Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ne-am trezit si noi la 9, acum astept sa-mi fac . marco e pe balcon urla la muncitori si masini.
Bianca pai asa suntem noi: eu nu fumez, Clau da. si daca sunt locuri pt. nefumatori in restaurant acolo mergem, caci suntem cu kinderul dupa noi si tati se poate abtine.
Anasol daca orele de somn le prinde Dav in camera, luati tricicleta. dar daca stati tarziu pe faleza, etc, caruciorul.
Cosmi ai o bomboana de fetita. E numai bine!!!
si nepotica are 10 ani, 36 la picior si e la cura de slabire, ca o indoapa bunicii de n-ai treaba.
Toanca sa stii ca dupa amiaza a papat marco tot ce a ramas de la pranz. i-au placut, fara dubiu.
Alina imi pare rau de creolin...asta e...tre sa le iasa si lor maselutele. pe urma ce-o mai veni?
Sa stii ca eu il dau in continuare cu crema de tantari. mirosul parca mai dispare dupa ce e pe piele si oricum nu pun multa.
Cata bafta azi la pozat, abia astept sa ne zici cum a fost.
ai grija de Bia sa nu-si mai faca ceva.
Ingrid dupa ce e si Marco scapat facem intalnire. vine si Mira, asa ca e super!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daniela e grasuta Selin, dar drept sa spun nu stiu de unde ca nu prea mananca nimic, traiasca supa crema si spaghetele..
Am vazut-o si eu pe Ioana, sa stii ca si eu zic ca seamana cu tine. La fratior i-ati gasit nume??
plec la o cafea

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am uitat: de ieri asa de frumos zice marco tati, ca ma topesc nu alta. pana acum era tata, acum tati. dar mami nu vrea sa zica.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA o as plangi de et sparfi cand o zice MAMII eu asa am patit

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cosmi, pai am zis ca sunt silfiduti nu in sensul ca sunt slabi, ci asa, subtirei, cred ca au si oase fine. Din punctul meu de vedere sunt super, mie asa de aiurea mi se pare cand vad cate o ferita de 9-10-11 ani cu burta si fund mare si se mai si imbraca mulat........asta e parerea mea. Vecina mea care are o fetita de o varsta cu Razvan mai are o fetita de 10 ani si e disperata ca e super slaba si nu mananca, dar mie mi se pare ca e super bine, si dupa ce intra in pubertate cel putin fetitele incep sa se mai "latesca" si sa capete forme de domnisoara (li se mai latesc oasele bazinului, li se subtiaza talia, le cresc sanisorii), daca sunt arata ca niste patratele

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, ma bucur ca pana la urma a mancat si chiftelutele...era pacat de ele si de munca ta..
Si eu ma "topesc" ca la telefon cand vorbesc cu el ma striga..."MA-MI"....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

GIOVA vroiam sa zic ca o sa plangi de te spargi...scriu un proiect de asta cred ca gresesc ....cat despre bunicii care indoapa copii sunt iresponsabili ..dupa mine ...bibilica mea are 30 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Apropo de kg era la un subiect o mamica cu un baietel care la 4 luni avea 9,5 kg Cica pediatra i-a zis ca e prea gras si sa inceapa sa il "diversifice" dar astea care-s contra diversificare inainte de 6 luni ziceau ca e bine asa Voi ce ziceti?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

TIOANA asa e iubita ...si BIANCA are niste fetize umflatele in clasa ...si nu prea e ok dar greseala e a parintilor pt ca nu realizeaza ce rau le face mai ales la fete care cand or creste or as i invinovateasca sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata!!
Am facut dimineata niste friganele. Pe Ioana nu o pasioneaza acest meniu asa ca in curand ii pregatesc niste fructe.
Eu citesc din urma ce s-a mai scris aseara si ma prapadesc de ras: Bianca esti "criminala" draga!!!! Cu cat "sharm" te iei de toata lumea si cu cata "delicatete" nu esti de acord cu nimeni. Eu am fost cea care am spus ca seamana putin Stef cu Alain, si daca i s-a parut si mamei lui atunci o semana macar putin. Apoi nu-ti place ca se duce nu stiu cine la mare fara barbat...pana ce si de chiftele te-ai luat!!! Nu mai amintesc si de faptul ca te-ai gandit s-o pui pe Moni la regim:))))))))))))

daniela29w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput