Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Buna ziua burtici!

Si eu as zice ca si dama sa nu va impacientati din orice, bine noi doua suntem la a doua sarcina si cam stim ce-o sa urmeze. Dar nici la prima sarcina n-am intrat in panica din orice. Conteaza foarte mult starea de spirit pe care o ai in timpul sarcinii. Cat mai multa liniste, odihna, calm, plimbari....si optimism.
La prima sarcina lucram si aveam un job cu raspundere mare, dar cand am aflat ca-s insarcinata nu m-am mai stresat deloc. Putea sa cada cerul ca eu nu ma mai enervam si nici peste program nu stateam.
Acum sunt acasa si mai lucrez si pentru firma, dar tot asa.....``in reluare``. Gagici burtici, eu as vrea sa va incurajez sa fiti cat mai relaxate si sa nu va ganditi tot timpul la verzi si uscate ca nu face bine la bebe.

Acum si cu TT-ul asta......ce sa zic....eu l-am facut din proprie initiativa, dr mea nu mi-a zis nimic de el. Cand am intrebat-o a zis ca pentru linistea mea sufleteasca sa-l fac.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, si eu am vinisoarele asa, le vad mai ales pe sini, dar acum ca ma uit mai bine sunt si pe picioare, si pe miini. Nu sunt varice, ca altfel n-are avea ce sa caute pe sini, caci acolo se vad cel mai bine.

Pussi, noi plecam la tati, in Segovia, plecam pe 6 si ne intorcem pe 20 iunie. Deja pregatiti camera lor? Ce frumos! Eu inca nu ma apuc, mai ales ca vreau sa nasc in Spania si nu stiu ce o sa facem, poate ca raminem acolo si n-are rost sa facem aici toate cele. Prin februarie ne intoarcem (temporar) si o sa venim cu patutul pliant dupa noi, ca vreau sa-i iau din ala, chiar daca e un pic mai scump, sa-l pot cara dupa mine. Singura oricum nu pot face nimic.

Eu as vrea 2-3 copii, daca ma ajuta D-zeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Imi pare rau ca aveti dureri de spate si de noada, eu nu am nimic de acest gen, in schimb sinii stau sa-mi plesneasca si nu-i mai suport. Nu stiu cum sa explic, dar sunt sensibila si la presiunea atmosferica, ieri nu am avut chef sa ies din casa, nu m-am simtit in stare. Ma bucur pt voi ca va simtiti copilasii, eu inca nu-l simt pe al meu, in schimb mi se intimpla ceva curios, lucru pe vcare-l observ de vreo 2 saptamini: daca sunt agitata tare incepe sa ma doara burtica si atunci incep sa ma mingii usor pe burti, ii spun lui bebe "sssss, hai mama, linisteste-te" si imi trece imediat, se linisteste puisorul. Voua vi se intimpla?

Calatoare, ce mai face baiatul tau?

Roxana, parca tu ti-ai luat pernuta? Cum ai dormit cu ea? Merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ma doare spateleee!!!!!!!!!!!!

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si pe mine ma doare!!!!Si parca ma doare si coada,ca tot vorbeati ca si pe voi va doare.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mie mi s-a facut un somn de nu va vad. Si nu pot sa plec ca mai am inca niste treaba, dar cu somnul asta 0 spor.

BB si Anne Ma se duc azi la eco? Doar ele? BB am inteles ca se duce la 19 deci aflam maine ce si cum, dar de Anne Ma ce stiti? Nu vine sa ne mai inveseleasca?

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Uf....m-ati mai linistit ca nu sunt singura care le am...desi nu e ceva de "laudat"... Sper jasmine sa nu ni se vada din ce in ce mai pronuntat....sper...

Eu tocmai mananc cirese....si vroiam sa va intreb oare daca u viermisori....ii dauneaza lui bebe???!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Dany, nu dauneaza viermisorii ca au proteine, si este si un semn ca ciresele sunt fara substante chimice pe ele, altfel mureau viermisorii....

Eu ma multumesc cu doi plozi, cand ma gandesc cat ma voi chinui pana il fac si pe-al doilea

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu mananc zilnic cirese si bine ca au viermi ca asa mai mananc si eu carne

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu mananc zilnic cirese si bine ca au viermi ca asa mai mananc si eu carne

anca 17+

Maria
poze

Esti tare!!!!Inca carne alba!!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput