Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 29

Jasmin012 spune:
 Algabri, bine ai venit, iti doresc sanatate si tie si  baietelului tau. 
Roxana, eu dorm in general pe burta si ma inspaiminta gindul ca din momentul in care o sa am burta prea mare nu o sa ma mai pot odihni bine. De asta ma gindeam ca poate perna aia foloseste in acest scop, dar daca zici ca trebuie s-o iei dupa tine noaptea...Si eu ma intorc de multe ori si nu cred ca o sa am chef s-o intorc mereu.
Victo, inca mai vomiti? Eu am terminat demult cu vomitatul  dar tot mai am greata citeodata, mai ales seara.

Jasmin012 spune:
Da, fetelor care sunteti in saptaminile 18, 19, deja va apropiati de jumatatea sarcini... Eu mai am

bb_yasmi spune:
 ink nu am plecat la dr, mai un pic. pana akuma am fost al iarba verde, gratar, cu totii de la lucru  am tras chiulul azi si am "fugit" al iarba verde!! a fost fff fain , am papat cat o purcica!!
mai fetelor bb meu misca intr-o veselie, nu pot crede!! daca  pana akuma trebuia sa stau pe spate si cu mana pe burta sa il/o simt, akuma si cand stau pe scaun il/o simt!!! se pare ca e nazdravan rau!!
 sa vedem ce ne zice dr azi!!
in legatura cu avionul si eu stiu ca nu e nici o pb pana in luna a7-a, cand nu mai e recomandat sa mergi cu avionul. 
nu mai am rabdare!!!! ink 15 minute si plec!!!!
daca am vesti bune intru sa va spun diseara, daca nu maine dimi de la birou!!
pupici la toate fetele dragutzele!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
 17+ mami de baietzel sau fetitza 
???
poza eco bb si burtik  
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

ellis spune:
 Ma intorc si eu sa mai echilibrez situatia: avem o fetitza sanatoasa, mare(115 g) - are 15 saptamani!!!!! SUNTEM SUPER-INCANTATI! 
pliu nucal 1,06
amIR dr 0,68 si IR st0,64 - am inteles ca ar fi marite, poate stiti voi
AVEM O PROBLEMA CU cd-UL, NU IL PUTEM VEDEA PE TOT, STITI CE CODEC NE TREBUIE?
Ellis 
15+ 

Jasmin012 spune:
Eu am IR dr de 0,83 iar IR st de 0,55, dar nu mi-a spus Iosup ca sunt marite. Daca era ceva imi spunea. Tie ti-a zis medicul?

bb_yasmi spune:
 vin cu o veste mareeeeeeee..............eeee......FETITZA!!!! 70% e fetita!!! nah, ca sa dezlegat misterul!!! darleena, vezi sa hranesti bine baietzelul ![]()
are mama o fetitza!!! 

ALISA JASMINA
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
 17+ mami de baietzel sau fetitza 
???
poza eco bb si burtik  
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png