Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 19

dama spune:
 Abia mai apuc sa va citesc la ce rapiditate aveti la scris. 
Azi am fost la dr si am aflat cu bucurie ca TT-ul e bun (1/5500) ca la fetiscane, deci m-am linistit. Bebe e bine, mai mare cu o saptamana (acum DPN 20 nov.), dar asta parca am mai spus. Mi-a mai facut si o eco, dar nu mi-a mai dat poze; important e ca l-am vazut si ca era bine, dadea din manute pe acolo...ce mai, mi-a inseninat ziua. Btw, tot am incercat sa scanez pozele cu bebe, dar am probleme cu scannerul. De indata ce reusesc le voi pune la semnatura. 
Vad ca vorbiti de sani...ai mei au crescut considerabil, dar nu-mi fac probleme ca si-asa erau mici si pricajiti. Acum am si eu cu ce mandri cat de cat. Si ca tot veni vorba de ei, si printre altele de vergeturi...vedeti ca acestea pot aparea nu numai pe burta, ci si pe sani (poate acum nu vizibil, dar dupa sigur se vor vedea) si pe solduri, picioare sau sezut. Asa ca dati cu crema peste tot preventiv. Eu m-am dat la prima sarcina si tot imi aparusera cateva pe sani (dupa alaptare s-au dezumflat, normal) pt ca eu dupa nastere nu am mai dat de lene. 
cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid" 

dama spune:
 Uitati aici un site romanesc cu produse pt mamici si bebici. Poate il stiti deja, dar il mai dau...poate obisnuiti sa cumparati on-line.

Sheritra spune:

Bey Pussic nu esti sanatoasa! Da nu i-o dai hasbandului, doar i-o arati ca la iarmaroc: uite neagra, nu e neagra! Nu pune mana ca dau cu vergeaua 
Io nu cred ca ai vergetui, nu te-ai ingrasat deloc, din ce sa le faci?
Sunt de la gravibinon, le-am facut si eu de la el, iar galma mi s-a facut ditamai galmoiul in cateva zile, juma de 
 numai galma era, ma scarpinam la 
 si-n somn, si pe strada, si la munca, ca uita fata...Valuri-valuri aveam acolo. Ultimele doua dati mi s-a intamplat si am oprit tratamentul, am zis ca am destul in organism si e o reactie de respingere, o fizis bietul destul, nu mai am chef. Si-au disparut si petele de pe 
Shery 
 17+ 
 Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta

pussi spune:
 roxinu avem voie1
damaeu ma dau cu Mustela, dar nu mi-am putut inchipui ca pot sa apara si in alte locuri in afara de burta si piept!
PUSSI
 11+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Aralia spune:
 Salut fetelor!
Stiu ca nu este deloc in topic, dar cine vrea pisoi? A fatat o matza in subsolul blocului si sunt superbi! Este unul alb, unul galben, unul gri si unul negru. Toti au blana lunga ca la pisicile de rasa (cine stie cine o fi tatal lor)![]()
Acum au circa 6 saptamani, sunt numai buni de adoptat!
Chiar daca nu vreti voi, va rog intrebati. E pacat sa ajunga maidanezi...
Va pup si multa sanatate!
 15+ 

dama spune:
quote:
Originally posted by pussi
damaeu ma dau cu Mustela, dar nu mi-am putut inchipui ca pot sa apara si in alte locuri in afara de burta si piept!
Pussi, si eu tot Mustela - Double action (pt prevenire si pt dupa) am folosit si folosesc in continuare si scrie pe prospect pe unde sa te dai si arata si cum, adica circular.

ellis spune:
 Sutiene exista si cupa D si E, ca eu acum port 95E de la triumph, se gasesc si mai sexy, nu numai de babe; iar cu sanii sa ne mandrim acum, ca dupa....se desumfla 
;
Eu care spuneam ca am treaba si nu am timp sa scriu, azi mai mi-a venit la serv o comunicare de la tribunal si am de facut recurs, o executare si alte cereri...as mai sta si eu acasa cum stati voi, dar se interpreteaza ca vreau sa scap de obligatii...of, of, mai ,mai.
Dar lasa ca maine mergem noi si-l vedem pe BB si ne trece tot raul...![]()
Ellis
14+

pussi spune:
 sheric-or fi vergeturi...ca n-or fi 
o sa constat in timp, dar cu crema tot ma dau pe 
! Si tata nu-i dau, nu-i arat, nu exista...trebuie sa priceapa ca nu-s pt. el, si sa nu fie egoist ca-i tai macaroana
 am vazut eu cum se binocleaza la ele cu pofta

Dca si next time patesc la fel cu galma...
 la unguri si-mi iau progesteron![]()
Araliami-e imi plac pisicile, dar am 3 caini!!!
dama si a mea e VERGETURES DOUBLE ACTION ... dar trebuie sa ma si dau cu ea, ca sa actioneze!
PUSSI
 11+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

?