Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 20
loub_erika spune:
buna ziua doamnelor,am nevoie de ajutorul vostru..,vineri am sa merg sa imi fac Triplu Test ca de ieri am intrat in sapt. 17,dar mi sa spus sa vin cu ultima ecografie,problema e ca la ultima ecografie au fost ceva probleme cu aparatul si nu mi-a dat nici poze nici detalii,masuratori,etc.,am facut la Mednewlife,asa ca vineri as dori sa imi fac un ecograf dar undeva intr-o clinica particulara..,de calitate si care sa imi dea mai multe detalii despre copil...,asa ca am nevoie de ajutorul vostru...ca sa imi dati cateva ex.unde as putea face ecografia,v-as fi recunoscatoare,astept aici lanaga calc. ca sa imi fac programare...,va pup burticile..!!
16+
ellis spune:
Nu stiu dc gasesti sa-ti faci programare de azi pe maine, incearca la Euroclinic, la medsana nu cred ca ai sanse; iti trebuie morfostructurala pt TT, eu asa stiu...
Bafta!
Ellis
14+
loub_erika spune:
ellis,mersi la euroclinica am sunat deja dar clar ca nu e nimic liber..,dar am reusit sa imi fac o programare la dct.Nuraltay Emel,ptr. iulie pe data de 4,e super cautata dct. si am auzit ca e buna,asa ca as dori sa ma ia in evidenta..,in rest tot la ei am sa fac TT vineri,acum sper sa reusesc sa imi fac ecografia undeva!!
16+
creem spune:
Dragelor, dar ce activitate intensa aveti!
Roxana imi pare rau ca ai o zi naspa, asa am avut eu ieri, si nici noaptea n-a fost prea placuta.Azi macar nu m-a mai durut capul.
Si sa stii ca am avut o pritena cu sanii cat pepenii, i-au crescut si mai mari in sarcina, dar 0 lapte ptr. bb. Asa ca, mai bine mici da voinici!![]()
Danny, bine ca te-ai lamurit cu echografiile. Sa stii ca eu mi-am facut si la doua saptamani, si pe cine am intrebat si din ce am citit nu sunt probleme pentru bebe.
Iar de vergeturi, chiar recent am citit intr-o carte ca se fac si de la hormoni nu numai de la intinderea pielii, asa ca tot ce e posibil sa apara chiar daca ai slabit, Pussi.
Fetelor, care ati slabit, nu cred ca trebuie sa va faceti griji, eu am slabit pana acum 8 kg, de la inceputul sarcinii, dr. a zis ca nu sunt deocamdata probleme, si nici vitamine nu mi-a dat pana nu se termina cu greturile. A zis ca o sa am timp si de ingrasat! Si eu merg pe mana lui.
Pupici
15+
alfa_anca spune:
Mai fetelor, nu va mai plangeti atata de sani mariti, ca sutiene se gasesc cu cupe mari si sexi slava Domnului. Eu una aveam 75E inainte de sarcina, acuma am 75F si deja e la limita si asta, mai da tzatza pe afara si tb sa trec la 80F ca poate gasesc, ca sigur 75G e mai greu de gasit.......asa ca uitati aici pb-e cu tzatzele marite. Eu nici macar sutiene de alaptat nu imi voi gasi ca pana si la Triumph sutienele de alaptat au maxim cupa D si mie imi va tb F cel putin, asa ca imaginati-va numai............ Oricum, nu ca vreau sa fac reclama, dar la Triumph se gasesc sutiene pana la cupa G, iar D si E, dar mai ales D, au niste sutiene super sexi.
Anca
17+
Elena
loub_erika spune:
bai,nu gasesc unde sa fac ecografia ,offffff,peste tot cica trebuie sa te programezi cu cel putin o luna inainte..,nu stiu ce am sa fac..!!!
16+
creem spune:
Erika, si la Constanta e greu cu programarile, trebuie cu cel putin doua -trei saptamani inainte. Poate reusesti macar pentru sapt viitoare!
calatoare spune:
[b]loub erika[/b] eu in locul tau m-as duce vineri de dimineata la Polisano si as cere sa vorbesc cu dr. Iosup. Ii spui ca e o urgenta, ii povestesti care-i problema si poti sa-ti faci si TT tot acolo. omul e foarte cumsecade. M-as mira sa te refuze. Dar trebuie sa insisti ca sa vorbesti cu el.
Alta solutie eu una nu vad pentru ca asa cum ti-au spus si fetele, programare de pe o zi pe alta nu ai cum sa gasesti.
adalia spune:
quote:
Originally posted by RGE
...pe mine ma doare rau capul...astazi e una dintre zilele naspa la mine..nu-mi convine nimic, nu am chef de nimic..nu am facut nimic astazi, am tot felul de senzatii la burtica...asta mic nu vrea sa mai miste si el sa stau si eu linistita
...mie nu mi-au crescut sanii
..tot cea mai mica marime port..doar s-au pronuntat si ei putin adica se vede ca sunt si eu femeie...ca inainte
ROXANA19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
roxana draga,, noi astea care nu suntem asa de "dotate" avem sanse mai mari sa nu se lase sanii din cauza gravitatiei...asa ca, cheer up.
adalia
15+
loub_erika spune:
da asa este aveti dreptate..,peste tot pe unde am sunat nu au locuri libere..,eu nu ma stiut ca am nevoie la TT de ultima ecografie...,pe care din cauza unor probleme de aparatura nu o am...,de aceea am nevoie de pe o zi pe alta...,am sa incerc sa sun si la Polisano sa vad ce imi spun...,am sa incerc vineri si varianta calatoarei,sa vb direct cu dct.,o sa vad ce voi face..,problema e ca trebuie sa plec pe 8 din Bucuresti...,ca asa poate gaseam in alta zi..!! oricum multumesc de ajutor!!
16+

GEORGE IONUT