Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

nu ma pot detasa...
eu am aflat ca sunt insarcinata cu o sapt inainte de a pleca la barcelona! si nu am mai avut ce face , si am plecat !
dar nu mi-a tihnit
era o sarcina dupa 13 ani de casnicie , griji , nu stiam cum e , tb sa mergem pe jos f mult , a fost stresant
si acum imi e teama sa plec din cauza placentei jos inserate
daca ma apuca pe acolo o sangerare de aceea de care am mai avut in care pierd o jumate de litru de sange?? ce fac?? mor de inima?
mai bine nu plec

kiva14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Imi pare rau ca aveti dureri de spate si de noada, eu nu am nimic de acest gen, in schimb sinii stau sa-mi plesneasca si nu-i mai suport. Nu stiu cum sa explic, dar sunt sensibila si la presiunea atmosferica, ieri nu am avut chef sa ies din casa, nu m-am simtit in stare. Ma bucur pt voi ca va simtiti copilasii, eu inca nu-l simt pe al meu, in schimb mi se intimpla ceva curios, lucru pe vcare-l observ de vreo 2 saptamini: daca sunt agitata tare incepe sa ma doara burtica si atunci incep sa ma mingii usor pe burti, ii spun lui bebe "sssss, hai mama, linisteste-te" si imi trece imediat, se linisteste puisorul. Voua vi se intimpla?

Mergi la inceput

Dany, TT e recomandat persoanelor peste 35 ani sau daca medicului i se pare ceva ciudat cu bebe si iti cere sa-l faci. Eu am 32, dar nu mi l-a cerut nimeni. Ginecologul meu (despre care am auzit ca e foarte bun) s-a uitat pe toate analizele mele si mi-a zis ca urmatoarea eco s-o fac la 20 saptamini si cred ca e prea tirziu pt TT. Cred ca daca mi-a spus asta este pt ca nu considera necesar, fiindca toate analizele mi-au iesit super bine. Binenteles ca eu nu l-am ascultat si am facut eco la Iosup in saptamina 13, dar eco la Iosup mi-a confirmat ca e totul bine. Asa ca nu-l fac. Dar sarcina mea este una fara probleme.

Mergi la inceput

Dany, cred ca morfofetala se taxeaza separat de eco, cred ca se plateste eco + morfologia fetala. Sper sa nu ma insel, dar eu asa am inteles.

Mergi la inceput

Apropos de rezultatele testelor: cred ca unele rezultate pozitive nu indica neaparat ca bebe va iesi anormal. Am citit unele lucruri despre translucenta nucala si multe fete spuneau ca le iesise rezultatul mare, li se indica faptul ca bebeii ar avea sindromul Down, dar ele au refuzat sa avorteze si au nascut copii perfect sanatosi. Erau povesti asemanatoare cu cea a Calatoarei. Asa ca pe mine nu ma mira nimic si nici un rezultat pozitiv nu m-ar convinge sa renunt la copilul meu. La cit am luptat sa-l am, merg cu el pina in pinzele albe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta
kivapt. sustinerea sarcinii, normal placetele mele ar cam trebui sa produca ele progesteronul necesar..ca am 12 sapt., dar le ajut si eu! Cu , dr. mi-a zis ca pot sa zbor din sapt. 14 de sarcina, dar n-o fac!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Jasmine.....si mie imi zice mereu ca rezultatele sunt bune ca totul e ok...dar....daca asa a zis sa fac TT...fac ce sa mai.....sper sa nu aflu ca e pozitiv ca eu reactionez cam rau ....ma sperii cam tare...adica noi si asa ne e frica sa ne bucuram f f tare pana nu facem acea 3D de la 20 sapt....M-am bucur f tare doar la cele 2 eco care le-am facut pana acum....cand il vedeam ca misca....
Si datorita explicatiilor fetelor (pt ca dr mea e mereu f f grabita ) m-am hotarat sa fac o eco 3d la 16 sapt .....ca trebuie pt TT si inca una la 20 sapt.....
Repet sper sa nu fie prea des pt bebe....sa nu se supere....sa nu ii dauneze....

14+

Mergi la inceput

Kiva, cere parerea medicului. In ce priveste calatoria la Barcelona, era prea devreme, era in perioada cu greturi, senzatia de oboseala, organismul nu era obisnuit cu bebele dinauntru...

Dany, din cite am inteles sunt medici care cer TT la toate pacientele. Chiar daca ti l-a cerut nu e cazul sa te stresezi inutil, fa-l ca sa fie el multumit.

Mergi la inceput

Pussi, cind afli sexul la cel de-al doilea bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fetelor nu cred ca trebuie sa va stresati daca dr. a cerut TT-ul.
Asa cum s-a mai spus, sunt multi dr. care cer pentru toate pacientele, deci nu neaparat ca a vazut ceva in neregula la bb.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput