Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 17

miri_mik spune:
marchplayer, ce repede a trecut timpul. inca putin si... ma gandesc cu drag la tine cand ne-ai anuntat ca vine al doilea bebe. si acum ma trec fiori de emotie.
deci va pregatiti de vacante... italia, mare, moneasa... eu am innebunit: fac cursuri peste cursuri d eparca din ianuarie se sfarseste viata mea:)) cat n-am greturi, nu-i bai, daca ma apuca alea alea... atunci cred c-am sa injur un pic:))
am o intrebare practica pentur voi: copiii vostri dorm inc ain patuturi cu gratii? dintr-alea clasice pentru bebei? sau i-ati mutat in patuturi normale? ca ma bate un gand si stiu ca daria e mare deja. dar parca am o strangere de inima s aincerc pana cand nu merge singur pe picioruse:)
pupici, si o seara frumoasa
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Biancas spune:
am citit si eu pe sarite
Giova, sanatate multa la Marco, conjunctivita se ia, aveti si voi grija la lengerie.E bun Tobradex-ul si eu l-am folost la Dani anul trecut.
Anasol...cum adica ii pui in ochi si ii trece? E antibiotic si trebuie sa ii pui minim 5 zile, nu o data sau de 2 ori. Cel putin din mesajul tau asha reiese ca ii pui doar cand are ochii rosii. Pt asta este Visine si e foarte bun.
Cosmi, fain ca mergeti la mare pe bani putini. Si sora-mea din sanatate anul trecut nu i-a iesit biletul la 5 mil si a stat la hotel de 3 stele in Mamaia cu Ac si cartela.
Cine vine la Mamaia din 18 iulie? inca nu e sigur ca nu ne-au venit aprobarile de bilete dar noi speram
Moni, nici la mine nu merge dropul, am incercat sa ma uit la poza lui Dana , defapt sa pun comentariu si nu merge. Stiu de unde sa faci rost de bani pt topoganul Dianei. 20 X 85.000 pe zi e 1.700.000 pe luna
(stii la ce ma refer nu?
)
Dana,felicitari pt primul autoportret.
Denisa, pune poze cu Emma nu cu pesti Eu cel putin nu sunt fan pesti
.
la frumoasa
Ali...da mult laptic bea Iarina. macar stii ca nu are probleme cu calciul.
Ingrid
Cata, succes maine la sedinta foto
Noi la mare mancam 3 mese cu 36 lei de pers cu mic dejun + lapte sau ceai si apa minerala (0.5 l de pers), amiaza care contine aperitiv, ciorba, felul doi , desert si apa minerala si cina care contine aperitiv, cina , desert si apa minerala Cu 2 portii mancam 3 pers si ne super saturam. Acum vom fi 4 dar nu vor fi probleme.
in rest am cam uitat ce am citit.
Revin mai incolo.
Oare Silvi de ce nu mai intra? Eu in locul ei sigur m-as fi orpit la un net si v-as fi scris
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

cosmi1975 spune:
MAMII stie ce i mai bun ptr o doamna ...noi domnisoarelenu facem figuri...numai plecate de acas sa fim
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

monica70 spune:
BIANCA pai tu esti deja DC-dependenta Sorry da' bioritmul meu intelectual nu e in cea mai fericita zi asa ca nu pricep nimic
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

cosmi1975 spune:
nu stiu care dintre voi a zis ca seamana STEFAN cu ALAIN dar ...cred ca avut dreptate ..chiar ca seamana spiridusii....SILVIIIII unde esti chiar ne lipsesti

Biancas spune:
Moni papica ta zilnica de la servici
Anasol si Anymony care sunt conditiile ce trebuie indeplinete pt a pleca la mare cu programul asta? trebuie un salar minim pe cap de familie? Eu nu cred ca poate merge toata lumea...
Bianca
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Biancas spune:
Cosmi draga, eu nu vad nici cea mai mica asemanare intre Stefan si Ayan.In schimb Stefan seamana cu Bianca. Pe tine sau pe sotul tau nu v-am vazut.
Bianca

monica70 spune:
BIANCA
Da' ce vrei sa mor de foameee?
Diana s-a intors si zice Ghitza ca a zis "MALSH!" la caine Asta mami a invatat-o ca ei ii e frica de caini
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

cosmi1975 spune:
BIANCA am zis ca STEF seaman cu ALAIN nu cu AYAN
si pe mine ma poti vedea in drop

Biancas spune:
Cosmi, nu seamana nici cu Alain
Moni, lasa draga ca tu nu mori ca te saturi repede ca ai stomac mic. Eu imi pun un sanwich la lucru si cand vin acasa nu mai am chef de mancare intotdeuna.
Azi am mancat un sandich,la 16.30 am fost la manichiura si pedichiura, in centru am mancat o gogoasa si asta a fost mancarea mea pe ziua de azi. Ce bine ca nu imi trebuie..sper sa mai slabesc cu ocazia asta
Si la mine la servici vine o firma care aduce dar nu stiu cat costa. proprietarul isi cumpara zilnic dar eu inca nu l-am vazut la fatza
. Vine omul, i-o lasa in birou si pleaca. cred ca ala vine noaptea pe acolo si o mananca. Azi am tras cu ochiul si avea ciorba de fasole si varza calita cu samnatana si carne si 2 chifle
. Nu e mult, dar zilnic se aduna niste bani.
Eu ti-am dat idee de unde poti face economie pt topogan
Eu daca m-as putea lasa de tigari... ce bine ar fi
L-am culcat si eu pe strumf, l-am dat cu calgel si i se simte si in partea cealalta maseaua. Ce ciudat iasa....eu ma asteptam sa iasa de jos ca dintele si cand colo ele iasa de unde de sus...in lateralul gingiei. Si la copii vostrii asa au iesit?
Bianca