Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 22

dyamy spune:
 Buna dragele mele. Asa cum v-am promis o sa va spun ca am facut eco lui bebe. E un jucaus si se pare ca e un baietel. Nu este sigur 100% dar ceea ce m-a bucurat cel mai mult a fost sa aud ca e totul ok. E un bebe bine dezvoltat si ca e o sarcina normala. Sa nu va mai zic cat de fericita sunt? Nu ma pot exprima in cuvinte. Voi mai face o ecografie la dr.Iosup de la CMU tocmai pe 6 august(morfologia fetaala). Nu voi face triplu test deoarece dr. nu prea e de acord cu asa ceva(rezultatul de la acest test nu este prea elocvent), nu mi-a dat nici vitamine pentru ca analizele au iesit ffff.bune. Pana acum am luat dufaston si acid folic, iar de acum incolo nu le mai iau deoarece riscul de a pierde sarcina a disparut(cu toate ca nu s-a pus aceasta problema),le-am luat preventiv.
Voi cum va mai simtiti. 
Va pup pe toate.
Ne mai auzim.

Sheritra spune:
 Roxx felicitari pt baietel, sa-i creasca putica mare sa se mandreasca ta'su cu ea 
! Te-ai gandit la un nume?
Fetelor, stiti ce-am visat eu? Ca o nascusem pe Alesia, doamne ce frumoasa era, nu ca-i puiul meu, si a inceput sa planga, i-am schimbat pampersul, si cand s-o spal ce credeti ca avea intre picioare 
! Eu sper sa nu-mi dea emotii si sa-i creasca ceva pe acolo intre timp!
Shery 
 17+ 
 Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta

Victo spune:
 neata tuturor!
he/he//Sheri...cine stie ce premonitie ai avut...si se face caruciorul albastru..si in dreptul lui vedem..Alexandru...
fetelor tineti-mi pumnii azi ca am 2 testari si de facut o tema pt maine..ufffff....nu se mai termina odata scoala asta???????
18+ si gimnastul/a

irina_stef spune:
 neatza fetele!felicitari ptr baietei,la fetele care abia au aflat,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!fetele am fost la eco,bb-ii mei sunt bine si dezvoltati normal ptr varsta lor,si asta ma bucura cel mai mult,placenta gr0 posterioara normal inserata.ca la fiecare eco de pana acum,unul cumintel dormea de mama focului,si altul un sportiv,se zbenguia intr-una.si concluzia cel puturos e baietel,iar celalalt surpriza inca,nu s-a vazut.pupici la gravidutze si la bbi!
 17+ cu 
 si un
surpriza

-IRINA-

darleena spune:
 Neata si de la mine. 
Felicitari fetelor care au mai aflat din carucioare. Vad ca in ultima perioada au aparut mai multe 
 ca sa se mai echilibreze situatia 

Abia astept sa vina sambata sa ma duc sa-mi vad 
 ce mai face. Eu zic ca bine, ca mi-a crescut burta intr-o saptamana cat altele-n 10 ![]()
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

ancadragoman spune:
 Neata
Felicitari la gravidutele care si-au vazut bebeii intre picioare![]()
Eu am fost ieri la dr si cand i-am povestit ca din cand in cand ma mai doare burta jos a vrut sa imi de-a sa stau acasa pana nasc ptr ca astea sunt contractii,nu am vrut si am luat doar reducere de program la 6 ore ,dar m-a pus sa ii promit ca macar odata pe luna ma duc la el sa imi de-a o saptamana medical.
O zi buna va doresc.
anca  
16+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

alfa_anca spune:
 Neatza fetele!
dyamy si irina, felicitari pt baietei, sa creasca mari si sanatosi si frumosi. Se vede ca baietii incep sa ia avant la numaratoare.
Eu aseara m-am culcat de la ora 8 (ora Elvetiei), asa obosita am fost, mai ales dupa noaptea anterioara cand nu am dormit de la 4 dim...acuma ma simt fffff fresh. Super tare pt ziua de munca ce ma asteapta.
Va pup si va doresc sa aveti o zi frumoasa.
Anca 
 17+ 
 Elena

pussi spune:

roxx 

dyamy

irina

shericutsa-ti intre bine in minte 

ai FETITA

ancutade sustinere nu ti-a dat nimic? acum iei ceva? si pe mine tot js m-a durut..si aseara parca vreo 5 minuta, dar n-am luat nimic! Sa ai grija de voi! E nasol acas, si si la bani se simte bine, dar .... important e ca BB-ici sa fie sanatosi!!!
cine merge azi la eco??? sa facem galerie!! Eu parca stiu de BB si Anne Ma

PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RAMONELLA spune:
 Felicitari fetelor pentru baietei!!!!!Se cam echilibreaza situatia pe aici.![]()
Eu sunt bine,beau o cafeluta.![]()
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
17+ 
Alexia Beatrice

ancadragoman spune:
 Pussi am luat utrogestan pana in sapt 13 si aseara nu mi-a zis sa iau ceva,doar no-spa si daca nu trec durerile sa merg de urgenta la el.Vad ca azi nu am mai avut si cele de pana acum nu erau puternice.
anca  
16+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!