Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Sotul meu acum mi-a spus ca ar deschide un restaurant numai pt fumatori

Nefumatorii sa intre pe propria raspundere![]()
Sa ne dea amenda ca ii dam in judecata pt discriminare

El s-a lasat de fumat anul trecut in august ![]()
Anasol felicitari ca ai reusit
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
anasol spune:
sa vad si any ce-i ia ioanei ..........ca parca nu le-as lua pe amandoua ca imi ia mult din spatiu..........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Biancas spune:
Moni...tatal meu a avut coxartroza si a avut proteza in ambele picioare. Bunicul meu diabet...
Deci am mostenit numai lucruri bune

Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Eu stiam ca legea asat e data demult,sau se referea doar la locul de munca cred.ca norocul ca noi avem detectoare de fum in birou si oricum directorul ii lasa la fumat doar in curte 
Am plecat la nani si eu,noapte buna!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
anasol spune:
valeooooooooooooooo creca ma duc sa ma culc ca ma ingroziti cu bolile voastre...........
anasol spune:
io m-am lasat de fumat,de sucuri(pepsi) si dulciuri........in aceeasi zi am spus "NU" la toate........
sa vad cat m-o tine......
hai noapte buna gagici..........
Biancas spune:
Daca merge un barbat cu sotia la restaurant si sotul fumeaza si sotia nu oare unde se vor pune?
Astia sunt idioti cu totul.
Cred ca restaurantele nu vor mai fi asha pline, pt ca omul care fumeaza, dupa ce mananca ar fuma si o tigara. Doar nu s-o ridica domnul in costum sa fumeze la coltul restaurantului![]()
Astia au cerut o derogare sa se fumze in cluburi si discoteci.
Bine ca nemtii nu cer nimanui derogare.
Vai de capul nostru, ce oameni inteligenti ne conduc tara

Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA nu ai mostenit nimic,doar predilectia spre anumite boli daca faci excese.Lasa-te de fumat ca sotul tau,macar ![]()
Pai si eu am mostenit de la mama asa: bunicul a avut cancer de prostata la 75 de ani (totusi
) ,bunica a murit la 80 si ceva de ani,suferea doar de astm,i-a trebuit vreo saptamana ca avea inima puternica
Bunica din partea tatalui s-a ingrasat la batranetze,asa ca a facut diabet 2 si al 72 de ani a facut atac cerebral de la tensiune.Iar bunicul a murit pe la 60 si ceva de ani de pneumonie in '48 ca nu existau antibiotice la indemana la tzara in Oltenia
Gata Anasol,gandeste-te la mare acum ca terminam cu bolile ![]()

Bianca orice ai zice e lipsa de bun simti sa obligi pe cineva sa iti inhaleze fumul de tigara.E ca si cum ai sta nespalat si trebuie sa suport mirosul,pentru ca din pacate esti la restaurant la aceeasi masa,sau cu patura alaturi pe plaja sa zicem (nu mai zic in statia de tremvai).Scuze de comparatie dar pentru mine deosebirea e doar ca de mirosurile alea nu mi se usuca ochii si buzele si nu mi se pune nodul 
Dar mai bine nu imi aminteam, ca au intrat doi in birou zilele trecute sa caute de lucru de a trebuit sa aerisesc jumate ora dupa ei 

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Denisam spune:
Bianca- clar treb sa nu se mai fumeze nici pe strada si nici in lcourile publice, aici asa e si ce bine e, si eu sunt sensibila ca si Moni si stiu ca e mai nasol sa fii "fumator pasiv", adica sa inhalezi-si ce dc nu bei, uite eu nici nu beau si nici nu fumez, ce ins ca sunt super woman? Nu, doar una normala.
Si legat ca am pus poze si cu pesti, am vrut sa vada si cei pasionatzi ce exista pe aici-la capitolul poze cu emma sunt in urma pt ca mai nou savurez momentele cu ea si cate stie si ce corelatzii face, dar nu mai le spun canu are sens sa stirnesc polemici.Dar o sa mai fac in parcuri cu ea si o sa tzii le arat.
V-am pupat, somn usor si sper sa apuc maine sa intru, mergem in parc acuma.
Denisa
34 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
loren@ spune:
Ora 6 a venit si Bianca s-a trezit
..asta ca sa fie nervoasa la pozat...un lucru bun, in ultimile 2 zile a dormit peste zi 2, respectiv 2 ore jumate!
Referitor la fumat eu sunt de acord sa nu se mai fumeze pe nicaieri..cita cearta am bagat cu mama pe tema asta..i s-au interzis tigarile ca altfel da ortul popii, dar ce, are de gind sa renunte!
In fine, bine ca eu si Dan nu fumam, dar pe unde ne duceam cu Bia fum la greu, de aia nu puteam sta decit putin..
Am de munca pina la 11 cind plecam!Pup!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia