Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu mananc zilnic cirese si bine ca au viermi ca asa mai mananc si eu carne

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Pana acum n-am poftit deloc la cirese,desi am citit ca mancati de zor.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Hai ca ai fost tare anca

Ok mersi ca mi-ati raspuns..... ca imi plac asa muuuulttt si ciresele si visinele.......ca nici nu le mai caut de viermi....ca sa le pot manca linistita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor aici a inceput ploaia si eu plec la concert

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Jasmin baiatu` creste, cred ca doarme toata ziua si spre seara are chef de joaca pentru ca-l simt. Are 15 saptamani manca-l-ar mama!
Bravo tie ca-ti doresti 2-3 copii!
Eu mi-am dorit dintotdeauna 2 baieti si uite ca Dumnezeu m-a ajutat si sunt insarcinata cu al doilea baiat.

Eu am un ursulet maricel din plus primit in august 2005 de ziua mea si bine mi-a prins. Am dormit pe el si a fost tare bine mai ales cand incepe sa creasca burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN...sincer nu pot dormi cu salteluta aceea speciala ca ma enerveaza de fiecare data cand ma intorc in pat sa o mut dupa mine..mai ales ca tre sa mai schimb pozitia si la toti ursii mei cu care dormim in pat(am si eu o doaga lipsa).....insa acum depinde in ce fel poti tu dormi pe ea..eu am luat-o pt spate ,,ziua cand stau in pat sau seara la televizor mi-o incolacesc pe spate si ma simt foarte bine ..ma lasa si durerile..acum depinde de voi in ce modalitate va simtiti confortabil..se poate dormi cu ea in mai multe feluri...

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Burtici, mi-am dat seama ca azi am facut 18 saptamani si intru in sapt 19 , creste mare bebelina mea. Pe de o parte mi se pare ca trece timpul repede, pe de alta parte mi se pare ca mai e asa muuuuuuuuuult pana nasc si ca nu mai vine odata momentul ala.

Fetele, dc nu aveti contractii, col scurtat, deschis, etc, cu avionul nu e nici o pb, nici cea mai mica. Singura chestie e ca la un zbor mai lung ar tb sa va mai ridicati nitel sa va plimbati pe coridorul ala, ca stiti ca nu e bine sa stam rpea mult pe scaun, eu oricum nu am pb-ele astea ca de la Bucuresti la Zurich avionul face cam 2 ore, dar apoi din avion ma urc in tren inca 2 ore, ei aici am avut pb-e ca nu prea mai suportam sa stau in fund si simteam ca nu mai ajung odata.....dar asta sunt eu. In rest don't wory, dc aveti unde si vreti mergeti in vacanta cu avionul, ca e mai rapid, mie imi place la nebunie sa calatoresc cu avionul, o sa imi lipseasca fff mult cand nu voi mai merge din cauza de bebe (concediu de maternitate si apoi cand e prea mic nu pot sa plec sa il las singur acasa fara mine), dar nu ma plang, ca mi-am dorit fff mult bebe si abia astept sa il strang in brate.

Astazi am muncit de mi-au sarit capacele, ca la nebuni, o zi obisnuita de delegatie obisnuita, ca dc nu e asa ma mir si eu. Noroc ca dormisem bine asta-noapte, ca altfel cred ca clacam.

Hai ca va pup si mai vb, ca mai am de munca din pacate.

Anca 18+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns algabri spune:

buna fetele! sunt noua pe aici. vroiam doar sa va salut si sa va urez sarcini usoare si sanatate voua si bebelusilor! eu merg pe 15 saptamani si e baietel. pupici!

algabri_mami_to_be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

algabri bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Sa creasca mare si sanatos si frumos baietelul tau. Si pate ne dai si datele tale pt listutza si ne mai spui despre tine. Te pup.

Anca 18+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns algabri spune:

multumesc pt urari alfa_anca! asemenea si voua! pai...cu placere dau detalii. mi-ar fi placut sa am si eu afisaj ca la voi, dar cum am spus, sunt nou venita si chiar nu ma pricep la setari pe aici :(

algabri_mami_to_be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sal fetelor..putina miscare azi pe/aci...va ganditi numa la concedii..offff...
eu iar am avut reprize de vomitat..si ieri si azi...nasol...macar nu mai sunt zilnice
aoleo..ca se face ora 6 si tre sa ma apuc de dosaru meu pt maine...beea...
bine ca am scapat de teste.

18+ si gimnastul/a

Mergi la inceput