Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
CATA bafta la filmari! Si la mine fumatul este unul din motivele pentru care de ani buni am renuntat de tot sa ies undeva,gen discoteca sau club.Pe vremuri la discoteci sau nunti cand voia cineva sa fumeze,iesea afara.Acum nici macar la o nunta nu ma pot simti bine.Stiu ca la ultima,nu am mai rezistat cu tot aerul conditionat din zona si la ora 2 am plecat.Fumau in ultimul hal,tigara dupa tigara in jurul nostru,mai ales femeile.
DENISA super pestii,dar vorba Biancai pune poze si mai ales filme cu Emma ca n-ai pus demult.
Va las, ca ma calca pe nervi femeia de serviciu ,tot in spatele meu sta si acum mi-a adus si crini,ma sufooooc

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu o sa-i arat pestii lui Dan ca e innebunit dupa pescuit..sigur o sa-i placa mult...Emma e haioasa foc in fustita de blugi..imi place tare!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Neata!
Ce ati mai scris!!!
Noi suntem dupa o noapte cu urlete, s-a agitat Ayan toata noaptea si a plans si a stat cu manutele in gura. Deci iese randul doi de maselute.
Gio, imi pare rau ca a facut Marcolino conjunctivita, lasa ca trece repede, dar chiar inconstienti parintii care au trimis copilul asa la gradi!
Astery, te inteleg ca rasufli usurata ca e totul ok cu razvanel! Cred ca ai avut niste emotii...Bine ca s-a terminat cu bineFelicirari si pt laptic, si Ayan tot Dorna papa.
Ancutza, cum se mai simte Andrei?
Eu am fumat si stiu cum este, e chiar o dependenta mareeeeeeeee si nu judec pe nimeni care fumeaza sau nu se poate lasa ca este f placut si f greu sa te lasi. Cu toate astea, dupa ce m-am lasat de fumat am realizat cat de deranjant este pt nefumatori,imi amintesc ce fitzoase mi se pareau colegele care nu fumau si cand veneam aproape de ele dupa ce fumam se strambau. Se simte cu totul altfel mirosul, de 1000 de ori mai intens si de cand il am pe Ayan chiar ma deranja in locurile publice fumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata...nu v-ati trezit inca??? haideti la o .
Bianca sa stii ca si aici tot mai mult se interzice fumatul in locurile publice si in restaurante. chiar in ditamai gara din Zürich nu mai este voie sa fumezi nici macar pe peron....parca exista niste colturi speciale unde mai e voie dar nu sutn sigura. chiar si in supermarketuri cu restaurante e interzis sa fumezi. Daca vrei sa fumezi numai afara. Eu una ma bucur, oricum eu evitam locurile unde se fumeaza, noi nu suntem fumatori.
.....si cand afirmi ca fumatul nu face deloc rau, habar nu ai ce spui. Nu e sigur ca daca nu fumezi nu faci cancer, dar e sigur ca ai un risc mult mai mare sa-l faci daca fumezi.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina, ma bucur din suflet ca Razvan e bine si ca tu esti linistita. Stiu ca ai fost tare necajita de toata povestea asta dar uite ca DD -a ajutat sa scapati! Pupici multi pentru voi si refacere rapida!
Cosmi si mie mi se pare ca seamana Stefan cu Alain, doar ca Alain e mai dolofanel, ai tai amandoi puiutzii sunt silfidutzi. Ti-am mai spus ca sunt lesinata dupa domnisorica ta iar tu esti o super mamicuta, arati tare bine! Mie imi place mai mult cum iti sta asa, roscata, parca te face mai ....pustoaica
Cata, bafta la sedinta foto, sunt tare curioasa cum se va "desfasura"Bia...poate mai baga un somnic scurt pana atunci!
Alina, ma repet, nici voi nu folositi nimik local pentru gingiutze? Poate numai la noi merge, nu stiu, dar eu chiar sunt multumita de Dentinox. E drept ca Razvan a fost ok din punctul asta de vedere, adica nu am facut nici o noapte alba din cauza dintisorilor, el se mai trezeste plangand la somnul de pranz, dar noaptea doarme ca valiza. Pupici lui Ayan si sa treaca repede!
Anasol, felicitari pentru ABSTINENTA!!!!! Si eu ma tot las de fumat cate 3-4 luni si iar fumez cate 2.......tare nehotarata sunt
Anas, nu mai bagi si tu un rand? Mi-ar placea sa vad poze noi cu Tiberiu!Pupici!
Sa fiu sincera si pe mine ma bucura interzicerea fumatului in spatiile publice, iar despre ce zicea Giova, cu aruncatul chistoacelor pe jos, nu pot decat sa sper ca se vor mari amenzile pentru asta, poate se mai lecuiesc romanii de aruncat gunoaie pe unde le vine.........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi...
Giova, imi pare rau ca s-a adeverit conjunctivita lui Marco.
Cosmi, nu ieri nu am fost in parc ca ne-a fost teama sa nu ne apuce ploaia....
Anasol, deci nu prea au avut succes chiftelutele marinate?
Nici Matei nu vrut ieri sa manance cirobita de loboda
Asa ca a ajuns prin a manca paine cu cascaval....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Diana e ok, adik bubitzele s-au facut imense (muscatura de ceva, nu stiu ce), am scapat iar de fantoma varicelei care ne urmareste ca o umbra...
Ii place mierea..a mancat ieri 4 linguritze fara paine si mai plangea dupa aceea sa-i mai dau. Asta nu papa deloc cu paine, noroc ca ii mai pun cate un biscuite in mana si o trimit la plimbare..
Eu mai am putina treaba, pana atunci fumez o tigara si imi beau cafeaua.
Cosmi, sa stii ca si mie imi pare ca seamana Alain cu Stef. Amandoi sunt frumosi foc . Si tu arati foarte bine...
Cata, bafta la pozat, sa ne pui si noua niste poze cu dulcica ta.
Astery, ma bucur ca ati trecut peste greu, ma gandesc ca erai tare nelinistita din cauza testiculului, uite ca s-a rezolvat cu bine! la dragalash!
Legat de fumat: ba m-am lasat, ba m-am apucat, recunosc ca imi place sa fumez si acum trec prin perioada "nu vreau sa ma las"...scuza oricarui fumator . Si eu zic ca nu trebuie sa-i obligi pe altii sa inhaleze fumul tau, in restaurante sau baruri ar trebui locuri special amenajate. Dar am observat ceva: ca cei care s-au lasat de fumat sunt mai inversunati impotriva lui decat cei care nu am fumat niciodata...nu stiu de ce...poate de ciuda?
Felicitari Anasol ca ai reusit, sa o tii tot asa...primii 2 ani sunt mai grei!
Ma duc sa-mi fac treburile, mai intru dupa ora 11 cand doarme fetitza.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ioana, i-am dat cu Dentinox, Calgel si glicerina cu anestezina. Se pare ca in cazul nostru nu prea functioneaza. Ce il calmeaza este sa bea apa, muuulta. Pupam si noi Razvanelul cel cuminte!
Ingrid, pupicei Dianei si sa scapati de bubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

pupicei la fete si mie imi place sa fumez, dar doar 5 tigari pe zi asta daca nu ma duc la vreo petrecere
TIOANA sarut mana de aprecieri...BIANCA este slabutza dar nu silfidaadica e taman bine ...si ma bucur din suflet ca e asacat despre frumusete...este frumusica poate sa ti zica ALINA ca a vazut o pe viu....cat despre STEFAN ..asa pare in poze dar...are 12 kg
CATA M AI OMORAT CU ORELE ASTEA MATINALE pupici la printesa si o sa fie gagica de gagica azi
ANASOL ia carutul cu tineca seara stai mai bine la o bere
TOANCA nici azi nu i zi de parc
ALINA pupici la creolin si STEF asteapta niste dinti

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Doarme
Chistocurile de tigara sunt o problema in parcul de linga noi, dar daca va spun ca am vazut drogatii scotind drogurile si seringile din nisip acolo unde se joaca copiii cu manutele!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput