Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Iunita ma gandeam si eu acum ca l-a cat l-au spalat asistentele in maternitate si l-a vazut si pediatru sa nu fii observat nimeni nimic?

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

DA Cria, oricum la nastere in studiaza pe toate partile si cum spina bifidia este un "defect comun" banuiesc si eu ca ar face parte din examenul de rutina al nou-nascutului. Mai mult decat atat cred ca toate am facut echo morfo-fetala si acest defect se poate observa la acea ecografie. Hi sa nu ne mai stresam asa de tare. eu o s aintreb pediatra la urmatorul control. dar nu vreau sa disper ....

Cred ca maine cand o sa ne vedem in parc ii insiram pe bebei si ii luam la puricat

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ar fi tare faza cu puricatul, sa imi ziceti si mie la ce concluzii ajungeti si sa faceti multe poze sa va vedem si noi.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Buna fetelor mai dar scrieti nu gluma,nici nu trebuie sa va spun ca imi e imposibil sa tin pasul cu voi.
Sa va spun si eu cate ceva despre printisorul meu mic,e; bine acum multumesc lui dumnezeu i-a trecut raceala se ingrasa si creste pe zi ce trece e mare zambaret numai intr-un ras o tine toata ziua si nici nu prea doarme dar nu ma plang pentru ca dorme noaptea bine.[:DKg in pluseu am luat 25 am pierdut 15 pana acuma si sper sa le pierd repede.
Revin ca sa trezit nebunicul

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007http://good-times.webshots.com/slideshow/558937442IwMcewhttp
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

iunita, cria , eu n-am vrut sa va alarmez cand am deschis subiectul, pur si simplu am vrut sa mai aud vreo parere. Cred ca o radiografie este bine sa facem totusi ca sa vedem cum arata coloana. Din cea am citit, intr-adevar, chiar sa fie spina bifida oculta, sunt mari sanse sa nu existe vreo problema, multi oameni nici nu stiu ca au asa ceva.

diana_jors, multumesc pt. mesajul tau, sa dea DD sa nu fie nici o problema nici la noi.

Stefi mananca foarte putin in ultimele zile, ea care golea sanii imediat si tragea de ei de numa' , acum mai mult o pun eu la san, ea nu prea isi manifesta foamea. Mi-e teama sa nu-mi scada productia. O fi efectul vaccinului?

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am vaz ca scriati ceva de spina bifida...uitati am gasit ceva aici www.desprecopii.com/info.asp?id=1094" target="_blank">spina bifida

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Imi pare rau Iunita, dar a trecut doamna pediatra intre timp si nu am vazut mesajul tau.
Acum sunt optimista ca mi-a spus ca e totul in regula cu ea. In afara de fontanela care e cam mare, dar se remediaza. Mi-a zis sa facem maine, a sasea zi de administrare a calciului, 200.000UI de vit D3 in fundulet.
I-am cerut relatii si despre Infanrix hexa pt ca aveam impresia ca pediatra fetitei nu stie cu ce se mananca. Si a venit cu o schema de vaccinare, luata chiar de la francezi, care e la interval de o luna intre vaccinuri, primele trei doze. Si a spus ca ea pe asta a urmat-o cu cei pe care ii are in grija si a avut doar rezultate bune. Adica fara reactii adverse. Ma gandesc sa o urmez tot pe-asta, chiar daca e asa scurt intervalul intre primele trei vaccinuri. Scapam mai repede. De fapt si ei zi la interval de cel putin o luna. Oricum am sa merg pe mana ei ca e doctora cu experienta despre care nu am auzit de rau pana acum Si e o draguta.
M-a linistit si in ceea ce o priveste pe pediatra-doctor de familie a fetitei, spunandu-mi ca e foarte bine pregatita si experimentata, dar si ea o consulta, in unele probleme legate de neoptica, tot pe dansa. Adica pediatra-dr de fam pe pediatra-prof. univ, ca nu mi s-a parut ca m-am exprimat cum trebuie.
Si mi-a zis sa-i faca vaccinul in fundulet, nu in piciorus. Voi ce parere aveti despre asta?
Am intrebat-o si de dormitul pe burtica si a spus ca, atat timp cat copilul e de acord, de ce nu. Oricum se va intoarce tot cum ii place lui cand va putea.
Si nici nu interzice mamicilor sa doarma cu pruncul in pat. Ura! Si e de acord si cu alaptatul la cerere, chiar si la doua ore, daca stomacelul ei asa vrea. Si mi-a spus ca de la trei luni sa incep cu suculet de morcov cu mar in locul mesei de la ora 10.00. Bineinteles, treptat pana ajunge sa o inlocuiasca. Si de la patru luni mar ras dat pe razatoarea de sticla, cu lingurita, o jum in prima zi si unul intreg dupa. Si soiul parmen auriu, zice dansa. Si fara biscuit, piscot sau alte fainoase. Si mai tarziu, pe la sase luni sa bagam si supica cu radacinoase, fara cartof si direct cu o bucatica de carnita de piept de pui. Zice ca supica la inceput mai apoasa, cu mai putina pasta, data cu biberonul. Cu carnita pasata de la inceput. Si ii pot da doua zile din aceeasi supica, nu mai mult.
Si sa las copilul sa-si suga mainile, sa nu-i mai bag suzeta cu forta.
Cam atat imi amintesc acum ca sunt si nemancata si ma si seaca suptul asta in timp ce scriu. Daca mai am altceva de spus, revin.
A si a mai zis "bravo" la copil fara caciulita, imbracat lejer si cu mainile libere, adica neinfasat si imbilizat.

Oricum o mai consultam peste o luna, ca a fost de acord cu asta.

Cam atat.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut

nu am reusit sa intru pana acum din motive scuzabile(copilulu si sesiunea ) , am incercat sa tin pasul cu voi macar la citit dar nici asta nu mi-a reusit intotdeauna. incerc sa ma revasez, venind maiine in parc. rugamintea mea este sa stabiliti un loc cit mai cunoscut pt ca nu prea cunosc zona si nici parcul. prefer tineretului, dar vin cu drag si in carol.probabil ca parcul miine va fi f populat, fiind 1 iunie vor venii multi copii.

si inca o rugaminte vreau si eu sa stiu daca mai e cineva care o sa alapteze in parc . eu alaptez frecvent in parcpt ca stau la 15-20 de minute de parc si cred ca ar urla Andrei de foame m-ar sti tot parcul. asa ca m-am obisnuit sa "pun masa " si in parc.dac nu mai e nimeni cred ca o sa-i dau ceai.

despre puitul meu ce sa va spun ca crescut bine, in ultima vreme l-am cam chinuit pentru ca a trebuit sa invat, dar ieri am avut ultimul examen si gata am treminat

Carmen si bebe Anrei Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna,

Azi dimineata printesa mea si-a gasit degetelul, cand m-am uitat la ea sugea de zor la degetel , ii era foame mititica, dar de obicei ii sugea tot pumnul...A inceput si ea sa doarma ceva mai bine, sper sa o tina tot asa sa poata si mami sa scrie pe forum .

In legatura cu spina bifida are intr-adevar legatura cu acea gaurica la fundulet, dar eu zic sa nu-ti faci probleme Mihael@ pentru ca, din cate stiu eu toti au acea mica adancitura la fundulet. O prietena de-a mea s-a speriat rau de tot pe chestia asta, era convinsa ca "mai are baiatul o gaurica la fundulet" si a fugit cu el direct la spital. Acum baiatul ei are 2 ani si 4 luni si e perfect sanatos. Daca vrei poti sa citesti povestea ei la "Nasterea unei stele", "Ai un baiat sa-l dai direct la gradinita" de Monalac, acolo a povestit cu lux de amanunte prin ce a trecut.

KK face "placintica" nu "carnacior" , doar din laptic ma gandesc ca nu are cum sa faca, carnacior. Fata mea face moale de tot, ca ma gandesc cateodata cum pot sa-mi dau seama daca e deranjata la burtica
.

Karra ai dreptate in ceea ce priveste "giuiulitul" sotului, si eu incerc pe cat posibil sa fac lucrul asta dar cateodata chiar ma scoate din sarite dar trecem noi si peste asta .

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele...nu stiu care dintre voi (imi cer mii de scuze)a spus ca a cumparat leagan de pe leagane.ro si vreau sa ii multumesc...am cumparat si eu,si copilul meu sta acum acolo si face nani,sper sa nu fie doar prima senzatie,k azi l-am primit si eu sunt tare incantata de el.....abia astept sa scapam de colicii ca ne mananca zilele si o fac si pe mami sa planga!

Da, intr-adevar sunt cea mai tanara mamica de aici si sunt tare mandra!!!cand o sa am timp o sa scriu povestea mea....

Va pup pe toate si va doresc o zi linistita!!!

Mergi la inceput