Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by loradin

Neata!
Roxanici -cum fac sa mut si eu pozele alaturi de ale voastre.Ale mele sunt pe yahoo.Crezi ca ma poti ajuta?

loradin
poze cu albinuta mea

Da, dar mai intai de toate tb sa iti activezi PM sa iti pot trimite o parola. Ptr asta, mergi la meniul din stanga la "Mesaje private" acolo cauti undeva unde scrie ca doresti sa primesti mesaje private si bifezi casuta cu pricina, salvezi si apoi astepti sa iti trimit io sau altcineva parola.

Apoi, ptr poze... spun pe pasi:
1. mergi in prima pagina a subiectului nostru, la listuta si dai click pe linkul "Poze cu bebelusii nostri". Se deschide yahoo.photos.
2. Cauti pe susul paginii pe undeva Sign in. Te loghezi cu username: martie_aprilie_2007 si parola ce o vei primi.
3 Cauti un buton mare si albastru "Upload photos"
4. Selectezi pozele ce vrei sa le pui si urmezi pasii de pe acolo. Sa pui pozele in albumul cu numele tau

Cam atat e in mare, mai intrebi daca te impiedici de ceva

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,
Roxanici-am intrat ,insa asa cum stiam si eu ,am activat deja rubrica"mesaje private" asa ca atunci cand vei avea timp imi poti trimite parola.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Dragele mele...intru si eu scurt sa-mi dau cu parerea la xce am citit printre randuri....

Fetele cu pribleme cu sotzul.... mai ales care ati scris ca din cauza ca va ocupati mai mult de bebe si ca se simt neglijati.....grija mare va spun, nu va costa nimik seara sa-i giugiuliti si pe ei putzin, sau o mangaiere tandra, sa-i intrbati cum a fost la munca, etc...va pricepeti voi ca doar sunteti femei.....oricat de obositea ati fi nu lasati raceala sa intervina si indiferenta intre voi, sunt si sotzii nostrii niste copii mai maricei...si incercati sa-i implicati si pe ei in ritualurile care le aveti cu bebeii vostrii oricat de oboosti e va spun din experienta c a se va implica.....e mare pacat sa se distruga o relatie frumoasa...din mom ce s-a conceput un copil e clar ca era frumoasa.....
Sa va pov ce a patzit o prietena de-a mea.... problemele mari au incep dupa nasterea bebelusului...cand el vene tarziu acasa, prefera tot mai mult sa stea la munca deca sa vina acasa sa auda copilul cum plange....ea cand venea se lua de el si incepeau cearta....a mai afcut si ea o gresala enorma...a invattat fetiza cu ea in pat si pe el il trimitea in alta cameara sa doarma, poates e simtea si el neglijat si dat la o parte asa ca prefera sa stea la munca decat acasa....eu ii tot ziceam ei ca nu e bine ca o sa se indeparteze unul de altul iar ea imi raspundea...SUNT EGOISTA DAR COPILUL E MAI IMPORTATNT.....
Imi pare rau pt ea dar dupa un anu jumate de cand a nascut au ajuns la divort.....dar un divort urat cu certuri....in care el o acuza de neglijenta, ca nu-l baga in seama, si multe alte lucruri....pe langa faptul ca petrecand tot timpul la muncasi-a gasit ca iubita o colega de servici care-l copatimea si consola.....
Asa ca dupa ce am stiut pov lor de cand amn ramas mi-am jurat ca eu asa nu voi face...chiar daca voi simti altceva , nu-mi voi neglija sotzul....oricat de obosita as fi imi gasesc 5 min sa-l sarut sau sa-i pregatesc masa sa pov cu el despre treburile firmei ba chiar in timpul zilei sa-l ajut cu oferte si sa raspund la mailurile ce vin pe adresa firmei....avem mare noroc ca e si cumintzica Criss si poate de aiai imi e si usor.......si el ma ajuta enorm...s-a implicat in cresterea piticutzei....cand vreau sa merg undeva e de ajuns sa-l sun vine acasa si sat el cu ea si-mi pot face traeba linistita....

DECI ASTA VOIAM SA VA ZIC AVETI GRIJA SI DE COPILASII MAI MARI....SOTZII VOSTRII CA E PACAT SA SE DISTRUGA RELATIILE...IAR COPILASII NOSTRII EMRITA SA CREASACA INTR-O FAMILIE FERICITA SI STABILA...GANDITI-VA CA NU DOAR COPILUL E CENTRUL UNIVERSULUI VOSTRU.....CI COPII VOSTRII...TATII SI CEI MICI

vA si aveti mare grija de voi
IEs ca profit cat mai doarme Criss sa fac bagajele ca plecam azxi inspre ai mei la Petrosani unde eu voi ramane o sapt ca tati pleaca la o expozitie in Italia si sa nu satm singurele....

Multa bafta la intalnirea de maine sa aveti vreme frumoasa si bebeii cuminti

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna fetelor,
Nici eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi mai ales ca nu pot sa tin calculatorul deschis pt ca se incalzeste camera prea tare.
Noi am fost la controlul de o luna si bilantul e urmatorul 5200 gr de la 4100 gr si 59 cm de la 53 cm ceea ce zic eu ca e bine. Noi deja ne sugem pumnuletul mai ales cand ne e foame si isi intoarce capul de pe o parte pe alta cand sta pe burta. De colici nu am scapat si dr ne-a recomandat sa luam debridat, fetelor care ati dat debridat ce efecte a avut.
Urez botez placut pt fetele care se pregatesc si intalnire frumoasa pt bucurestence.Ce as fi vrut sa vin si eu
Revin mai tarziu ...

