Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ne-am intors si noi, am fost vagabonzi. Fiindca se arata ploaie mare, am renuntat la plimbarica, asa ca David a stat pe terasa in carucior, uitandu-se la nebuna de ma-sa care culegea visine din pom, cocotata pe scara. Asta a fost prima tura, pentru o prietenuta din maternitate cu care ne tot sunam sa vedem ce ne mai fac comorile. Ne-am si dus sa-i ducem recolta, ca femeia vrea sa puna compot, cu cat sunt mai proaspete, cu atat mai bine.

Ce stiti fetelor de AELITA, ca tare de mult n-am citit-o? Sper ca sunt bine, si ea, si Sofiuta.

Ma duc sa-mi fac un iaurt cu bucati maaari de fructe (visine, ce altceva?), masa de seara. Maine daca nu ploua ar trebui sa scobesc si dupa niste capsuni, ca au sarit parleazul de la vecina din spate.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

MARINA, la cati mai multi centimetri pierduti! Sa-ti fie de bine, si sa nu-i pui inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim Adela,Marina,Marybell,Ivona,Cristiana,Conchita,Liuda.Mirandolina pentru gindurile bune! Sper ca n-am uitat pe nimeni,

Lucas e mai bine,l-am scos si afara ca nu m-am putut rabda.De mancat,mananca bine si ma bucur ca nu are dureri.O sa-i mai pun in seara asta un paracetamol sau nurofen in fundulet sa fiu sigura ca va dormi fara febra.

Marina,felicitari,draguta.Pai asa vreau si eu slabire cu electrostimulare.Stiu ca tu tii si dieta si aerobic si atunci rezultatele apar.Sa nu te lasi,ca ai inceput tare bine si e pacat.

Catalina,pai daca ai inceput cu cartof,eu zic sa stai macar 3 zile cu el sa vezi cum merge.Nu te grabi sa bagi alta leguma,ca ai timp destul.

Conchita,dupa cum vezi sistemul american nu se prea pupa cu cel european.Aici se recomanda la inceput tot ce e interzis la voi si invers.Asa ca nu stim cum e mai bine,pina la urma tot instinctul e baza.

Monu,sanatate multa Antoniei si Alexiei,sa se faca bine cit mai repede!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pup toate piciutaniile si cele mai dragutze mamici

dragelor io cu trebi asa ca abia ma tin dupa voi cu cititul..si apoi ceva remarcabil de zis parca nu am, voi cu discutii despre diversificari in care mi-e si frica sa ma bag caci nu prea ma pricep...si-mi primesc bobarnace... deh... ne facem si noi barosani sa halim ca oamenii astia mari ...

Ziceati de vineri la 10 juma in pismi.. Ma inscriu of course. Caci am ybylicaaaaaaaaaaaaaaa yupiiiiii - (masinuca mea are nr YBY si a fost cateva zile in service - iar noi eu si bb in crizele cela mari fara ea)
Da se face ceva vineri special acolo??? V-ati gandit voi la fo supriza?? ..si io nu stu??????

Pai io ma duc si maine, e vreo pb???Caci maine este un concert - cu ocazia zilei Italiei (parca) la foishor va fi fanfara cu muzici...

pe la ora 17. Asa ca maine dupa ora 14 ma gasiti pe acolo

pupici si sa auzim de bine (Dana, Nadiutza, Monu.. si cine mai are pbmutze cu bbii)

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete merci de urari.

dana sigur nu ma las. la electro nu stiu cat o sa merg...cat ma tin buzunarele, dar de aerobic sigur nu ma las si dieta cat de cat.

marybell
si la mine e jale cu inghetata dar mi-au zis de la salon ca daca vreau ceva dulce sa pap dimineata. nu am mai pus gurita pe cartofi prajiti, bag salate la greu, apa cat cuprinde...adica muuult, si mancare gatita dar pun in farfurie un sfert din cat puneam inainte, fructe, fara painica, si cam atat. nu am ore fixe pt mese, nu pot. sper ca usor usor sa scap de muuulte kg. si cand spun usor ma gandesc la minim un an.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

DANA, ma bucur ca Lucas e mai bine. Bine ai facut ca l-ai scos afara, ca doar n-o sa-l tii intr-un glob de sticla. Vezi, daca erai in Ro, capatai si o reteta de antibiotic!

Cu diversificarea asa e cum spui, nu prea se pupa sistemele, si m-as bucura sa nu se dezgroape iar securea razboiului cu tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cristiana sigur nu se va incepe nici un razboi atata timp cat nu bate nimeni cu pumnul in masa ca "asa se face". citim, studiem si facem cum credem ca e ok pt puiul nostru.

fete am hranit copilul, il bag la somn si ma duc l soata mea sa-i fac o frictie pt ca-l paste o raceala.

noapte buna!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

fete, tocmai mi-a adus o parte din pozici, am selectat cateva...
ma uit si ma vad cat mai am de dat joooos..ditamai poponul am..

n-am avut o tinuta f frumoasa pt ca am intrat in criza de timp, m-am enervat ca nu-mi venea ce-mi placea si..am gasit ceva in garderoba mea sa-mi vina, ura si la gara..
mi-am pus nadragi, ca in rochie ma revars..

noi suntem aici

pupici, ma duc la baita

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

ELI, vazut poze frumoase, cu pisoias crestin cuminte si mamica frumoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eli am vazut pozici superbe de la botezul pisoiasului tau drag
mammmaaaaaaa da ce "frumoasa" esti blondina, imi place
sa va traiasca noul crestin sa creasca mare si sanatos si sa aiba parte de tot ce poate fi mai bun in viata.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput