Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
karra80 spune:
nickol_f melodia se numesteCould this be love si cred ca o interpreteaza Victoria Acosta.... cel putzin asa scrie acolo pe site-ul unde am filmuletzul....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
karla32 spune:
Fetelor, mie imi este indiferent daca parcul este Carol sau Tineretului! Asa ca va las pe voi sa hotarati! Orele 16-17 sunt ok din punctul meu de vedere!
mirandolina, Luca intoarce capul! Astazi la tot fatzait si a si dormit pe partea cealalta dar cred ca prefera partea stanga. Uite, si acum doparme in carut si tot inclinat pe stanga e! Si-a clapaugit si urecchea de i-o tin lipita cu leucoplast urgo! Nu stiu daca are neaparat torticolis! Sper sa nu dar tot doctorul se va pronunta!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca cu pozici noi
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
martutza spune:
Lohiile la mine au tinut 6 sapt si jumatate.
Cresterea in lungime la copil in primele 3 luni circa 10 cm.Aici este diferenta intre fete si baieti si ami conteaza si factorul genetic:parinti scunzi =copil scund si parinti inalti =copil inalt.
Nickol f te duci in stanga in meniu si intri pe profil personal de acolo activezi optiunea de a primi mesaje private=private messages PM.
Fetelor multumesc de incurajari.Sotul e doar comod si acm absent din activitatile casei dar nu e rau si nu vrea sa ne lase;eu sunt cea care voia divort din motive de "neglijenta in serviciu" si pe motiv ca nu ne mai sfatuim si ia decizii peste capul meu;pana acum discutam orice;acum nu prea ne mai vedem si de aici unele scapari ale lui.Am pus piciorul in prag si sper sa ne revenim.Gaby si noi suntem de 10 ani impreuna (1997) si din 2003 casatoriti si pana acum nu aveam prea multe sa ne tina;acum il avem pe Victor si sper ca pentru el sa mergem mai departe fara certuri.Nu suport ideea unui copil crescut in certuri si contradictii.Prefer armonia.
Intalnire la Tineretului nu stiu decat intrarea pe la liceul Hasdeu.La Carol nici atat.Sper ca pana maine la ora 19 sa decidem acstiu ce fac cu masina.
Iunita carutul meu se pliaza f bine si intra in portbagaj.Cred ca vor avea loc amandoua.Daca ne inatlnim azi sau maine la castani apreciem dimensiunile.
Torticolis rugati medicul sa va arate cum sa faceti masaj;mai functioneaza si sa pui copilul cu capul cand la un capat cand la celalat al patului astfel incat sa intoarca singurel capul dupa lumina .
Aparatori la pat nu am pus si nu sunt de acord cu ele.Tzi ccopilul ca in landou si nu are ventilatie si nici stimulare laterala sa intoaracsingurel capul.
somnul la 5 saptamani in carti e de 16-20 ore in realitate e cum vrea copilul tau.Al meu dormea cand 11 ore /zi cand 18ore/zi.Sunt zile si acum cand e ff activ si zile cand mananca si doarme.Fara panica.Daca nu plange e ok sa mai stea si treaz.Trebuie sa descopere si el lumea cu toate simturile.
Va pupic.Sper sa ies putin cu manzu din casa ca azi numa dupa masa a dormit cate 50min - max 1 ora si apoi se trezeste si ma tine de vorba iar cand e sa manance adoarme in 5-10min.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
Mihael@ spune:
mirandolina, sorry, am incurcat borcanele, de fapt vb. cu ghibuadina, dar eu ii spun fetei mele mirandolina cateodata si cred ca de asta
.
Eu sunt putin ingrijorata
, am fost astazi la dr. si cred ca va trebui sa merg si eu in Buc la un pediatru ortoped, gabyd, dar mi-a zis ca dupa ce implineste 3 luni. Fetita mea are labutele putin aduse in interior iar piciorul drept nu il pune in pamant cand o tin de subsuori, calca pe varfuri.
Si inca o chestie care m-a alarmat: deasupra anusului, la baza coloanei are o mica adancitura, o gropita care nu se vede daca nu desfac fesele, si dr. mi-a spus ca trebuie sa facem o radiografie, ca e un fel de spina bifida
. Va rog si pe voi sa va uitati la bebeii vostri, poate se mai confrunta cineva cu problema asta. Nu prea inteleg ce legatura are gropita cu spina bifida, din ce am citit eu despre asta, dar poate ma insel.
La 2 luni avem 62 cm si 5,600 kg, ne inscriem in echipa de baschet.
mada rozz, am retinut si eu numele dr. de la Medlife, merci.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
sherbi spune:
eu vreau carol. am unde sa parchez masina.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
Mihaelaaa spune:
Salut si eu toate Mamicile...
sa zic si eu cate ceva despre bondarelul meu mai intai...
A inceput si el sa doarma tot mai mult noaptea fara sa se trezeasca,dar depinde la ce ora papa seara ultima oara.Daca mananca pe la 10-11 atunci doarme pana pe la 5,papam si apoi iar somn pana pe la 8.
La baita nu mai plange,ca la inceput era un chin...si a crescut si el ca aproape ca nu mai incape in vanita,tre sa avem tot grija sa nu se dea cu capul..
Despre baita o intrebare...mie mi-a zis dr si moasa sa nu tin copilu in apa mai mult de 5 min 10 maxim. Dar n-am intrebat pana la ce varsta ....Voi cat tineti bebeii in apa cand le faceti baita?Ca acum daca-i place asa mult l-as tine si eu mai mult...
Eu eram pana acum tare necajita ca David nu doarme si pe zi mai mult sa mai fac si eu cate ceva prin casa (sau sa stau la calculator
),si azi vad ca doarme una-ntruna,si in loc sa fiu fericita eu imi fac probleme.
Ce ma ingrijoreaza tare e ca azi nici n-a mancat aproape deloc,ca adoarme dupa max 2 min.Si nici nu cere....O fi bolnavior?.El in somn arata multumit,mai si zambeste...Dar nu i-a fi fomica?
Aaaa,sa nu uit sa urez bun venit noilor mamici!Sa fiti sanatoasa sa va bucurati de bebei
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Mihaelaaa spune:
Am uitat,mai aveam o intrebare..bebeii vostrii fac kk ca oamenii mari?Adica carnacior?![]()
Sherbi,activeaza-ti te rog PM-ul ca vreau sa te intreb ceva
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelaaa
Am uitat,mai aveam o intrebare..bebeii vostrii fac kk ca oamenii mari?Adica carnacior?
Sherbi,activeaza-ti te rog PM-ul ca vreau sa te intreb ceva
Mihaela,de
DAVID-29 martie 2007
Poze cu David
da!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
martutza spune:
Buna seara din nou.Nu am mai iesit afara pentru ca nu s-a mai trezit manzu.
KK la noi lipseste cu desavarsier iar cand vien(la 3-5 zile)e moale.Eu alaptez exclusiv.Oare e ok?
Anamana123 tu cu ce il hranesti de face normal?
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
sherbi spune:
MIHAELAAA- astept intrebarea. PM activ.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)