Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Liuda- nu e cumva Castelani?...ca si tinctura asta e rosie,rosie si pateaza...daca nu e Castelani poate mai gasesti pe acasa sticluta si imi spui si mie...te rogggggg

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete merci inca o data pt urari si eu sper la cat mai multe kg si cati mai multi cm in minus.

eli pai esti mai inalta decat mine. dar cred ca foarte mult conteaza si constitutia fiecareia, modul cum suntem proportionate. eu nu sunt norocoasa la capitolul asta.

catalina felicitari pt noua linuzinaaaaaa! asa da cadou pt cele 5 lunishoare ale flacaului vostru.

liuda bine ca treceti la cada. sa vezi ce o sa-i placa. emmi e in extaz, da din manutze, din picioruse, lipaie...e super.

liuda uite ca mai face lumea copii!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

conchita - de asta nu scriam eu pe forum cu ce hranesc eu fata, ca am vazut in schemele puse de fete pe mail, ca se contrazic, in una banana e de la 3 luni sau 4, milupa are cereale cu banana pe care scrie de la 4 luni, in alta chema - dupa 1 an, carnea la fel - in unele de la 4 luni, altele 6 luni, altele dupa 8 luni...
unii sustin inceputul diversificarii cu sucuri, altii scriu ca sucul nu e bun, unii cu fructe, in alte sceme doar cu legume, catroful ba la 4 luni, ba la 6 , ba dupa 1 an... asa ca eu am hotarat sa scriu mai putin si sa fac cum vad eu ca tolereaza copilul... pai daca ati vedea ce gura mare are cand vede lingurita.... e inebunita dupa mancare, nu ii fac cu sare, nu pun ulei, uneori mi se pare ca mananca prea mult (eri 150ml de supa pasata, apoi 3 linguri mari de piure cu branza si tot statea cu gura cascata si cerea. asa ca am facut si niste banana la disert cu mar.... pai o cred si eu ca o apuca foamea daca nu prea bea lapte, nu ii place... clar ca ii foame, o apuca si pe ea foamea! carnea nu i-am pasat-o in mancare... doar am fiert-o in supa, dar cred ca de azi o pasez si pe ea, ca daca mananca, daca ii place, daca nu are nimic... ii dau legume mai usurele, cartof ii dau decat de 2 ori maxim pe saptamana, in rest oscilez intre orez, branza, cereale, le mai schimb...

rali - nu imi aminteam... m-am strofocat... am intrebat in sfarsit la unu' - ca nevasta-sa nu stia dar el saracu stie de toate - e mercurocrom!!! cu asta am dres si buricul care nu se prindea si cu mercurocromul asta in 24 de ore a trecut si degetelul la fel (la insistenta dr. de familie) .

Mergi la inceput

emmi tocmai a papat 2 linguritze de mar ras...mmmmm ce bunut.

si eu sunt ok pt ca a dormit ea 2 ore si eu una dar acum ma doare capul.

Mergi la inceput

marinar - sa stii ca nu tine de religie... a zis ca se chinuie si ea 5 ani dar macar dupa asta scapa de greu... si mai una tare... poate pe la batraneste face si un baiat sa-i aduca o nora care s-o tina la batranete (eu zic ca poate o bate) ... bine ea este si o persoana cu foarte multa rabdare.... e inceata si nu o scoti din pepeni cu una si alta! dar cica e tare amuzant cand una intreaba "dar ce culoare e asta?" cu cartile de desene dupa ea, alta vrea sa manance si a treia face moft la tata si nu vrea sa suga

fetele cu baia la "cada lu' mama" - ce-i puneti sub capatina la copil? ca in caduita ii puneam un prosop paturit sub cap sa fie mai sus si aparam si urechile de apa... in cada.. cum pusca mea fac? ca tot trebuie s-o las jos si s-o spal cu sapoane si geloane!

Mergi la inceput

liuda pai nu am zis fata ca e vba de religie, fiecare face cum crede sidaca se crede in stare. bravo ei!

tu o sa-i faci baie dianei singura? atunci ar trebui sa-i iei un suport cum are catalina cred ca altfel ar trebui sa pui apa numai asa, pe fundul cazii si cred ca s-ar raci repede. eu ii fac emmei baie impreuna cu sotul asa ca eu intru cu ea in cada, o tin bine, inotam, o pun sa mearga si zici ca e bamby, nu stie cum sa dea mai repede din picioare...e haioasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, la mai mare.

Liuda, noi i-am luat scaunelul acela, l-ai vazut in poze? Noua ne e f bine in cada cu ala ... Se joaca de mama, mama si e si sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Liuda- mersi mult...o sa vb. si eu cu dr. noastra!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Liudo, la noi intra tati in cada cu bb si-l tine,, inoata si ce mai fac ei pe-acolo, iar eu il spal...

A propos de fetite... Cum suna Maia-Raisa? Suna bine sau nu? Eu deja ma gandesc la nume pt fetita... si inca nu-s gravida...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

lore esti bestiala...cum fata te gandesti la nume de fata? si daca mai tragi un baiat? fata ca sa alegi nume intai trebuie lucrat la utza-utza apoi te gandesti la nume!! bai santeti nebune... eu merg pe strada cu asta mica si vad caruturi-caruturi... si incep... uite asta merge- a mea de ce nu merge, uite asta sta in fund - noi cand stam asa in fund? al meu dispera....

mirandolina - iti trimit bani de un test fata? ca tot ma gandesc la tine ai pus-o de un copil sau nu? vad ca nu te intereseaza? dormi linistita! zi, fata ca iti dau bani sa ma linistesti....

catalina - da lincul cu ce ai tu acolo la cada... ca eu ma grabesc la magazin de vreo 2 ore (si tot pe forum sant) si daca intru in album ... nu mai ajung nicaieri ca casc gura acolo la bebelusii vostri!!!

marinar - noi facem baie impreuna, adica cu tas-o la curul nostru.... dar daca eu stiu nu este intr-o seara... cum ma descurc singura?

Mergi la inceput