Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

asa, sa continui mesajul pe care nu l-am putut termina aseara.
Anamana da de stire daca vii in vl si iesim la o cafea.
Roxanici multumim pt informatiile cu sistemul isofix. acu' stau si ma scarpin in cap incercand sa imi dau seama cum se prinde scaunelul in el. Cel mare al Juliei nu are nici o parte pe care sa o pot prinde acolo, va ramane in centura. la scoicuta mai incerc si va spun.
Fetelor, eu am mancat aseara carne de porc si se cunoaste .dupa ce a supt de dimineata copila mea nu poate dormi saracuta. se tot foieste, a scos ceva branzica dar nu mult si nici nu plange. of, , nu mai fac.
Amma da, merge si ce ai spus tu cu sotul, numai ca pentru putin timp, apoi iar se culca pe urechea ca daca nu ii cer nimic inseamna ca nu trebuie sa faca nimic. domne nici nu stii cum s-o mai dai cu barbatii astia, cand le spui de ce le spui, inseamna ca esti cicalitoare, daca nu le spui, dar de ce nu le-ai spus...
va

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Daia28 si Frannces, bine ati venit!
Yana ce grasunel ai! sa-ti traiasca!
Diana, alaptat in public as avea si eu tupeu unde nu ma stie nimeni ...
Calcium de la Pharco asta cum se prezinta? fiole, solutie sau pastile?
lohii si eu tot 5 sapt. parca s-a prelungit ceva si pe a 6-a. nu sunt impacata totusi. Astept analiza sa vedem daca e ok.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Mirandolina nu stiu daca acel cantar functiona corect, ca al meu de acasa nu merge daca nu sta bb cuminte si cum a mea fata e toata piper...,dar a fost o veste asa de socanta pentru mine ca era sa pierd laptele, atata m-am necajit.Eu de hranit ma hranesc, zic eu bine,mananc sunca, branza, supe, iaurt, cartofi, carne ,orez, zarzavaturi... ocolesc ce cred eu ca face rau la bb.Nu stiu din ce motive nu s-a ingrasat pitzica mea, dar nu mai imi bat capul ca numai rau imi fac si simte si ea.Asta este ne multumim si asa cu lapte de la mami, formula si ceiuc si ne merge bine.
Daca mai este cineva in situatia asta va sfatuiesc sa nu va necajiti prea tare ca nu-i un capat de lume si faceti mai rau daca va stresati.
Multumesc pentru raspunsul legat de lohii.In spital ma stresau asistentele si doctorul in fiecare zi cu lohiile aste si ma rugam sa nu se opreasca ca sa nu am problme si acum nu stiu cum sa ma scap de ele ca m-am saturat de numa.
Eu nu am avut curajul sa ma urc pe cantar ca am vazut ca hainele tot nu ma incap si am o burta de parca as mai astepta un bb.
S-a tezit printesa.

dallina fericita mamica a lui Raluca Ileana 27.04.07
http://community.webshots.com/user/dallina24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bun venit, mamicilor!!
Aseara am fost cu Teodora sa platim intretinerea.Era 7seara, o caldura de crapai. Stand sa-mi scrie chitanta, vine si o baba, care mai intai se minuneaza de fata, intreaba cate luni are 1-2???(desi nu e mica deloc)apoi vede ca fata era doar in body cu maneca scurta si ma intreaba de ce nu i-am pus sosete.deja m-am obisnuit cu cei care ne tot povatuiesc sa infofolim copilu' , ca raceste.Oare noi cand eram mici eram infofoliti??? Eu am ascultat(citit) la ce ne spunea parca Alionusca, si azi de dimineata, cand am fost cu Teodora la control, desi erau 19 grade, fata avea capul descoperit.In rest, un body cu maneca lunga, pantaloni si sosete.
Pediatrul ei ne-a dat trimtere catre un ortoped pt bb-lusi, si acum stam cu 2pampersi, preventiv, pana la 4luni.A! Ne-a mai zis ortopeda ca nici sa nu ne gandim sa-i cumparam fetei PREMERGATOR, ca nu le face deloc bine celor mici.Eu am vazut asta-vara la mare, un copil de 3ani, care obisnuit cu premergatorul, nu putea sa mearga singur, pt ca mergea pe varfuri!
Sa va pove. de Teodora mea ce facea ea la banca, in timp ce noi semnam contractul.Facuse kk pe la 11, si mai urma sa faca seara. Asa e progr ei. Plecam noi la 2 la banca, cu ea doar in bodyut.Ne asezam si o iau in brate, ragaie...si incepe sa se screama, si baga la pampers.Noroc ca se scremea mai incet, ca acasa ne stie tot blocul,se inroseste ca racul, desi nu e constipata.O fi zis sa faca si ea ceva in banca lor.Cand am fost prima data la banca, fata mea a inceput sa traga niste basinute puturoase, de mi-era jena de tanti aia de la birou.Bonnisanul a facut din fata mea o maaaare bashinoasa
Despre kg in plus, mai am si eu 5din sarcina , am si burta...
Teodora mea e o mare ranjita, in mare pt ca rad eu la ea, si ma maimutaresc la ea, daca m-ati vedea, ati zice ca sunt scapata de la Marcuta.
Gata, va las, ca trebuie sa plec cu fata la medicul de fam, sa iau ultimele zile de postnatal.
Va pupam
Printesa nostra, Teodora

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frannces spune:

multumes fetelor.. ma uitam mirata si nu stiam de ce eu nu apar.. ma obisnuiesc cu greu aici.. ca tare dinamice mai sunteti.. cum fac sa ajung si eu pe lista cu bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Am pus poze cu pitica mea in albumul comun de pe webshots si ma tot uit ce bebei frumosi avem.felicitari noua fetelor ca avem asa frumuseti.

dallina fericita mamica a lui Raluca Ileana 27.04.07
http://community.webshots.com/user/dallina24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Frannces, bine ai venit, o sa caut mesaju din urma ca iar l-am scapat
Daia28, bine ai revenit

Gabdyd, doar scaunelele cu sistem de fixare Isofix se pot prinde de.....sistemul Isofix. Nu toate au asa ceva, tb intrebat cand cumperi scaunelul. La noi baza fixa e prevazuta cu asa ceva, scoica nu.

Pe mine ma innebuneste Raresu de 2 zile. E un plangacios si nu stiu ce are. Reusesc cu greu sa il tin "neplangand" doar daca il plimb, si fac activitati noi; restul nu mai tine: leagan, suzeta, carusel nu mai merge nimic.

In ce interval este temperatura normala la un bebe?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup, fetelor!

Ieri am scris si eu un mesaj cu raspunsuri la intrebari si in loc sa il trimit am apasat pe resereaza. Asa ca incerc sa o iau de la cap cu ce imi amintes
mirandolina, politia nu face nimic si daca face tot rau e! Si mai sunt si patita! Acum vreo 4 saptamani am reclamat un vecin care era beat mort in fata scarii si avea masina parcata curmezis. Sotul meu l-a rugat sa mute masina, eram si cu copilul, si l-a injurat. Ghinion ca in spatele nostru era politia si al meu barbat le-a spus. De ce ghinion? A doua zi doua portiere erau infundate. Le-a lovit cu piciorul. Bineinteles ca m-am dus la el la usa si l-am luat tare si a recunoscut. Si? Trebuia sa reclam iar la politie si sa ma port cu el prin tribunale! Asta imi lipsea! Acum daca reclamam povestea cu carutul probabil ca erau chestionati cei de pe scara si ma mai trezeam maine poimaine si cu capul spart sau cu casa vraiste! Asa ca sa-i ia naiba!nu mai suport mizeria din tara asta!

Aseara m-am speriat groaznic! Am realizat ca al meu copil sta intepenit de gat pe partea stanga!Nu vroia sa intoarca capul sub nici o forma si daca il fortam urla ca din gura de sarpe.Daca il puneam pe burtt statea styramb si cadea tot pe dreapta. L-am diagnosticat cu torticolis.Am sunat pediatrul care mi-a spus ce sa-i fac pana joi cand vine sa il vada. Dar acum sunt tare derutata ca dupa ce l-am masat si l-am tot incantat cu jucarii a rasucit capul iar azi noapte a dormit numai pe dreapta. Nu stiu ce sa cred. Ori ii place sa stea mai mult pe dreapta ori intr-adevar are ceva! Sa vedem ce zice si medicul.

La capitolul dat raspunsuri sunt in urma.

Viata in doi - cam incordata! Certuri cat cuprinde, reprosuri si lacrimi. Dar cred ca mare parte din vina am eu ca seara sunt cam nervoasa si cand vine sotul ma gaseste plina de spume. El se vaita ca este obosit iar eu care stau toata ziua cu picioarele pe pereti nu am voie sa ma plang!!!

alaptatul in public, pana acum nu. In masina sau cu biberonul dupa mine.

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca cu pozici noi
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

salut

CALCIU DE LA PHARCO, este la sticluta, e dulce si Alexia l-a preferat, in comparatie cu cel gluconic, de la fiole, pe care il scuipa de numa'.Cel gluconic i-am dat doar la inceput, dar n-am obs ca i-ar fi produs diaree.

DIANA, (RAISA) si noi plecam la Slatina pe 14 iunie si stam pana pe 3-4 iulie.Dc esti acolo in inervalul asta , spune-mi si ne schimbam nr de tel ca sa ne vedem.

MIHAEL@, tu ziceai de temperatura 37, 8, pai nu-i mult deloc.Stii ai grija ca dc ii pui termoometrul imediat dupa ce ii scoti scutecul, e automat mai mare.Am testat eu azi dim, imediat dupa scutec era 37, 9, iar apoi dupa cateva minute de stat in poponetul gol, scazuse la 37,4.Nu inseamna temperatura asta.Si oricum dr mi-a zis ca rectal este cu 2 mai mare.Si pana la 38 e normal la bb.Si dc mai e si cald si bb se agita....atunci....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Completam....ca am fost sa pap si eu ceva..

Spuneti-mi dc gresesc cu temperatura.Poate voi stiti altceva...

GABDYD, carnea de porc , la noi n-a avut nicio influenta asupra laptelui.Eu manan de toate, n-am mancat delocfasole, mazare...in rest de toat, pe bune si n-avem pbl.

Noi cu kk, avem ceva pbl de cateva zile.A facut luni dim dupa ce nu facuse 2 zile.Acum de atunci, del;oc, doar dim, o mica sparcaiala.Are momente cd se mai screme, dar dc nu face, pre ca n-o deranjeaza.Eu am inteles ca laptele de mama se asimileaza tot si de-asta n-ar face.Dar facea totusi zilnic.Nu vreau sa-i mai dau nimic, in afara de ceva ceaiuri.Ce-mi recomandati??Cu termometrul am incercat dar n-a prea mers!!1

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput