Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 18
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by darleena
Cu inghetata sa stii ca nu creste decatnu si
17+

correct!Shery
17+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
bb_yasmi spune:
roxana, faza cu pipi stiu cum e!! cateodata fug la toaleta ca simt ca fac pe mine dc nu si cand colo un strop....
dar tot e senzatia aia ca imi vine pipi.....
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
17+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
dany26 spune:
Si mie mi-au crescut sanii de la 2 luni deja....dar nici eu nu prea aveam inainte deci sunt f multumita.
![]()
Capul m-a durut o singura data acum o sapt. ingrozitor de tare....eram acasa asa ca am si plans de durere ....am luat un No-spa si tot nu mi-a trecut.....dar macar am adormit dupa 3-4 ore de durere....mi-era asa mila de bebe....ma gandeam ca poate nici el nu se simtea ok...
Fetelor pana la urma m-am programat la 2 eco morfologice fetale....una la 16 sapt urmata de TT si una la 21 sapt....oare nu e prea des pt bebe?????
14+
bb_yasmi spune:
dany, eu fac morfofetala de trim II la 19 sapt!!! deci nu e devreme!! se face intre 18-23 de sapt!! maxim maxim 24
iar eco pt TT il voi face 2D , maine la 17 sapt si 1 zi (bb dupa ecograf ar avea 18 sapt )
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
17+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
roxxi spune:
Pe mine ma enerveaza ca daca cer suteiene mari si comode..imi dau toate din alea de babe......
14+
Kiva spune:
au sutiene fain ept mamici indevenire la" woman secret " in mall plza , de exp
speciale si faine
si au si pt alaptat pt mai tarziu
si au chi...pt gravide , faini cu talie joasa
foarte faini !
pe mine ma doare capul , apropo de discutie chiar acum !
m-a mai durut o sg data , intr-o noapte cand cred ca am avut o criza de fiere , si am luta din disperare un paracetamol
acum inca rezist ! poate trece
si nu vreau nici sa ma culc , desi imi e somn , pt ca si asa nu am somn noaptea!
kiva35ani
14+
pussi spune:
quote:
Originally posted by roxxi
Pe mine ma enerveaza ca daca cer suteiene mari si comode..imi dau toate din alea de babe......14+
nu-s prea sexoase sutienele de gravida
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by roxxi
Pe mine ma enerveaza ca daca cer suteiene mari si comode..imi dau toate din alea de babe......14+
nu-s prea sexoase sutienele de gravida
PUSSI11+
din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
depinde, daca iei de alaptat si dai jos aparatorile... iese ceva sexi pt domnul.
Shery
17+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
pussi spune:
o sa 

de mine de numa. Dar va povestesc ca sa stiti sa nu patiti ca mine. De ieri de la gravibinon ma doare
, asa ca ma hotarasc cu oglinda in mana sa-l studiez, poate s-a umflat injectia si-am am facut buba
. constatare : la locul introducerii acului am o galma de toata frumusetea cu diametrul de 3 cm! Dar mai jos am niste dungi mov-maronii
studiez, si pe dreapta si pe stanga
frec putin..murdara ca am umblat in pantaloni scurti, nu trece.
Ma intorc si rasucesc la lumina cu oglinda-n mana, petele sunt in carne, asa e ea, colorata! Il sun pe dr. de familie, pe gineco imi era jena ca l-am sunat luni, ii descriu cum arata petele mele de pe
...si diagnostic telefonic
Vergeturi
. Eu inca nu-mi revin
pe
si pe burta ma dau cu crema antivergeturi de 3 ori /zi ...dar nu m-am gandit c-o sa fac pe
Asa ca : sa va cremuiti si pe 
shericut acum
sunt pentru bebelasi nu pentru tatici! Si nu dau jos nimic ca daca-i dau o tata, o vrea si pe a doua si si altceva
mai interesant! Si nu are voie..adica el are, dar n-am eu!
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi