Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Merci, Jasmin, la Iosup am fost si mi-a zis ca sunt IR-urile cam mari, mi-a recomandat liniste si mai putin serviciu; stii ce se intampla cu cd-ul?

FELICITARI, BB!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis
bb

ellis la mine merge cu Media Player clasic!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

NU MERGE!

Ellis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile !!
Felicitari BB si Ellis pt fetite !!! Sa creasca mari si frumoase si sanatoase si sa va bucure viata

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ellis

NU MERGE!

Ellis 15+

al meu nu e CD e DVD....

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cind ne aratati poze cu domnisoarele???

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Yasmi, felicitari si tie pt fetita !!! Te-ai mai linistit acum? Asta e seara fetelor, se pare. Sa va traiasca fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ellis, eu am DVD si mi-au spus ca-mi trebuie DVD writer. Eu am vazut eco la DVD-ul alor mei, la calculator nu am putut deschide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

bb, ellis,, felicitari pentru fetite ...sa va bucurati de ele si sa dea Dumnezeu sa aiba o viata frumoasa.

nu stiu cum se face, dar eu ma simt din ce in ce mai bine, din ce in ce mai plina de energie. singura mica problema este ca am edeme la picioare.

chiar am reusit sa slabesc jumatate de kilogram..merg la inot cam de doua trei ori pe saptamana, nu chiar zilnic, si mananc mult mai putin. si culmea, nici nu mi=e foame, si nici nu am pofte. masa de pranza consta intr-un kg de fructe, cirese sau capsuni. dimineata mananc oua pt proteine, iar seara cartofi noi pai :)

maine merg sa refac analizele pentru anemie si glicemie ca acum o luna erau ambele sub limita minima, si poate fac si un examen de urina.

ma bate gandul sa fac si o eco morfofetala. nu mi-a recomandat-o dr, dar am tot ajuzit pe la voi . credeti ca in sapt. 16 e ok sa o fac?

maine merg sa ma fac : epilat, pensat , mustata. ca de tuns m-am tuns deja cam ca si alesandra stoicescu si aveam parul ca al cristinei topescu.

va pup pe toate si ca doresc somn usor.

adalia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Ellis, eu am DVD si mi-au spus ca-mi trebuie DVD writer. Eu am vazut eco la DVD-ul alor mei, la calculator nu am putut deschide

Jasmin,, pentru a vizualiza DVDul ai nevoie de DVD player la calculator. ai asa ceva sau este doar CD player?? ai vizualizat vreodata un alt DVD pe calculator? daca da, atunci ar trebui sa il poti vizualiza si pe acesta cu eco daca ai codecul potrivit.

adalia 16+

Mergi la inceput