Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza
alfa anca, eu stiu ca dc ai intrat in sapt 18 , ai 18 sapt, nu 17!!
eu de abia astept pana azi la 19 sa merg al dr , sa fac TT.
felicitari la fetele care au aflat ce sex are bebe!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

17+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anca dar nu ti-a facut ecografie? contro? a zis pur si simplu ca sunt contractii? Iar ma sperii

BB succes azi. Poate totusi vii cu un carucior.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pussi am luat utrogestan pana in sapt 13 si aseara nu mi-a zis sa iau ceva,doar no-spa si daca nu trec durerile sa merg de urgenta la el.Vad ca azi nu am mai avut si cele de pana acum nu erau puternice.

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

eu l-am sunat luni si mi-a zis ca-s contractii cand se intareste uterul( ca poate sa ma doara si de la intinderea ligamentelor si de modificarile ce apar), si mi-a dat GRAVIBINONUL... utrogestan eu iau 6/zi ! In 6 merg la el si-ti zic ce-mi zice si daca simt ceva sa iau No-spa! Ce mi-a mai zis e ca in luna 4 BB-ici se dezvolta foarte mult su brusc!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu mi-a facut nimic,ptr i-am descris ce simt cand sa ies pe usa,abia pe 26 ma duc la eco.Mai fetelor dar nu va speriati ca eu zic in continuare ca astea sunt normale.

Am copiat asta de la alt subiect:

Contractiile sunt acele incordari ale muschilor ca atunci cand faci kk (constipata) si care cuprind toata burta, cu centrul spre buric. Contractiile normale sunt cele care dureaza putin si nu sunt dureroase! Asa ca nu aveti de ce va teme.
Pot sa spun ca eu am ajuns la spital sa ma internez pentru nasterea programata si aveam contractiile nasterii fara ca eu sa imi dau seama. Contractiile dureroase au inceput abia dupa ce mi-au rupt apa.
Cateodata veti simti niste umflaturi tari in diferite zone ale burticii... este bebe care se intinde.
Spre sfarsitul sarcinii incep durerile de spate corelate cu durerile de burta asemanatoare cu cele dinnaintea menstrei; explicatia: burta devine din ce in cea mai grea, se schimba centrul de greutate al corpului, mijlocul este foarte solicitat si in acelasi timp bebe apasa pe col si pe vezica urinara.
Cu siguranta veti descoperii faptul ca somul devine din ce in ce mai dificil, mersul pe jos foarte obositor, arsuri, greturi, mancarimi de piele, umflaturi.... si dupa toate astea miracolul se produce!
In momentul in care vine bebe veti uita de toate aceste inconveniente ale sarcinii!

dragute fete! avand in vedere ca observ ca nimanui nu ii e prea clar cand trebuie sa ia in serios contractiile nedureroase, deschid acest subiect. sper sa ne lamurim.
ce e identificat este ca aceste contractii se manifesta printr-o incordare a uterului (burticii), astfel incat devine ca un pietroi. ele normal trebuie sa tina pana intr-un minut, maximum 2.
dar cate pe zi pot fi considerate nepericuloase si normale? cat de frecvente pot fi?
de asemenea, impreuna cu cateva dintre colegele mele, traim un fenomen: se intareste o parte a burticului, cam cat un pumn, care, la fel, trece. sa fie tot cotractie?

Cand am contractii nedureroase simt ca efectiv intreg uterul se strnge asa, ca un pumn care se inchide incetul cu incetul. Senzatia e oricum pe toata burtica, nu doar pe o parte. Mi s-a intamplat si mie cand eram foarte relaxata sa simt ca partea dreapta s-a facut ghem si era mai tare decat restul burtii. Insa nu avusesem deloc senzatia aceea de tensiune cu care eram familiarizata. De aceea cred ca donsoara impinsese funduletul mai la vedere (sau capusorul, cine stie!) Am mangaiat-o si am stat un pic e vorba cu ea si dupa o vreme s-a mutat...

Pentru mine e contractie cand se intareste burtica serios de tot si simt ca se "strange" uterul, plus un soi de tensiune care nu dureaza mai mult de un minut. Ei bine, toata distractia asta poate sa doara sau nu. Eu am avut si dureroase, si nedureroase. Cand doare, e ca un soi de durere menstruala puternica, dublata de durere de spate.
Cand misca bebe sau cand se pozitioneaza el mai ciudat, burta mi-e in continuare elastica si simt distinct agitatia din burtica, intuiesc ca e el.
Cam asta simt eu. Dar cred ca fiecare dintre noi percepem destul de diferit ce ni se intampla. In rest, de acord cu tine. Nu trebuie exagerat cu atentia la fiecare mic simptom. Daca nu sunt motive medicale intemeiate, mai bine ne-am ocupa timpul imaginandu-ne ce copilasi perfecti si isteti o sa producem! Ca relele vin ele si singure, daca e sa vina, nu trebuie sa ne mai si gandim noi la ele!

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa/i frate..in luna a 4a creste ca-n povesti...
dc acu 2 sapt trebuia sa pui pariu dc sunt sa nu gravida..acu e cam evident..;)

18+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Pussi la inceputul sarcinii am facut si eu Gravibinon.Mai dar la mine sunt asa ca niste intepaturi sub burta ,parca nu simt ca se contracta uterul,o sa fiu mai atenta de acum incolo.
Azi am facut 17 saptamani

anca 17+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna dimineata ! credeam ca numai eu iau utrogestan....
doamne ce bine-mi fac descrierile simptomelor voastre! ma linistesc cand aud ca simt si altii ca mine!
eu iau utrogestan 6/zi intravaginal
la controlul de marti , dr mi-a zis ca ar fi scazut cantitatea , dar din cauza placentei jos inserate e mai bine sa pastram asa , cate 6/zi
pussi , tu pt ce iei utrogestan?
in rest nu ma doar eburtica de loc ,de loc.
m-a durut in primele 3 luni
acum ma doare spatele (in special noada), dorm prost , adica mult mai putin
si ma lupt cu balonarile zilnic
astea ar fi simptomele prezente
marti am facut TT , am rezultatul pe 11 iunie

kiva14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA la cat mai multe..pana la termen.!!! Doamne ajuta!!!!...DE CE nu iei no-spa mai des??...eu iau in fiecrae zi mai ales ca am intrat in tr 2 si de acum incolo contractiile sunt periculoase....eu cum ma simt ciudat la burtica sau vreo presimtire ceva..bag imediat no-spa...daca nu am nimic ziua iau unul seara cand ma bag in pat si vad ca fac nani bine..asta pana se trezeste DOMNUL GEORGE ..junior....
mie mi-a spus sa mai iau cate o pastilutza de Duphaston daca am ceva dureri sau intepaturi la burtica si vad ca nu am probleme.....ai graija de tine si incearca sa stai mai mult in patutz cand simti ca e ceva ineregula..bagi no-spa si patutz..asta cand poti si tu
FETELOR..ieri am avut o zi de mare c...t..scuzati limbajul dar chiar a fost f naspa..a venit al meu saracul de la servici incarcat ca in fiecare zi la "iubicii" lui si cand ajunge acasa..eu in pat..ma intreaba ce am..ma mangaie ..eu nimic..aveam o stare de ziceai ca mi-a murit cel putin juma' din neam(Doamne fereste!)...fara nici un motiv..de abia ii raspundeam si lui..bineanteles ca s-a speriat rau ..cica eram alba ca varul, ma durea si capul...el tot ma intreba daca ma doare ceva , daca mergem la dr si pe mine m-a bufnit un plans de toata frumusetea ..dupa care am inceput sa rad, am mancat si am plecat la biserica..imi revenisem..dar al meu sot a ramas traumatizat...a zis ca nu se poate intr-o secunda sa treci de la o stare la alta...a zis ca nu m-a vazut nicioadata asa...asa am simtit eu sa fac...aseara cand ne-am intors..in masina ..(mie imi place mult Enigma)..ascultam muzica si al meu l-a dat tare ca stia ca-mi place..la un moment dat m-am spriat si i-am spus scoate-i naiba bassul ala ca mi se misca burtica in ultimul hal..sie l nu m-a auzit a dat muzica incet ca sa ma auda...SI ATUNCI SURPRIZA..printzul meu dansa de mama focului..am ramas tablou....

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..de fapt nu era bassul..era micul printz....sper doar sa nu-l deranjeze muzica tare..ca lu' ma'sa asa ii place..de abia astept sa mergem sambata la nunta...SA DANTZUIM

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Roxana sa stii ca o sa iau no-spa regulat si poate si cate o pastila pe zi de utrogestan ca nu are ce rau sa imi faca.
si eu la fel trec f usor de la o stare la alta...hormonii astia.
Fetelor ne-a facut tati o surpriza si aseara mi-a spus ca a luat bilete la George Michel ,asa ca diseara avem concert

anca 17+

Maria
poze

Mergi la inceput