Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 21
loub_erika spune:
am sunat la ce-i de la Polisano si mi sau parut ce-i mai draguti,dornici sa ajute..,cu toate ca e totul ocupat..,dar mi-au cerut nr. de tel.sa ma sune azi sau maine in caz de gasesc ceva liber sau nu se prezinta cineva...,sper sa am noroc ceea ce mi s-ar parea ciudat c-am ciudat ca cineva sa nu se prezinte la programare ,mai ales ca se obtine asa greu!! am plecat sa pap ceva ca m-am c-am molesit..
16+
Victo spune:
salutare fetelor
intr-o sapt plina de testari pt mine..ca sa nu ma stresez prea tare, iaca/ta/ma pe net
anca, eu credeam ca la semnatura scriu sapt in care am intrat, nu cea care s/a implinit.eu acum sunt in sapt 18.deci ar trebui sa scriu 17+?
legat de TT mie mi/a zis dra ca dupa eco morfo, dc e ok, valorile de la TT se injumatatesc, deci riscul scade la jumate.
sutiene si eu mi/am luat acum 3 sapt vreo 3 de la jolidon..dc tot eram in cluj. problema e ca 2 sunt din bumbac si...au intrat la apa, asa ca ma strang de numa..:(:(..deci, aveti grija...
cu somnul si eu ma descurc f greu..dorm cam 2,5- 4-5 ore..groaznic.dar banuiesc ca din cauza caldurii, ca am o colega tare mironosita care nu suporta prea bine aerul si de asta ajungem la cearta. de aceea intentionez sa ma mut.
aha, ca mi/am adus aminte...nu aveti matusi, vecini care inchiriaza o camera curata pt o luna?
pe mine nu ma prea mai incap chiloteii...deci trebuie reinnoita garderoba..dar pana in luna a 9 a unde gasesc eu frate asa chiloti maaaaaaaaaaari?
apropo de vergeturi..eu ma dau cu crema de la galenic peste tot, cu exceptia mainilor, dar cred ca o sa incep sa le ung si pe ele..poate de luna viitoare.
dupa ce o sa plec din Buc si o sa fiu acasa toata ziua si o sa imi gatesc eu sanatos, probabil si eu voi renunta, macar in parte la vitamine.acum le iau, in general in fiec zi, dar mai sar cate una.
18+ si gimnastul/a
creem spune:
Si eu am deja probleme cu chilotii - mi-am cuparat marimea 10 de la Carrefour, dar mai tarziu nu stiu de unde o sa mai iau, ca la ei era marimea cea mai mare
Vorbea cineva (scuze ca nu mai stiu cine) ca are placenta prea jos. Si eu am avut placenta inserata jos, dar dr. mi-a zis sa stau linistita, ca o sa urce. Si asa a fost! L-am intrebat de placenta praevia si a zis ca diagnosticul asta se pune prin sapt 30, nicidecum asa devreme. Asa ca eu zic sa stai linistita, ca urca, dar sa ai grija sa nu faci efort!
Pupici
15+
ellis spune:
Anca, la firma de care ai/am vorbit fac la comanda cupa F, G, mi-au zis mie de la Unirea!
Asa ca poa' sa mai creasca!
Ellis
14+
roxx spune:
salutare, fetelor! multi
din partea noastra.
azi am fost la eco 4d si ne-am masurat, suntem ok din toate pctele de vedere si cu putza pe deasupra. tati e f fericit, nu mai putea azi cand il vedea.
asa ca va rog, dk puteti sa-mi puneti si mie un
la listutza sau sa-mi timiteti si mie parola.
multumesc anticipat.
vine 
90%
roxana
13+
alfa_anca spune:
Victo, da, dc tocmai ai intrat in sapt 18 scrii 17+ adica ai 17 saptamamni implinite si cateva zile in plus, dar nu ai 18 sapt.
roxx, felicitari pt baietel, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
ellis, eu am cumparat fara comanda F, de la magazinul Eva, acolo mi se pare cel mai dotat magazin Triumph. F cam au in general, iar dc ar tb sa imi fac comanda nu cred ca as accepta pt ca nu stiu dc imi vine bine sau nu, ca depinde si de model...sunt patita sa nu mearga la ajnumite modele o cupa care la altele imi venea f bine...asa ca prefer sa iau ce gasesc nu pe comanda.
Anca
17+
Elena
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by adaliaquote:
Originally posted by RGE
...pe mine ma doare rau capul...astazi e una dintre zilele naspa la mine..nu-mi convine nimic, nu am chef de nimic..nu am facut nimic astazi, am tot felul de senzatii la burtica...asta mic nu vrea sa mai miste si el sa stau si eu linistita
...mie nu mi-au crescut sanii
..tot cea mai mica marime port..doar s-au pronuntat si ei putin adica se vede ca sunt si eu femeie...ca inainte
ROXANA19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
roxana draga,, noi astea care nu suntem asa de "dotate" avem sanse mai mari sa nu se lase sanii din cauza gravitatiei...asa ca, cheer up.
adalia15+
Subscriu si eu fetelor, sunt in club cu voi!
Am vazut ca vorbiti de creme antvergeturi, eu mi-am luat ulei de la Eucerin, am vazut reclama in Cosmopolitan, 50 RON, si sunt foarte multumita!
Pupici,
Angelique
10+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
creem spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Creem, la ce doctor te duci in Constanta?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png12+
Merg la dr. Rusa, iar echo fac la Dr. Peteanu Mihaela. Tu la cine mergi?
15+
Victo spune:
ei..acuma suportati/ma 2 saptamani cu aceasta semnatura..ce sa fac...il fac si eu pe bebe mai mare, na...
18+ si gimnastul/a