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Karra, saru-mana mult pt sfaturile legate de sot! Chiar daca stiam ca asa ar trebui sa procedez, de cele mai multe ori il intampinam cu reprosuri si cerinte. Si el, saracul, dupa ce m-a suportat asa in sarcina ca a zis ca, deh, hormonii. Nu te poti pune cu ei! Acum a ajuns si el sa se supere si sa-mi raspunda. Mi-a deschis si mama ochii, dar uneori e bine sa auzi din mai multe parti sa-ti intre in cap. La noi e si mai aiurea ca nu am mai "prestat" inca de cand am ramas eu gravida. Initial pt ca al meu nu isi putea imagina cum sa mai facem ceva cand inlauntrul meu creste o fiinta, apoi pt ca nu s-a mai putut, existand pericolul sa pierd sarcina.
Asa ca abstinenta inca de pe 18 iunie 2006, cand am avut UM. Mai e un pic si se implineste anul, iar al meu imi zice ca nici nu mai stie cum mai e. Incerc eu sa-l conving ca e ok, ca avem verde de la doctor inca de la 6 saptamani, dar urneste-l daca poti.
O sa mai aplic un pic tactica cu lugu-lugu cand vine acasa si poate isi va dori singur. Nu-i vorba ca si mie imi face tare bine cand il vad fericit ca ii vorbesc frumos, dar eu sunt de felul meu mai repezita si trebuie sa mai tip din cand in cand la cate cineva. Sper doar sa nu mai fie la sot. I-am zis mamei, care vine aproape in fiecare zi ca sa nu o uite pitica, sa ma lase sa mai tip din cand in cand la ea fara sa se supere. Sunt cam tampita, nu-i asa?
Prost e ca eu dorm cu fata in camera ei si el singurel in cealalta camera. Dar o sa-mi fac curaj sa-l mai "vizitez" seara cand se culca piticelul, desi ea daca deschide un ochisor, cum fac ei prin somn, si nu ma vede, se pune pe cate un plans...
Inca odata, multumesc Karra!
Acum n-am chef sa raspund la nicio intrebare ca sunt stresata ca il astept pe sot sa vina cu o doamna pediatra, prof. univ., de pe la noi, de vreo ora si nu mai vin. Revin mai tarziu. Daca va vin intrebari in timp util, scrieti-le acum sa o intreb pe dansa.
Pupici!

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am intrat si eu putin, imi ascult cu mila puiul cum plange, pentru ca incerc sa-l vindec de sindromul "plang ca nu-i aici mami"... au fost bunicile pe la noi si l-au cam invatat in brate... si acuma ca am ramas cu el, intr-o saptamana aproape mi-a rupt spatele... ca nu mai adormea decat in brate Azi e prima zi de tratament... cred ca va fi cea mai grea, pentru amandoi, dar daca mai pleaca si tati in delegatie cu saptamanile o sa cedez psihic daca nu-l dezvat.

I-am propus si eu lui tati sa doarma in alta camera ca sa nu il deranjam noaptea, mai ales ca mai are Alex obiceiul sa inghita "cu voce tare" si il trezeste... dar n-a fost de acord. Asa ca nu avem probleme cu neglijenta... desi nu prea i-am mai gatit cat inainte, dar intelege.

A propos de asta, ma duc sa fac o ciorba de perisoare, ca mor de pofta

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

elpower indraznesc eu sa vin cu o intrebare. si cred ca si Mihael@ ma sustine. Poti intreba cum sta treaba cu acea mica adancitura de deasupra anusului ca si noi o avem si pana acum nu am apucta sa intreb pediatra . dar daca e cel mai mic semn sa stiu sa ma duc cu bubulina chiar azi. Stiu ca am remarcat-o acu ceva timp si tot la spina bifidia mi-a zburat mintea. dar eu stiam ca la spian bifidia acolo este un orificiu ori la bebelina este doar o adancitura, dar este "astupata" ..adica mai pe romaneste nu e gaura....

Revin... ma cheama datoria!

Edit: mi-am facut curaj si m-am uitat la niste poze cu bebei cu aceasta problema si nu cred ca are cum sa fie ceva de genul ala. Doamne fereste!!

fetele hotarati-va unde ne vedem (parc si loc). Elyanne , in final, daca nu exista un vot concludent eu te deleg sa alegi locatia (este numai parerea mea, tinand cont ca tu te-ai cupat cu listuta cu cine vine si unde vrea sa vina mi se pare corect sa ai drept de veto)

si mai am o intrebare...daca vremea e cretina ca si pana acum si la 3.30 incepe sa se strambe ce facem? ca nu ar fi o noutate ca in militari sa ploua si in tineretului nu.... ufff....

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Iunita ma sperii ca si al meu are o adancitura acolo cum spui tu.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Aaa, ca mi-am adus aminte: nu va speriati asa de spina bifida (oculta), eu personal am la ultima vertebra lombara (forma pe care o am eu: o vertebra lombara in plus, incomplet osificata). Efecte a avut doar in copilarie, am suferit de enurezis nocturn (faceam pipi noaptea in pat) pana pe la vreo 9 ani, cand mi-au descoperit spina bifida (culmea e ca n-am mai avut nimic tocmai cand mi s-a spus ca e din cauza ei si n-o sa imi treaca nicioidata ). In rest, mai simt dureri in zona daca stau cateva minute aplecata pe spate (cand mai lucrez la galeria de la perdea de exemplu), dar alte probleme n-am avut nici in timpul sarcinii. Si tot din cauza ei nu am putut face anestezie epidurala la nastere. Si mai am grija mare sa nu cad pe scari

P.S. la mine nu se vede nici o adancitura, se simte putin daca stii unde sa mangai usor .

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

cria nus tiu daca ai vazut ca am editat mesajul. eu ajung la concluzia ca e normal din moment ce suntem 3... nu te speria

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput