Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Monu, faaata, e mortala Antonia!!!ce falcute are!e scumpa rau!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli fata las nu fii modesta, arati fain!

mancaias (stiu cum...) io gogoshica lui de manutza

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by Alinus25
[Megbeng bucura-te ca ti-a dat soacra-ta banii inapoi. Esti un caz fericit. Soacra-mea, la vreo 2 saptamani dupa ce am nascut, a inceput sa se planga la fiu-sau ca nu are bani, iar dragu de fiu-sau i s-a facut mila de ea si i-a dat bani, in conditiile in care noi aveam mare nevoie de bani, doar avem un copil cu care te cheltui destul. In loc sa ne ajute ea ne incurca. Mama nu cred ca ar fi putut face acelasi lucru. Asta e.

ooof, asa e, alinush..ai mei nu mai stiu cum sa ne ajute..ii simt langa noi..pe cand la socri RAR aud INTENTIA de a ne ajuta.

noi nu prea avem cu ce poze de la botez sa ne laudam, ca am facut asa cum am vrut..adica ara petrecere..la biserica si gata! o masa restransa de tot cu fa,ilia si cei mai aprpiati prieteni..fara sala decorata, in tinute "casual"...la 2 luni si o sapt am facut si noi..

iubirea lu' mami si tati, bebe Matei

Mergi la inceput

Monu

e o duuuulce Antonia ta.. sa ne pui mai des pozuci ca e
si haioasa foc

poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

ia uitati un ingerash

o scumpa si Riana - sa va traiasca Alinus

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

inainte sa nasc ma gandeam ca e plina lumea de mame nebune, care cred ca puii lor sunt cei mai frumosi si ca eu never-ever nu o sa cred asa...am nascut..si in primele zile am zis ca taaare uratel e puiul meu..apoi, pe amsura ce a trecut timpul, a inceput sa imi fie drag, astfel ca aproape ca ziceam ca desigur, al meu e cel mai frumos...DAR am vazut in seara asta pozele alexiei de monu....si nu imi mai am pretentia ca al meu e cel mai frumos...

monu, primesti petitori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Meg cu draga inima. dar banuiesc ca te referi la Antonia cea mica. Sau o vrei pe Alexia cea mare care are acum 2 ani?????

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

aoleu, sigur ca la antonia ma gandeam..pana creste matei sigur gaseste alexia alt petitor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Alinuk multumesc la fel! Nici al tau nu e mai prejos!

Eli chiar arati bine. Si eu mai am de dat jos inca vreo 7 kg si ma declar multumita...adica revin la greutatea de dinainte. Si ai un scumpic de baietel. Sa va traiasca!

Mai fetelor, eu m-am tot uitat la toate pozele, dar sincer toti copilasii sunt tare dragalasi, nu stii la care sa te mai uiti!

Aaaaaa si am primit o veste SUPER azi. Fina mea este insarcinata!!! (adica una din cele 4 finute) Nu stiu de ce, dar sunt tare fericita. Si o sa fie exact in perioada in care am fost si eu. Deci voi fi la anul nasica de botez.

Mergi la inceput

mai, da ce de-a lume activa la ora asta...

www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">iubirea lu' mami si tati, bebe Matei

Mergi la inceput