Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 16

Denisam spune:
Giova- sanatate lui Marco- cate zile ii pui picaturi?
Ioana- asa e cu vaccinurile-depinde de mina celui ce-l face,noi avem noroc ce un medic ok, fara galme si efecte secundare, de cand s-a nascut.
Emma cand stam totzi la masa papa bine, altfel e tare mofturoasa.Voi ce le facetzi sa pape mereu ok???
Daniela- ai grija de voi,ce ii mai dai sa pape la funditzi?
Noi am fost la medic, cica juniorul ar fi activ, e adevarat ca vreo 2 zile asa a fost, in rest cuminte, acum ca s-a culcat si emma cred ca incerc sa ma bag si eu la somn, dupa ce mai arunc niste rufe in masina, ca nu am dormit decat 4h azi nopate si vad ca de la job nu am inca f.mult delucru.
O seara buna!
Denisa 34 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)

marchplayer spune:
Da...a plecat Robert dar sta numai vreo 6 saptamani. Vine pana pe 10 iulie ca nu vrea sa ma lase sa nasc fara sa fie si el acasa.
Ioana n-a spart nici o mingie pana acum, noi avem vreo 6 de diverse culori si tipuri.
Nu stiu de undea invatat Ioana sa tipe. Si o face pe diferite tonalitati ca ma si sperii cateodata ca am impresia ca a patzit ceva.
Mai ce grasuta este Selin si frumoasa foc!!! Ce misto ca mergeti la animale si copiilor nu le este frica de ele. Eu o singura data am vrut s-o dau pe Ioana pe un calut din acela de balci si n-a vrut neam. S-a speriat de muzica aia si de miscarea aia trepidanta.
Daca tot ma apuca statul pe net astazi Ioana si-a facut de cap in jurul meu si astfel am toata casa presarata cu jucarii si alte cele imprastiate de ea. Maine am de lucru!
daniela29w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

cosmi1975 spune:
GIOVA parca tu m ai intrebat== ma duc eu cu copii la mare si cu sotul cred ca la 1 iulie ..asa sper
pupici si sanatate la suedez...si noi avem parinti inconstienti..o mamica si a adus copilul cu varicela daca poti crede si dupa 2 zile a spus...acum asteptam epidemia cred ca serbarea o facem noi
MARCH pupici si sanatate
TOANCA ai fost in parc????
TIOANA pupicei la nazdravan
DENISAM somn usor
MONI te vlaguieste printesa la mare o sa vii zoombii
ANASOL ai grija cu seranadele la noramea sa nu o zgarie pe creieri frumosul tausuper companie ai cu ANYMONI==super fata
STEF...cu maselele saracutul se jeleste singur si e putin marait mancalar mama de baiat
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Giova spune:
Denisa ma bucur ca junior e ok si activ.
Marco mananca orice ii fac, dar preferatele lui sunt supele/ciorbele/carnita cu cartofi piure.
Daniela ce bine ca vine pe cand trebuie sa nasti. sa vezi cum arata si casa mea, se vede ca a fost marco acasa azi.
Cosmi deci mergeti voi la mare, in Italia cand plecati?
asa e cu asemenea parinti. din pacate ne vom lovi cam des de asa ceva.
Marco si-a papat restul de la pranz si mi-a adormit.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

marchplayer spune:
pai si de ce ai schimbat dr Ioana daca nu-i ok??
Denisa nu sunt cea mai in masura sa-ti dau sfaturi de papa. Eu gatesc clasic iar Ioana prefera friptura si cam atat. Ciorbite, supite, tocanite si alte cele doar gustam. Eu ca sa manance satisfacator ar trebui sa-i fac 3-4 feluri si sa ciuguleasca ea din fiecare. dar zau daca imi bat capul ca nu-i slaba si nu ma apuc sa bag cu pompa in ea.
daniela29w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

cosmi1975 spune:
GIOVA in italia plecam dupa 222 iulie asa ca avem timp....si dupa cate se pare doar eu si copiii...unul il dau soramii unul cumnatamii si eu?????????ma distrez

T_Ioana spune:
pai am schimbat dr ca nu-mi placea cea veche (din cauza ei am ajuns cu Razvan in spital cand avea 5 luni) chiar daca asistenta era super ok. Cea noua e o tipa faina, super draguta, o deranjez acasa cand am o problema, doar ca nu stie sa faca injectiile ca lumea, deh, ei ca doctori nu prea exerseaza, in general le fac asistentele. Ea nu are cabinet in Bistrita si de aceea merg la ea acasa si imi face vaccinurile acasa ca sa nu ma trambalea 30 km pana in localitatea unde are cabinetul!Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

monica70 spune:
Saluti si eu prin zona dupa ce l-am fugarit pe fratelo de pe net. Ghitza a iesit cu Diana un pic.N-am mai fost cu mami dupa tricicleta ca a dormit Diana pana pe la 17 si ceva si la 18 se inchidea magazinul.Mergem maine sper.
Altfel maine cred ca termina astia,mai putin balconul si pe urma da-i cu smotru rapid ca frate-meu vrea sa se mute acasa ,s-a saturat de stat la mami. O sa stam 2 saptamani pana vine mobila doar cu patul in dormitor si cu majoritatea hainelor la frate-meu
Am sortat o gramada de sacose cu haine ramase mici de Diana sa le duc la socru-meu ca nu te mai puteai misca in debara la frate-meu de ele Ma asteapta vreo cateva saptamani de munca en gros si cu amenajarile si cu conta de care nu m-am mai prins de 2 saptamani acasa
La voi merge dropul? Ca la mine nu
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

cosmi1975 spune:
MONIIIIIIIIII iti tb vacanta cu GHITAAAAAAAAAAAAAA

monica70 spune:
COSMI pai o sa o am cat va merge Diana cu ai mei la Moneasa ,acum in iunie sau in iunie,sa vedem cum face rost de bilete,ca vrea numai la ceva hoteluri de trei stele,ala unde am fost anul trecut de doua stele nu a satisfacut-o pe mami ,nu de alta,dar anii trecuti a nimerit tot la celelalte doua mai faine. Eu m-am multumit,era mobila si lenjerie mai veche dar facea aia curatenie zilnic si cel mai important era super buuna mancarea.Ca sa nu mai zic ca la pret de pensionari,nu aveam eu super pretentzii.Mami a avut in schimb,ca cica e mai fain si la tratamente,la celelalte.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)