Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
Daconst spune:
Eli,foarte frumoase pozele.Ati avut un botez super!Imi plac aranjamentele!
Tu esti frumoasa si stilata,esti pe gustul meu.Iar kg mai ai ceva de dat jos,dar arati beton pentru o proaspata mamica!
Iar pisoiasul l-ai asortat la tinuta ta!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Mai scriu ce-mi amintesc..ca am citit pe secvente.![]()
Katy,felicitari pentru dintisor!
Adela,si al meu se trage de putza.![]()
Nu stiu ce are,ca ma bufnea rasul cind l-am vazut prima oara.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Alinus25 spune:
Monudraga si noi tot azi am fost la radiografie. Mie mi-a spus dr ca e ok. Numai film i-a facut. A spus sa mai merg cu ea dupa ce are 1 an -1 an jumate, dupa ce incepe sa mearga.
Catalina sa-ti traiasca feciorul, tare dragalas e!
Marinar bravo draga, esti ambitioasa! Cred ca te simti mai bine acuma mai supla... Felicitari!!!
Fetita mea e tare mariata acuma dupa vaccin, nu a facut febra. Fetele care ati facut vaccinul Pentaxim, la voi cum au reactionat bbii dupa? Au facut febra?
Pup fetele si bebei.
marybell spune:
alinus poate sa faca febra, este unul din efectele adverse care pot aparea, da-i preventiv 2,5 - 3 ml de antitermic, panadol, nurofen, ceva de tipul asta. si eventual compresa cu apa rece la piciorus daca este nevoie. va doresc sa treceti cu bine de seara asta ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Alinus25 spune:
Marybell merci frumos de raspuns, acuma doarme, nu o trezesc, sper sa nu faca febra, dar daca face o sa-i dau nurofen. Comprese reci i-am pus, sper sa nu se mai inroseasca ca data trecuta.
Monu sper sa se faca bine piciorusul lui Antonia, draga de ea. Bafta!
Marinar ce dieta tii?
eli1977 spune:
Cristiana, Mary, Dana, saru mana de complimente...![]()
Cata, , sunteti frumusei rrrau, amandoi!
Dana, cum mai e Lucas?
Alinuk, te rog eu, cand ajungi in pismi, baga si la mine un bip, sa stiu ca sunteti acolo, eu ma scobor in max 3 minute ca sunt peste gard colo si vin sa va vad, o cafeluta, ceva...ca si asa nu ma omor cu munca..ma mai lasa sefu sa ma acomodezzz
ce acomodare, nene, ca eu am o leneee
KATE, FELICITATIONES PT DINTISOOOR!!
Ma mai uit un pic in urma, mai am cateva pagini..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
AAAAA, cum era sa uit, tocmai fixul meu in viata...
Marina, felicitari , mama, pt centimetri scazuti!!!brava, da-i inainte!dar la kg ai scazut?unde faci electro?faci si impachetari?
am ajuns la 71 de kg..mai am cam 9, hai sa zic 10 ca sa fiu...cum trebuie,,deci mai e cale lunga.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
megbeng spune:
conchita, si eu stiu schema de diversificare pe care o zici tu, de la UNII pediatri din RO..tu de unde o stii? sper sa imi iasa, sa ma pot tine de ea!!
matei nu a vrtu papa pana seara..decat din bibe..doar ca nu l-am lasat eu sa suga din biberon
...si am rezistat eroic si unul si celalalt pana seara la ora 10..cand a papat cu sete mare direct din san..sper sa fi fost un mofturici trecator..
in alta ordine de idei..mi-a adus azi soacra-mea cei 700 de mi
..si si-a cerut scuze ca a cheltuit banii copilului
quote:
Originally posted by kateryna
[ Anelin stie sa scuipe de mult...cam de la o luna si un pic. A invatat cu Sab SImplexul

nu mai stiu cine intrebase..DA, matei primeste suzeta, da azi nu m-a ajutat deloc treaba asta.
mai, noi inca nici nu scoatem limbutza si nici nu scuipam..pote pentru ca suntem mai mici...
iubirea lu' mami si tati, bebe Matei
monu spune:
Multumim pentru sustinere. Nu stiu de ce dr s-a mirat de inaltimea ei. la 4 luni juma are 65 de cm. Eu sunt suparata dar sper sa fie bine. Amandoua sunt cu probleme. Antonia cu piciorusele si cu febra de vaccin, Alexia cu rosu in gat din 2 in 2 sapt.
cred ca nu v-am mai aratat puiutul meu de ceva timp.
IULIA ANTONIA - cel mai cuminte bb
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Alinus25 spune:
Fetele, fiindca n-am somn, am pus si eu poze de la botez, pentru cele care doresc sa le vada. Noi am facut botezul la 2 luni.
Botez Riana
Megbeng bucura-te ca ti-a dat soacra-ta banii inapoi. Esti un caz fericit. Soacra-mea, la vreo 2 saptamani dupa ce am nascut, a inceput sa se planga la fiu-sau ca nu are bani, iar dragu de fiu-sau i s-a facut mila de ea si i-a dat bani, in conditiile in care noi aveam mare nevoie de bani, doar avem un copil cu care te cheltui destul. In loc sa ne ajute ea ne incurca. Mama nu cred ca ar fi putut face acelasi lucru. Asta e.