 5 si a atipit in timp ce-l hraneam..m-am trezit juma de ora mai tarziu ca smiorcaia bebe..si cand ma uit...era pe jos, langa pat, pe burtica..din fericire, fara "sechele"

www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">iubirea lu' mami si a lu' tati, bebe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

shine - asa mai merge! macar un "vazut & placut"...e ok.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna ziua, mamicilor.
A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai "auzit".
Am citit bine in ultimele mesaje????? Avem posibile viitoare gravidutze???? Felicitari si jos palaria in acest caz...
Vad ca nu are rost sa pun si eu sare pe rana cu diversificare...inteleg ca ati dezbatut diverse pe subiect...am sa incerc sa va mai prind si eu din urma.
Noi suntem bine...dormim mult mai mult...incomparabil fata de primele 2 luni si ceva, nu mai suntem asa de agitat ca urmare.
Incerc si eu acum sa stabilesc o schema orientativa de diversificare.
Am facut si noi botezul sambata si ma bucur ca am scapat...putza s-a scandalizat rau de tot...doar cand l-au bagat in cristelnitza s-a linistit, holbandu-se la lumanarile din fata lui. In rest in noaptea si ziua urmatoare a fost imposibil sa ne mai intelegem cu el. Cam atat despre parerea populara conform careia copiii se linistesc dupa botez. Acum am revenit la programul decent pe care il aveam inainte.

Sper ca sunteti bine cu toatele ca si bebeii si mai sper in continuare sa revin mai frecvent.

cu scandalagiul Teodor 18 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Intrebare:
De cand se inroseste gingia si pana sparge si iese dintisorul cam cat dureaza? E obligatoriu sa se lasa cu temperatura, plansete si alte alea?
Parca s-a inrosit ceva si la noi... Parca... Stiu ca ati spus, dar eu n-am decat un neuron si ala pe jumatate amortit... Cum se cheama siropele pt dintisori si cum se dau? Le inghite sau se freaca gingiile?
Lilico, faci scandal? Na ca m-am uitat la poze si mai am de vazut...
De multisor voiam sa-ti spun... Cand eram mai micuta ne faceam concediul in Mangalia; aveam niste prieteni de familie care stateau foarte aproape de gara... Mi-a placut tare Mangalia si inca imi mai place...
Mai am de vazut pozele cu Dodo... Am un copilut cam marait...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,eu ma uit la toate pozele si scriu cite ceva,pentru ca pica bine mamei respective asa cum si mie-mi pica bine cind altcineva ne vede pozutele.
Pacat ca nu toate fetele au timp de asta sau nu dau importanta,ce sa zic.

Shine,multumim de link.Sunt bucuroasa de toate informatiile noi in legatura cu diversificarea!

Ioana,vazusem si pozele tale de la botez si m-am minunat ce multi invitati ati avut.Tu esti cu familia acolo?
Frumoasa familie sunteti,asa ca nu ma mir pe cine seamana bb.

Liudo,la tine e clar ca fata are alergie sau intoleranta la lapte,daca spui ca si ai tai au.
Carnea se baga tot treptat,de 2 ori pe saptmana,nu mai mult.Inatai 20g,apoi 30g...si tot asa.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Iza, . Nu te gandi ca sta prea mult pe burta; mai degraba il chinuim noi... Nu-i place. Dar trebuie s-o faca si pe asta... Nu cred ca sta mai mult de un minut....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

lily ia intoarcete inapoi si vezi chiar ca dupa ce am vizionat pozele in creierii noptii, am facut si o remarca si anume ca Adam seamana la ochi cu tati.

oana bine ai revenit pe forum sa-ti traiasca noul crestin, sa creasca mare si sanatos, fie ca Dzeu sa ii binecuvanteze viata micutzului cu zile pline de soare si fericire alaturi de voi cei care il iubiti.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lore,nici eu nu am fost atenta la dintisori pina nu a fost cazul la noi.Asa ca eu te inteleg.
Nu e o regula sau un timp stabilit pina sparg dintisorii gingia.Depinde de copil.La noi,eu nu am simtit.Insa a fost mai marait dupa ce a spart si s-a dezvelit complet.Acum e mai bine.
Febra fac unii copii desi se spune ca nu de la dinti fac febra.Vezi cazul nostru ca am crezut ca are febra de la dinti si el era cu rosu in git,deci eu as exclude febra de la semne daca e mai mare de 38.
Gel de dinti e Dentinox sau Calgel.Se maseaza gingia cu el si e bine sa-l ai in casa...sa nu ajungeti la morcov,ca noi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am facut eri vaccin - pana azi nu avem nimic, decat ca mai maraim din cand in cand
oana bucur bine ai revenit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

In sfarsit intru si eu pe la voi, nu stiu ce am dar parca-s lovita in cap, cred ca vremea e de vina.

LILSOR, doamne ce scandal faci! Binenteles ca am vazut pozele voastre!

OANA, bine ai revenit, sa va traiasca micutul crestin! M-am gandit de multe ori la voi, ma intrebam daca si-a reglat Dodo somnul, ma bucur sa aud vesti bune de la tine!

DANA
, ai dreptate, am vazut si eu filmul si mi s-a facut parul maciuca, o astfel de mama ar trebui judecata pentru asa ceva. Spune-mi, ca n-am inteles, fata sufera de ceva dereglare?

CATALINA, la multe lunisoare lui Matei si plimbarici placute cu noua masinuta!

LORE, nici lui David nu prea ii place pe burta, dar mai nou se suceste pe o parte si alta de unul singur, mai avem un pic si ajungem singuri pe burta!

DANA, eu am pus inapoi vreo doua kile, si nu ma simt bine cu ele. Mare greseala ai facut cand ai spus ca Nutella e "ieftina", nu mai iau, ca infulec tot borcanul! Si nici nu ma simt bine, azi mi-am facut (iar!) programare la doctor, parca ma dor ovarele, nu mi-e deloc bine.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput