Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Yana25

Fetelor ce medici aveti pt bebei de va u recomandat fenobarbital?!..Eu sunt shocata!Cum sa dai asa ceva unui bb,nu ocnteaza ca e doza f mica,e totusi un hipnotic care distrge sinapsele dintr neuroni plus alte ef adverse..sincer io l ash pocni pe doc respectiv de nu s-ar vedea!
Doina de Cosminel 15.03.2007
http://good-times.webshots.com/album/559198890OmoAHN

Yana fenobarbiatl se da atunci cand au icter pt ca din cauza bilirubinei o substanta ce se secreta in tuimpul icterului daca e valoare mare poate sa dea convulsii la bebelusi...si pt asta se da....in toate cartile scrie.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

multumesc mamicilor ca m-au lamurit cum e cu temperatura ca eu era pe dinafara. ca si diana_jorseu sunt "subfebrila" ca sa zic asa. nu cred ca am ab=vut vre-odata mai mult de 37,5 si atunci simteam cas fac poc. in mod normal am undeva pe la 35,5-36 grade. oare o "mosteni" treaba asta? oricum, febra sigur nu are, e vioaie si jucausa , a ras 150ml la masa de la ora 14.00

Nu mai stiu cine intreba de temperatura la 2 zile dupa vaccin (scuzeeee). mie doc mi-a scris pe agenda sa ii temp azi si maine deci cred ca e ok (ma rog..cat de ok poate fi sa aiba un bebe temp...)

Andreea felicitari pt bubulina maricica si pofta mare la mar ras!

despre intalneala :

ora mi se pare ok:16-17(ca sa fie totusi un interval. oricum nu se pun absente in catalog si nici nu ne da nimeni afara daca intarziem. parcul imi e tot-una ca oricum vin cu un taxi sau sa vedem cum poate si martutza.(da nu cred ca intra 2 carucioare hi hi hi).

Daca nu se supara nimeni eu o sa iau lista cu nr de tel de pe grupul de pe yahoo si incep sa sun pe rad pana raspunde cineva.

Loc de intalnire... habar nu am care e parcul Carol . Una dintre mamicile care stie cu ce se mananca sa ne dea si noua un reperoi.

Tineretului e imens..poate stam fiecare la cate-o intrare.

Eu o sa stau pana vine sa ma recupereze consortul ca daca nu face botic. si probabil ca os a mai stam si dupa aia. o sa fim o ceata maare daca vin si taticii.
Sunt suparata ca mi-au tra teapa aia de la chicco. am facut comanda luni si azi cand am sunat(desi garanteaza livrare in 24 h) au zis ca cel tarziu vineri c amuta nu stiu ce depozit..bla bla... AM anulat comansda si acu il trimit pe sot la shopping!

Cat despre lungime bubulina mea a crescut in prima luna 6 cm de ne-a speriat si acum a crescut 1,5 m..deci in medie sunt 4

am pus si eu cateva poze in albumul de pe webshots.
pupaciuni

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frannces spune:

ghibuadina si daria a avut icter prelungit si i-am dat 3 zile fenobarbital. si eu m-am ingrozit de cate scria pe prospect.. dar am cerut mai multe pareri si am primit acelasi sfat. i-a trecut dupa ce i l-am dat si acum nu mai are. in schimb nu i l-as da daca e agitata doar ca sa o potolesc.. daria nu doarme aproape deloc ziua asa ca m-am obisnuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

INTILNEALA DE 1 IUNIE:
Hai sa incercam sa ne vedem in Tineretului, linga Cafeneaua Actorilor sau la ponton. Astea sunt propunerile mele, astept raspunsuri sau rosii

Dallina, lohiile pot tine si peste sase saptamini, dar nu mult. Intreaba-l si pe doctor, du-te la control etc. A, si inca ceva: mama n-a avut lohii cind m-a nascut pe mine, asa ca nici lipsa lor nu este ceva iesit din comun.

Karla, exista ceva care ii atrage atentia bb-lui in directia respectiva? Maya a dormit doua nopti la rind cu gitul strimb dupa Alba ca Zapada, prietena ei de pe perete Nici eu nu mai aveam mult pina o diagnosticam cu torticolis pe Maya

Mihaela, merci de raspunsul cu temperaturi, dar nu cred ca eu te-am intrebat Sau poate am uitat eu...

Nicol, e ok daca creste, nu conteaza daca sunt doar doi cm. Si noi am crescut putin in prima luna - am crescut in diametru, 1 kg, si vreo 2-3 cm in lungime. Acum avem aproape patru luni si cel putin 13 cm in total luati.

Gabdyd, ti-am trimis PM cu datele unui ortoped de la Grigore Alexandrescu.

fetele si bebeii.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yana25 spune:

membru incepator

Romania
constanta
211 Mesaje
Trimise - 30/05/2007 : 16:02:29
--------------------------------------------------------------------------------

YANA, uite care e treaba cu fenobarbitalul.

Alexia a avut icter prelungit.Dr tot mi-a zis s o las la inceput pana la o luna si jumatate, apoi pana la 2 ca nu vroia sa-i dau fenobarbital.Si nici eu, desi stiu multe cazuri(am 2-3 prietene) cd icterul a trecut cu fenobarbital.Intr-un final, dupa ce am mai cerut un sfat avizat i-am dat.Si i-a trecut icterul dupa 2 zile.I-am dat ff putin cate o pastiluta pe zi, jum dim si jum seara.Acum nu-mi pare rau , cd am vazut ca fata s-a albit.N-a avut alta reactie, mie imi era frica ca va dormi prea mult si nu va mai cere papa.Dr repet, pt altceva, ca stiam ca se mai recomanda si la copiii agitati ca sa-i mai potoleasca, nu i-as fi dat nici eu.Oricum , a mea era la fel de vioaie.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Raporteaza la Moderator

karra80
membru incepator

Romania
TIMISOARA
440 Mesaje
Trimise - 30/05/2007 : 16:03:41
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
Originally posted by Yana25

Fetelor ce medici aveti pt bebei de va u recomandat fenobarbital?!..Eu sunt shocata!Cum sa dai asa ceva unui bb,nu ocnteaza ca e doza f mica,e totusi un hipnotic care distrge sinapsele dintr neuroni plus alte ef adverse..sincer io l ash pocni pe doc respectiv de nu s-ar vedea!

Yana fenobarbiatl se da atunci cand au icter pt ca din cauza bilirubinei o substanta ce se secreta in tuimpul icterului daca e valoare mare poate sa dea convulsii la bebelusi...si pt asta se da....in toate cartile scrie.....

comoara mea mica
asa ma disrez eu cu mami
Asa creste puiutul meu

pozici

Fetelor nu am facut referire la icter,un medic ii recomandase unei mamici fenobarbital dupa vaccin ceea ce mi s-a parut ciudat . Multumesc pt lamuriri
Pupici de la licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Karra80 de ceva timp tin sa-ti spun ca am vizionat filmuletul "comoara mea mica" si mi-a placut fff mult intr-adevar ai o comoara, mi-a placut f mult si melodia pe care ai ales-o ca fundal sonor, cine o canta si cum se numeste? Sper ca nu te superi ca te-am intrebat.

Astea sunt cateva poze cu bebelina mea (am pus cam multe, cred ca sunt obsedata, cand ma apuc sa-i fac poze ii fac mai multe chiar daca e in aceeasi pozitie, mi se pare mie ca a ridicat manuta sau s-a strambat. )

http://community.webshots.com/user/nickol_f

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

De mancat eu si acum, ca si in sarcina, am mancat de toate. Acum am evitat doar varza si fasolea. Am mancat si mazare, ceapa si usturoi verde cat cuprinde si puica mea nu s-a plans. Curios este insa, ca am mancat o inghetata cu cacao si a fost destul de agitata, dar la cafea nu are nicio reactie. Deci trebuie sa evit cacaoa. Noroc ca nu imi place ciocolata.

Temperatura la bebe stiam ca e normala pana la 38 de grade, dar poate ma insel.

Poze pe webshot pun si eu in contul comun.

Gabyd ce dor imi era de !

