Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 15

anasol spune:
da giova tobradex pic i-am pus si io,mie nu-mi lipseste din casa,e fff eficent si cand i se inroisesc ochii de la vant praf,ii pun si imediat trece,dar vezi sa respecti tratamentul intocmai sa nu revina boala,ca io prima data nu prea l-am respectat si a facut peste o sapt iar.......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Giova spune:
Anasol ale mele sunt Tobrex. Mi-a zis sa-i pun cate o picatura de 5x/zi. s-a crizat la primele puse, dar trebuie sa respectam intocmai.
Eu sper sa tina copii de la gradi acasa, ca sa se stopeze de acolo infectia, caci asa il vindec, il duc la gradi si iar face.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Dianei i-au aparut niste bubitze foarte ciudate, una a evoluat pana la stadiul de basicutza cu apa, o fi, n-o fi varicela? Ar cam fi 3 sapt de cand sotiorul meu drag a facut zona zoster si sunt sanse mari sa faca ea varicela. Daca ii apar si maine, chem pediatra.
In rest, am facut si eu rost ca Bianca de pe DC++ de Pilates, ieri am avut prima runda de negocieri cu fizicul meu...rezultatul? Azi sunt teapana si abia ma misc prin casa. Dar nu ma las eu asa usor, maine iar ma apuc de exercitii.
Giova, ce sa zic? Asa parinti inconstienti o sa tot vezi la gradinitza. Pacat de frumuselul Marco, am vazut pozele cu el, e ca o papusa. Si parul ala blond si cretz...! Ce conteaza cu cine seamana, e frumos de pica suedezul tau!
Ramane pe sapt viitoare sa ne intalnim si cu Mira, daca nu poate veni Canda acum. Daca face Diana ceva, vin singura.
Denisa, dulce e Emma! Inalta si frumoasa foc! N-am apucat sa las comentarii in drop, zbiera Diana si am fugit. Am vazut si pozele cu pestii (mari) si cabana (superba).
Am mai vazut poze si cu Ayan , alt frumos al sectei
si Selin care ma da pe spate cu ochii aia superbi si mari
(frumoase peisajele, apropo) si cu Roxanica de DanaE, alta frumoasa cu ochi mari.
Si cam atat, ca restul mai vizionez pe maine, azi am la treaba de nu ma vad, plus ca deseara am de dus cadoul pt nepotica mea ce face azi 7 ani si tot asa.
Mai intru eu cand am timp, va pe toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Giova spune:
Ingrid sper sa nu faca Diana varicela...of doamne cu copii astia nu sti cum sa faci. cand ti-e lumea mai draga hop si ei cate ceva.
Sunt in mare dilema: eu vreau sa-l tund pe marco, Clau nu.
e drept ca are putin natural, si daca il las lung poate va avea niste bucle misto, dar pana creste? cum va rezista pe caldura?
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

T_Ioana spune:
Daniela, si Razvan a facut febra dupa vaccinul de 12 luni.......nu foarte mare dar tot cam asa, 38.8-38.9.....Ne-am tratat cu Nurofen si supozitoare Novocalmin.
Pe mine ce m-a disperat a fost ca abia acum i s-a retras galma aia din piciorus si e facut vaccinul de o gramada de vreme (7 aprilie)Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

maraki spune:
quote:
Originally posted by marchplayer
Offf, am niste nervi. Ioana iara s-a urcat in picioare pe saua de la tricicleta si a cazut. Se catzara pe orice gaseste, nu stiu cum naiba s-o dezvat sau sa inteleaga macar ca-i periculos. Nu-i este frica de nimic.
Colac peste pupaza i-am luat temperatura in fund ca mi s-a parut mie ca-i cam fierbinte si are 38,8. I-am dat nurofen si acum incercam s-o adormim putin ca prea este agitata. Asta ce i-am facut ieri este vaccinul ce trebuia facut la 12 luni si care din diverse motive a tot fost amanat. A mai facut vreun bb febra a doua zi dupa acest vaccin??
Giova bafta la dr.
daniela29w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Angelo a facut febra doua zile la rand, tot asa 38.5 si l-a durut piciorul 3 zile.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Giova spune:
eu nu am avut probleme cu marco la nici un vaccin. vom vedea la priorix.
Priorixul l-am luat gratis, caci aveam o groaza de puncte pe cardul de la Sensiblu.
_

marchplayer spune:
Ioana dar la noi n-a aparut nici o galmita. Trebuie sa apara?? Deci vad ca si alti copilasi au facut ceva febra, atunci trebuie sa avem rabdare.
Anasol dar eu stiu ca tobradex este un fel de antibiotic oftalmic. oare este necesar sa-i dai de cate ori are ochii putin rosii?? Si mai stiu ca are termen de garantie destul de mic dupa deschiderea flaconului.
Am fost la o plimbare cu carutul si am constatat ca nu prea ma mai tin balamalele. Am avut o gramada de contractii asa ca mai rarut cu plecarile astea de acasa. cat a fost Robert ne ducea el cu masina la locul cu pricina si acolo avea el grija de ea, acum...rabdare si plictiseala.
I-am cumparat niste prostioare(2 mingii, una mica mov cu tzepi si alta albastra, hopper plus un calut din ala care se impinge si da din aripi) ca tot am trecut prin piata si ea intindea mana dupa toate cele.
daniela29w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Giova spune:
Daniela gata a plecat Robert? se intoarce cand nasti?
lasa ca mai bine ca nu i-a aparut galmita. aia se face din cauza intepaturii. poate daca ai masat bine locul dupa, scapati.
si noi am avut minge cu tepi. am avut vreo 4 mingi, toate le-a spart. bine ca la 15.000 lei una....
ai grija de tine ca mai ai putin.
_

T_Ioana spune:
Daniela, galma apare din cauza ca nu e facut corect vaccinul, adica intepatura.......de cand avem dr asta noua la fel am patit la fiecare vaccin.......la fosta doctorita ni le facea o super asistenta (socra luiNoki Lara de la nov-dec 2005
) si niciodata nu am avut probleme!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"