Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 26

pussi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi, cind afli sexul la cel de-al doilea bebe?
pe 06 fac morfofetala si sper sa-mi spuna! As vrea sa-l sun luni pe dr. sa-mi schimb programarea, ca pe 06 e meci tare la TM si nu vreau sa se grabeasca!
PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Jasmin012 spune:
 Pussi, da, la 13 saptamini.. Sunt tare curioasa sa vad ce culoare iti pui la cel de-al doilea carut...
. Sper sa aflu inainte sa plec in concediu, daca nu, o sa ma intru sa vad. In primele zile o sa am internet, apoi cine stie?

Jasmin012 spune:
Kiva, despre kilograme: eu nu m-am ingrasat mult, am pus mult pe sini (cred ca numai pe ei am pus 1 kilogram) si fireste, pe burtica, dar restul corpului e cam la fel. Am ajuns de la 48 kg la aproape 51. Oricum nu maninc mult, dar si bebe e cu citeva zile mai maricel decit virsta lui efectiva...

dany26 spune:
 Fetelor....of...desi m-am ingrasat doar 1 kg pana acum (am 54).....am observat aseara ca mi se vad pe piciare venisoare albastre (nu sunt vergeturi ca am avut si le stiu)....se intampla cred ceva cu circulatia....nu sunt dureroase...dar sunt multicele....
Voi aveti asa ceva?!
14+

RGE spune:
 Dany si la mine se vad toate venele..sunt proeminente si groase
ROXANA 
 19+ 
 GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

pussi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi, da, la 13 saptamini.. Sunt tare curioasa sa vad ce culoare iti pui la cel de-al doilea carut.... Sper sa aflu inainte sa plec in concediu, daca nu, o sa ma intru sa vad. In primele zile o sa am internet, apoi cine stie?
noi vrem
, o sa vedem, sanatosi sa fie! Unde pleci in concediu? Noi stam acasa..poate o saptamana undeva la munte! Dupa ce zugravimPUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

darleena spune:
 Pussi ar fi frumos sa aveti pereche, asa dintr-o data. 
Puteti sa sistati productia dupa, daca vreti doar doi copii ![]()
Chiar fetele, voi cam cati copii va doriti? 
Eu am zis ca 3 daca merge totul bine 
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

dany26 spune:
 Darleena....nu cred ca sunt varice....ca nu sunt proeminente.....dar cine stie in ce se transforma cand ma mai ingras.....hmmm.....si mi-au aparut de curand.....sunt subtiri dar asa cam pe tot piciorul.....
RGE la mine nu sunt proeminente....inca
Of de abia astept sa miste si bebe me....sa il simt si eu....
dar cred ca mai am vreo 2 sapt macar....
Sa va zic ceva frumos gravidutzelor care sunt in sapt 14-15....ca mineam citit tot aici pe site: "Cand va atingeti burta si va treceti mana peste ea, copilul are tendinta de a se atinge de peretele uterului - si oricit de incredibil vi se pare - a inceput sa va caute sfarcul." Nu e asa ca e super ?!!![]()

14+

ancadragoman spune:
 Eu vreau macar 2![]()
anca  
17+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!