Va multumesc tuturor pt incurajari! Inseamna foarte mult pt mine.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by mirandolina

INTILNEALA DE 1 IUNIE:
Hai sa incercam sa ne vedem in Tineretului, linga Cafeneaua Actorilor sau la ponton. Astea sunt propunerile mele, astept raspunsuri sau rosii

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

eu nu stiu decat intrarea principala cea din intersectia cu liceul, sau intrarea de la MC-donald brancoveanu, asa ca daca va hotarati la alte puncte de intalnire dati detalii exacte

in carol intrarea este la fantana cum vi de la unirea dati dreapta pe sina de tramvai spre autogara filaret si cam la 500-800 m e o intersectie cu un rond mare cu o fantana arteziana , acolo se poate si parca

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Fetelooooooooor,dar scrieti nu gluma.
Ma chinui sa termin de citit de vreo cateva zile.
Sa va zic intai de bebe.La 3 luni avem 8 kg si 68 de cm.Vrem si noi in echipa de baschet.Dormim toata noaptea,dupa ce facem baitza.Mancam din 4 in 4 ore cate 100-170 ml.
Acum sa incerc sa raspund la cateva intrebari,la care stiu cate ceva.

Cojitele de pe cap,am fost la Dermatolog si ne-a recomandat un sampon de la Mustela pt cojite si o crema de la Avene,Cicalfate si credeti-ma ca au cazut dupa 2 spalari si ne chinuiam de o luna cu ele.Asa ca vi le recomand cu incredere.

Am uitat sa va spun ca am trecut print-o experienta destul de traumatizanta cu bebe.Dr pediatru ne-a trimis la Grigore Alexandrescu la un medic sa se uite la piciorute,ca i s-a parut ei ca sunt strambe.AM fost acolo si dr. a zis ca trebuie operat de fimoza,de hidrocel,si puse ambele picioare in ghips.AM plecat plangand de acolo,dar totusi hotarata sa incerc si la alti medici.Am fost la Medlife,unde va recomand sa va duceti,si am consultat un chirurg ortoped,Gabyd,il cheama Spataru,si ne-a spus ca baiatul este f frumos dezvoltat si nici pe departe nu are picioarele strambe.Tot la Medlife am fost la dr Marcu si ne-a spus ca pana la 1 an nu se opereaza hidrocelul si fimoza.Asa ca fetelor,nu stiu ce parere aveti voi de Grigore Alexandrescu,dar eu m-am lecuit.Si am prietena care la fel au patit.

Despre intalnire,preferam Herastrau,dar daca am de ales intre Tineretului si Carol,prefer CAROL de 1000 de ori.E tare mare si frumos,si am unde sa parchez.Cine sta in zona 1Mai,Turda, va pot lua cu mine.

Relatia cu sotul...si la noi au fost discutii si inca mai sunt...parca s-a schimbat totul...nimic nu mai e la fel.Si el ma tot boscorodeste ca il neglijez,dar pentru mine acum bebe este important.Sunt putin egoista,dar asta e.

Lohiile m-au tinut 5 saptamani,iar operatia si mie mi-a supurat dar am dat cu spirt.Dr mi-a spus ca e normal sa supureze putin pt ca unele persoane sunt mai sensibile la ata resorbabila.

Bun venit noilor mamici,sa le traiasca bebelusii.
AM atatea sa scriu dar cu cat bebe creste mai mult,cu atat am mai putin timp liber sa pot sta cu voi.
Acum sa incerc sa pun linkul de la pozele cu baschetbalistul meu.

http://family.webshots.com/album/558687141RCbSXf?vhost=family

Va pup pe toate,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by nickol_f

Karra80 de ceva timp tin sa-ti spun ca am vizionat filmuletul "comoara mea mica" si mi-a placut fff mult intr-adevar ai o comoara, mi-a placut f mult si melodia pe care ai ales-o ca fundal sonor, cine o canta si cum se numeste? Sper ca nu te superi ca te-am intrebat.

Astea sunt cateva poze cu bebelina mea (am pus cam multe, cred ca sunt obsedata, cand ma apuc sa-i fac poze ii fac mai multe chiar daca e in aceeasi pozitie, mi se pare mie ca a ridicat manuta sau s-a strambat. )

http://community.webshots.com/user/nickol_f

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Multumesc.....sa-ti traiasca si tie sufletelul tau...o sa ma uit imediat ce ma loghez si-ti spun si cine canta melodia...revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput