Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor a-ti innebunit cu diversificarea asta. Si innebunisem si eu. Am stat pe net vreo 2 zile, am scos material de pot sa scriu o carte si am citit si am tras o singura concluzie: "mother knows best"

Deci fiecare are cate o idee despre diversificare dar fiecare copil e diferit, vezi Matei al Catalinei care de la mere s-a ... iar altii nu.( apropo Cata si al meu a avut o incercare atunci cand i-am data prea multe mere odata si nu era obisnuit si acum inghite 2 mere rase scurt pe 2 si tot constipat e)

Fiecare isi cunoaste copilul si stie ce ii poate pielea si burtica. Parerea mea ca daca ii dai nu-s ce mai devreme e adevarat numai 50% restul e genetica. ADN -ul isi spune cuvantul tare, tipa. Cum zicea si Liuda ca ei nu ii place nu mai stiu ce si nici Dianei nu ii place, e si alergica ca ea.

Apropo de chestia asta am citit undeva despre un studiu care zicea ca daca mamele si nu numai mamele si bunicile si strabunicile s-au infometat in timpul sarcinii copii devin obezi. Si daca stau bine sa ma gandesc la mine se potriveste ca imi povestea mama ca nu prea o duceau bine cu banii cand era insarcinata cu mine si am iesit o mata si acum ....sunt

Acum dati cu rosii ca astea -s de-ale mele din putul gandirii

Singura grija pe care trebuie sa o avem e sa nu iasa mofturosi si cu fite la mancare ca atunci am pus-o cu toatele.

Va pup si succes la diversificare

Eu ma iau acum dupa pediatra si vad ca deocamdata ne merge bine. Si ea a zis sa dau bananele mai tarziu dar vorba Liudei de ce atunci fac astia cereale cu babane de la 4 luni

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Marybell,

Liudo, legat de subiectul test, nu de bani duc lipsa, ci de curaj. Am tot asteptat, am zis ca vin comunistii, hai inca o zi si inca o zi, dar daca nu vor, eu ce sa fac?

Azi il cumpar si il fac cind vine si tati. Nush ce antrenamente face el cu soldateii aia ai lui care trec de preze, dar ma bate gindul sa-l trimit la o vasectomie

Raluca bre, bine zici tu cu diversificarea aia. Eu una am tot urmarit ce s-a scris aici si... n-am inteles nimic. Fiecare dintre voi a facut cum a stiut mai bine si din fericire niciuna nu va ajunge sa aiba copil de 222 de kile la 7 ani... So... MOTHER KNOWS BEST, urmati-va instinctele (si setea ).

Inca nush ce fac cu intilneala de miine, avind in vedere faptul ca 1. Adorm dupa ora 3 dimineata, is varza cu somnul; 2. Miine ar trebui sa merg la prietena mea de suflet in vizita, pt ca va pleca din tara pt multa vreme si nu voi mai avea ocazia sa o revad curind. Si ea are un bebe de 5 luni si jumatate

Va pupez

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by Liuda
mirandolina - iti trimit bani de un test fata? ca tot ma gandesc la tine ai pus-o de un copil sau nu? vad ca nu te intereseaza? dormi linistita! zi, fata ca iti dau bani sa ma linistesti....

vaaaai, rad de una singura pe aici...

telegrafic:

>>baie in cada mare: intra tati cu bebe si eu il spal, exact dupa schema enuntata mai sus si de lore (apropo, si eu ma gandesc la nume de fete..desi mie nu prea-mi palc fetitele mici..da si cu 3 barbati in casa nu stiu act de bine o sa=mi fie..)

>>carucior nou: bravo, cata, sa il stapanaiti sanatosi: cum e? ai poze undeva cu el?

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEEEEEEEI!!!!!!

www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">iubirea lu' mami si a lu' tati, bebe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna dragele mele,

in primul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, carora le doresc sa creasca mari si sanatosi

matei bb de catalina

bianca bb de mady

filip bb de ana alx

nona bb de aiska

vlad bb de rali

matei bb de jordash

catalina da, ai dreptate cu leganatul, ca e cam periculos daca se invata, fiindca dupa aceea ii dezveti mai greu, insa la mine greseala s-a produs din pacate, Erik nu mai adoarme decat leganat, mi-e rusinica dar asa este... sper sa reusesc sa-l dezvat la timp.

rali probabil ca erau si bolnaviori copii aia din filmuletz, dar asta nu scuza pentru nimic in lume inconstienta mamelor care la masa le puneau in fata pizza, cola si cartofi prajiti. mi s-a facut tare mila de cea care nici nu putea sa mearga saracutza ci se tara efectiv pe jos ca sa se poata deplasa. nasol...

loremunteanu ai ales un nume tare frumos pentru viitorul care iti doresc din suflet sa fie mai ales ca are o semnificatie speciala si anume Maia care este una din cele 7 stele din Pleiade iar Raisa, un nume evreiesc care inseamna trandafir

raluca foarte interesant studiul pe care spui ca l-ai citit referitor la alimentatia mamei in timpul sarcinii si posibilul efect al obezitatii mai tarziu asupra copilului. si mama mi-a povestit ca nu prea s-a alimentat bine in timp ce era insarcinata cu mine iar eu toata viata am fost predispusa spre ingrasare si toata viata m-am luptat continu cu kg in plus desi niciodata nu am exagerat in modul de a ma alimenta.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Rali, am vazut si eu acum filmuletul. vai de mine! nu credeam ca exista sa ceva! m-au trecut fiorii.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare fetele,mutumim de urari!
Ca urmare,Lucas e foarte bine azi,nici urma de febra,e vesel si jucaus ca de obicei.
In schimb azi-noapte m-a tampit cu mancatul.Se trezea din 2 in 2 ore urland de foame.
Va dati seama ca ziua mancase iar foarte bine,asa ca nu puteam sa-i dau atat sa manance.Asa ca-i lungeam laptele cu apa sa se hidrateze.Faceam 2 masuri de lapte cu 100ml de apa.
Cred ca simtea el ceva de se trezea iar.Eu sper sa ne revenim cu programul ca tare urat e asa sa nu dormi noaptea.

Rali,am vazut si eu fimuletul si m-am socat.Ai tradus bine ca la 7 ani are 222kg si desi dr i-au spus mamei ca daca mai continua asa nu va ajunge urmatoarea zi de nastere.10000de calorii zilnic e grozav de mult.Dar ma-sa aia vorbea senina ca cica de cind era bb a inceput asa.Manca o sticla de lapte si apoi plingea,iar ma-sa-i mai dadea una si o bea si pe aia.
Inconstienta,parerea mea.Fata incerca sa danseze,cica,dar i se oprea respiratia si nu mai putea.Of,Doamne cite vezi pe lumea asta.

Cata,la multe lunisoare lui Mateut si sa folositi caruciorul sanatosi.

Eli,felicitari pentru kg!Eu desi am schimbat prefixul la 6,tot nu-s multumita cu mine.Parca acum ma vad mai grasa.

Monu,ai o scumpete de fetita!

Alina,v-am vazut pozele de la botez,tare frumosi sunteti!

Lili,eu te vad tare slabanoaga fata,nu stiu unde vrei sa mai slabesti.Dar tu si in sarcina ai fost la fel de subtirica,asa ca nu ma mir.Frumosi baieti,are mama!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank">despre diversificare

nu imi mege liftul, cheama cineva o macara sa pot iesi si eu din casa????

dimineata am luat-o 9 etaje pe scari cu alexandru, dar nu ma mai tin salele si pe seara.

elena_mvl.... multumesc de vizita virtuala, te mai astept

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

la multe lunishoare:

La multe lunisoare, sa creasca mari si sa aiba parte de zile feicite alaturi de cei dragi:

matei bb de catalina (deja 5 luuuuuni)

bianca bb de mady

filip bb de ana alx

nona bb de aiska

vlad bb de rali

matei bb de jordash

Fetelor sa va traiasca

cata sa stapaniti sanatosi noua masina a lui Matei.

mirandolina, bafta cu testul azi, dar eu zic, ca daca v-ati protejat, de unde sa iasa unu' mic? Daca s-a intamplat atunci sa fie ce iti doresti si bineinteles, sanatos.

Liuda, vad ca se tine lumea de facut copii, ca prietena ta. Si eu ma gandesc la fel ca tine, parca as mai vrea, dar nuuuuuuuu in niciun caz curand, si cu vrutul asta e cu dus si intors.

sraluca, zici ca daca se infomeeteza in timpul sarcinii copii devin obezi, interesant de stiut, noroc ca nu am facut nimik de genul asta. Bafta cu diversificarea in contunuare, si eu sunt in dilema, am citit tot si tot habar nu am. Poate pana ajung acolo ma dumiresc si eu sau poate imi vine vreo inspiratie.

megbeng, asa am zis si eu, ca nu prea imi plac fetitele mici, sotul e innebunit dupa ele, dar si cu trei barbati in casa apoi...nebunie curata.

rali, multumim de urare, sa speram ca si el e de acord cu asta. Azi il duc la cumnata mea, care e si ea in sapte luni gravi, la curte sa stea afara. Sa vedem...

Filmuletul e....ce sa zic, fara cuvinte, ma-sa aia e nebuna, sigur nu e cu toata tigla pe casa.

loremunteanu, am vazut poze, ce baiat de baiat de face si al tau. Ce sta el de vorba cu jucariile lui aici
Ce ta si el pe burtica, numai al meu abia-abia vrea un pic. Un de la noi.

Fug ca fi-miu iar urla si e cu pumnii pe gat. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata si de la mine!

Toti ne-am trezit la 7, mami si Matei au papat si Adam abia la 9 a ciugulit putin, la 9:30 eram deja afara. Yuuupiii! Am iesit cu 20 min mai devreme decat ieri...e un progres! Mai ales ca eram gata de la 8:30, insa cum l-am asteptat pe d-rul Adam cu fructele de la 9, am aspirat toata casa si spalat bucataria+holul, asa ca sunt super incantata de viteza cu care ma misc asa "torshon"

Sa vedem ce ati mai zis, ce ati mai facut:
iza - Multumesc lui Dumnezeu, Adam este bine dupa cazatura. E posibil sa-l fi ajutat si Matei un pic sa ajunga la margine, el nedandu-si seama de pericol. Insa tind sa cred ca de cazut a cazut singur la urmatoarea intoarcere Acum sta doar in patut, sau in patul mare cand sunt eu de fata. In ce priveste comentariile facute la adresa pozelor, sunt ok, stiu ca ochii ii are de la tati, nasul nu l-as vrea, ca la meu e mai finut
cristiana, mary - cred ca in nebunia mea, am incercat de mai multe ori miniblu.com asa ca tare m-am minunat ca la voi mergea Nu caut nimic deosebit, doar ca voi tot mergeti acolo si cum noi aici nu avem, voiam sa vad ce mai au...
catalina - nu e neaparat sa cada din pat, dar eu care ma laudam ca Matei al meu nu cade (implinise deja 8 luni) intr-o clipa si-a facut vant si l-am adunat de jos, ca sa imi inchida gura. Cu Adam? Doar ce ii povesteam sotului ca la noi in club au cazut 2 stelute- ei bine, nu s-a dezmintit si a cazul si Adam...Io te-as sfatui sa taci, nu-ti cobi singura
raluca - eu mai am o categorie care ma deranjeaza: "al meu" si "mi-a facut/domit/mancat" Adica multe se exprima fara a mentiona numele copilului si nu apuci sa zici ceva ca incep "al meu..." si la ex 2 adika toti copiii fac ceva special mamei, o fac saracutii pentru ca sunt niste omuleti mai mici care simt, plang, mananca, dorm atunci cand simt ei nevoia, atat cat vor, nu sa fie mama (Ne)multumita de ei. Eu spun mereu ca a facut ceva, NU MI-A FACUT ceva...
Bey, nu mai puneti filmulete cu nebuni! Cum o putea ma-sa sa doarma cand stie ce i-a facut copilei? Ma mir ca e inca in libertate, ar trebui frate judecata pentru tentativa de omor cu premeditare! Nu le am eu cu astea, dar sigur ar trebui pedepsita...

Observ ca daca pun poze mai rara, abia daca le observa careva cel mai rau e ca stau noaptea la 1 sa le pun si ma ocoliti cu respect Las' ca va prind eu la cotitura! Nu va vine voua roaga? (parca asa era cand eram noi copii?
Multumesc fetelor care s-au uitat si au indraznit comentarii la adresa noastra!

Va las ca mai am cateva de spalat, mai ales ca pe Adam l-am lasat sa se aeriseasca la cucu, si a catadicsit sa se kake in patut imprastiindu-l cu picioarele pe acolo

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

lilipntru a zeceamia oara.. eu ma uit la toate pozele si la toate filmuletele, ba pe unele le mai arat si la altzii.
da sunt lenesa la scris,

e drept ca ma simt tare bine cand pun si eu cate o poza si voi imi laudati puiul.
de exemplu poza lui matei cu ochelari a facut inconjurul familiei pe mail, si pozele puiutei lui Cleo..doamne ce papusica de copil cu ochii aia albastri , poza lui matei de Catalina in sezlong la baie, i-am dat-o la servici lu' barbati-miu, k sa cumpere si el sezlong,
botezu lu' messa e la mine pe desktop.... sa mai continui?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui

Mergi la inceput