Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 24

RAMONELLA spune:
 Ancutz ma sperii.Si eu am cateodata,asa ca niste intepaturi sub burta.Dar cum si-a dat seama ca sunt contractii???Ti-a facut eco,sau te-a consultat???
RGE tare de tot!!!
Ce frumos!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
17+ 
Alexia Beatrice

ancadragoman spune:
 Nu Ramo nu m-a consulat ,doar din ce i-am spus eu.acum tu stai linistita ca daca citesti mai sus o sa vezi ca ,contractiile,se simt altfel,asta poate fii de la ligamentele care se intind
anca  
17+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

RGE spune:
 Anca foarte bine faci cu utrogestanul..ai putea sa iei chiar Duphaston care e mai puternic ..nu are ce sa faca rau asa am zis si eu ...te pup...si distractie placuta la concert Mariei o sa-i placa sa fi sigura!!!
..tatii astia..asa ne-or rasfata si dupa![]()
..
ROXANA 
 19+ 
 GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

dama spune:
 Neata burtici.
Intepaturile in burta sunt absolut normale. Si eu le am de vreo saptamana, dar din cand in cand. NU sunt contractii, sunt ligamentele care se intind. Si parerea mea, nu luati no-spa ala decat cand intr-adevar aveti dureri insuportabile, ori nu cred ca o intepatura sub burta sau chiar o contractie nedureroasa a uterului sunt asa insuportabile (chiar daca nu are ce rau sa faca, e totusi un medicament). Acum e drept ca multe sunteti la prima sarcina si va ingrijorati pt orice mica durere, dar daca doctorii va spun ca totul e ok cu bebe si cu sarcina, nu vad de ce sa va faceti ganduri si griji in plus. Si apoi daca acum e asa, sa vedeti la 8-9 luni, cand apare un diconfort mai pronuntat (dureri de spate sau arsuri pe gat, etc) si atunci abia dormi 3-4 ore pe noapte si mai mult in fund.
EDIT:  Am pus in sfarsit pozele de la eco lui bb. Pozici bebik mik
cu bebe2 & David, pilotul "avid" 
(18.11.04)

Jasmin012 spune:
 Buna, fetelor. Nu am putut intra vreo 3 zile pe forum, nu stiu de ce, de fiecare data aparea cum ca nu gaseste site-ul. Acum vad ca ne-am inmultit, au aparut noi carucioare si hiar ca avem mai multi baietei.
Felicitari pt urmatoarele mamici si copilasii lor (sper sa nu uit pe nimeni): Pufulet, Irina, Roxx, Lucia, Dyamy 

tuturor!!!!

Jasmin012 spune:
 Kiva, vad ca povestesti ca te-a certat doctorul ca ai luat 2,5 kg. Si eu am luat tot atit si sunt tot in saptamina 14. Adica e de rau?
Jasmin 
14+ 
Daniel

ancadragoman spune:
 Rox sincer eu cred ca a luat bilete pentru fata nu ptr mine![]()
anca  
17+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Kiva spune:
 jasmin  mie mi-a zis ca e mult!
ca uterul e inca mic si ca cele 3 kg sunt nejustificate 
si ca daca am luat acum 3 kg , asta prevesteste o crestere urmatoare mare , si ca  sa fiu foarte atenta!
adevarul e ca burtica nu e mare , dar am sani , mi s-a latit spatele , mi s-au ingrosat picioarele...vizibil 
am zis ca incerc sa fiu atenta , dar tocmai am terminat o ciocolata...
kiva
14+

ancadragoman spune:
 Fetelor eu dimineata cand m-am cantarit am observat ca am mai slabit 500 de grame,deci pana acum m-am ingrasat 1,5 kg.
anca  
17+
Maria
poze 

Jasmin012 spune:
Kiva, intrebai ieri daca ne incumetam sa plecam cu avionul. Anca alfa a calatorit zilele trecute si a fost ok, nu s-a plins. Eu o sa plec pe 6 iunie, deci peste 6 zile in Spania si merg cu avionul pina la Madrid (sunt 4 ore de zbor). M-am informat daca e bine sa calatoresti cu avionul in timpul sarcinii si nu e interzis decit daca ai probleme grave sau daca esti foarte aproape de termen, caz in care s-ar putea declansa nasterea. Asa ca, daca vrei sa pleci si medicul nu-ti interzice....