Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yana25 spune:

Buna seara ....
Da voi scrieti nu va incurcati!!Nu pot tzine pasul la citit :D
SI noi am facut vaccinul astazi-Infarix Hexa-a marait un pic dupa si dupa aceea a dormit dus toata ziua :)s-a trezit de 2 x pt tzatzii am facut baitza si acum doarme,am pacalit o pe bunica sa il adoarma...na ca no mers tot cu tzatzii in gura,mi a decolorat sfarcurileuneori am shantzuri de sange pe ele..gingiile lui parca s masina de cusut pe ele ... da ii dau cu crema multaaaaaaaaa si parca mai amelioareaza si rezist in continuare pe frontul alaptatului ...
sa ne intoarcem la domnu "papa non-stop" are 2,5 luni,7kg si 65 cm
La diversificare nu o sa pupe paste si orez ,noua ne-a spus med pediatru sa incepe la 6 luni,bb al meu e hranit la tzatzii exclusiv.
Linea negra e tot acolo da pe mine ma uimeste buricul care e negru inauntru si stafidit ,gaura de la cercel(mami de Comsinel avu si piercing..pana crescu burta mare gata sa pocneasca)asa..cum spuneam gaura e neagra la intrari asta kiar e naspa.
Eu am pb cu op de cezariana nu vrea sa se prinda:(
Cu harnitul la san in public...ii dau oriunde la terasa in parc...oriunde gasesc o banca pt ca altfel ma urla de numa numa:D
dallinaPe mine m-au tzinut lohiile fix 6 saptamni.
De supt nu suge decat tzatzii:D am colectie de suzi acasa nu'l conving domle,are personalitate:Dde supt pumn nici nu se pune b l-a dus de cateva ori la guritza si gata :((tot tzatzii i eroina:D
Cat despre depresia statului in casa..io nu o am...am avut multee deresii in perioada sarcinii..acum sunt happy unde merg il iau cu mine ..mai putzin la kefuri si la scoala....plus ca iesim in parc tot timpul
Metode contraceptive...nu folosesc inca....nu am nev...plus ca tztazii mi a taiat tot apetitul..medicul ginecolog mi a recomandat steriletul...da inca ma mai gandesc nu prea imi surade ideea unui corp strain in mine.
Gata fug la somn ,azi m a trezit la 7 am si s rupta
Pupici de la licurici
Doina de Cosminel 15.03.2007
http://good-times.webshots.com/album/559198890OmoAHN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

va multumesc fetele pt raspunsuri legate de faimosul meu scaun auto, nu-mi ramane decat sa scot chestia aia gri si sa vad atunci cum va sta, am tot potrivit la centuri dar tot degeaba, le-am mutat in toate locasurile dar tot fara rezultat; modelul de scaun e cel pe care l-ai gasit Elyanne, mersi , tot am vrut sa mai intru si eu pe site la ei sa vad ce scrie despre el, mi-ai usurat munca; mai incerc maine s-o enervez iara;

Adina, Timeea are 4700 gr si , mi se pare si mie ca parca nu mai are fata de bebelus, poate de aia pare mai matura; a inceput sa apuce singura o jucarie cu mainile si o duce la gura, si o studiaza;
iar sticla de lapte, cum ii dau mai mult pe spate , o vede si pune si ea manutele pe ea, si aproape singura si -o duce la gura si deschide gura, ma credeti?

de doua zile parca mananca mai bine , adica la trei sapt de la vaccin, asta a fost reactia noastra la faimosul vaccin;
pa si pusi

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

mai intru si eu inainte de culcare...

Eu azi am aflat ca tati va trebui sa plece din tara intre o saptamana si 3 saptamani (sa vedem in cat timp termina proiectele)... deci raman singura cu bebe aici, cu planurile de botez, cu vaccinul... si fara masina macar sa ne plimbam sa imi rezolv ce am de rezolvat.

Pe de alta parte, au venit si proprietarii apartamentului, ca isi marita fata si le-ar trebui banii pe 6 luni mai sa imi pice fata spun ca totusi ne inteleg situatia... dar sa vedem cum facem sa fim impacati toti.

Cred ca mi-am dat seama de ce mi s-a matzait puiul ultimele 2 zile: nu ii place cu picioarele dezvelite! si la 28 de grade cat am in casa nu i-am dat pantaloni... Acuma i-am dat, si doarme de aproape 3 ore.

Chiar asa, Cat ar trebui sa doarma un copil de 5 saptamani? Ca Alex in ultimele zile nu a depasit 10-12 ore din 24. Si nu pare obosit, dimineata chiar povesteste cu mine si rade... si mai doarme maxim 4-5 ore pana seara.

Alaptatul in public: sper ca o sa am tupeu de 1 iunie... o sa am ceva esarfa sa-l acopar oricum

dallina: mie mi s-au oprit la 5 saptamani fara 2 zile.

roxygeo: si eu trebuie sa raspund la intrebari, cum s-a comportat in ziua respectiva si ce am mai facut amandoi... cel mai tare a fost intr-o seara, cand puiul se matzaia si eu ii spuneam ca nu de foame si ca nu imi dau seama ce are... la care replica: "Lasa ca incepe el sa vorbeasca... si poate imi spune ca l-ai tinut flamand, ca ai incurcat-o!"

Calciul: mie mi-a spus sa ii dau Calcium de la Pharco, pentru ca a observat ca e tolerat cel mai bine. Urmeaza sa iau saptamana asta si o sa pot sa va spun ce si cum.

Si am mai vrut sa scriu ceva dar nu mai stiu ce... ma bag in pat ca vad ca-s obosita

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lohii 5 saptamani - ridic si io mana ca fusei la fel si io.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bine v-am gasit!(adormite, ca cine-o mai bantui ca mine pe net...) Daca scriu aiurea sau mananc ceva litere, ma iertati...
Lohii- m-au tinut 6sapt fix(am cezariana)
Linia neagra mi-a aparut in sarcina la 7luni, de-abia se vedea....eee, acum se vede foooarte bine, alaturi de un buric(frumos la viata lui !!) maro si bej. Zici ca e nespalat din copilarie...Plus ca el saracu' a fost intins iar acum e vai-steaua-lui...Am si o pata mai deschisa la culoare pe burta. Voi scapa de ea??
De azi am, inceput sa-mi dau cu crema de corp cu un pic de autobronzant, poate daca ma fac mai inchisa la culoare, par mai supla...Cum sotului ii plac cele silfide...Noroc ca nu e disperat de sex de felul lui...Ca am facut o pauza de 8luni inainte plus 2dupa...|N-a fost ca inainte,da' sper sa fie mai bine data viitoare.Desi e cam greu de gasit timp, ca tati nu e pasare de noapte, iar ziua e la atelier, seara cand vine nu prea e timp, ca fata nu doarme...Bine ca doarme fata nostra toata noaptea aproape, si ne lasa si pe noi sa dormim.Ce ma bucur e ca tati se implica in cresterea fetei, are grija de ea, ii da bibe, o schimba, ii canta "A venit mos Ene/Mosul pe la gene" ca atata stie...asa ca pot sa mai fac ceva treaba . A!!! vb cineva aici de rufe necalcate..subscriu..si asa nu-mi place deloc sa calc!!!Asa ca rog fetele din Buc, daca stiti pe cineva care se pricepe, contra cost, ca pe mine ma apuca nervii cand vad cat e de mare muntele de haine...
Gata, va las, ca am un maaare blanc in memorie...Si imi cad ochii-n gura de somn...
Va pup si pt fetele care au ceva probl cu sotii, poate ar trebui sa aveti o discutie cu ei sa le spuneti ca daca ca stati cu cel mic acasa nu e floare la ureche.Ca e destul de obositor, monoton, iar daca bb mai e si marait sau cu probl...Asa poate credea si-al meu, si cand am inceput sa-i pove. cat de repede trece ziua cand te ocupi de bb si ca de-abia reuseti sa mananci, si-a mai schimbat parerea.Sper ca nu v-am suparat cu ideile mele. Parca eram dr Cristian Andrei
Va doresc sa reusiti sa treceti cu bine peste probl voastre.
Mama, cat am scris!!!
Gata, somn usor si sa ne auzim\vedem cu bine1!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Roxanici, iar nu dorm
Si imi intirzie ciclul...

Karla mama, keama politia! Altfel or s-o mai pateasca si altii!!! Uite de asta nu se invata nimeni minte, ca nu facem scandal cind raminem fara bunurile pe care le muncim cinstit

Anamana, eu nu calc! Si... gemeni, huh? Cu calcatul, valabil si pentru Carmen!

Elpower,

Val, multi copii isi skimba parul (dar naravul ba...

Martutza, iti doresc sa iti mearga bineeeee si din ce in ce mai bineeeeeee cu sotul!!!!!!!

Amma, si tie iti tin pumnii!

Diana, mamica de Raisa, f bine ca ti-a venit ciclul!

Mihael@, daca bebe a stat cuminte la baitza, f bine ca i-ai facut! Pe Maya o durea intepatura si de aceea nu i-am facut baie, altfel...

Dallina, eu am avut lohii pina la fix sase saptamini, dar am inteles ca si peste e ok. Despre alaptat, tu te hranesti suficient? Poate din cauza asta nu s-a depus nimic pe bebelina. Dar cintarul ala functiona bine?

CEZARIANA si inchisul taieturii: sfat de la mamici mai batrine ca voi: dati cu Baneocin pudra. Da, aia pe care o puneati pe buricul lui bebe ca sa se vindece.

Si eu tot cu cezariana, si viata in doi am reinceput-o pe la 4 saptamini fara o zi, ca nu mai rezistam Nu mai zic ca de alte prostioare ne=am apucat la o saptamina de la nastere...

Si mai am si eu dunga aia si abia astept sa treaca.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

frannces: Bine ai venit!
(e un mesaj (ultimul) postat la Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (4), care e subiect inchis... banuiesc ca au dat moderatorii drumul la mesaj dupa ce s-a inchis subiectul)

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Sunt f obosita ca ieri i-am tinut ziua lui Raul si a avut 30 de copii si doua zile am tot facut la praji si saratele si tort! Noroc ca micuta mi-a fost atat de cuminte si in timpul pregatirilor si la petrecere a fost deliciul tuturor, cumintica si zambareata!

Elpower nu te mai simti vinovata, problemele se vor rezolva in timp si tu faci tot ceea ce e mai bine pentru micuta ta! si eu am multe alunite si dinainte de sarcina si din timpul ei, am si eu cu piciorus cum ai spus tu, sper sa nu am probleme cu ele. Ma gandesc sa ma duc la un dematolog sa vad daca totul e ok, dar de la vorba la fapta....e mult!

Martutza, Amma23, nu lasati perioada asta mai dificila sa va deterioreze relatia! Sotul meu, care ii iubeste enorm pe copii, a fost clar gelos pe ei, dupa ambele nasteri, inca de cand eram in maternitate incepea sa se supere ca eu eram preocupata numai de copii, si i se parea ca el nu mai conteaza pt mine. Plus ca eu, la prima copil am alaptat 1 an si 4 luni si cat timp am alaptat libidoul meu a avut mult de suferit, asa ca ...nu era ca inainte. Dar cumva am trecut peste asta si acum mi se pare ca dragostea pentru copiii nostri ne uneste si mai mult! Asta nu inseamna ca nu ma enervez foarte des pt ca mi se pare ca nu mai vrea sa faca mai nimic in casa. Ca doar are nevasta in concediu, nu?

Fetelor, nu stiu care e treaba cu ciclul, acum ca am citit ca la unele a venit deja desi alpteaza, ma intreb daca e normal ca dupa prima nastere nu mi-a venit ciclu un an si o luna.

Ma duc sa incerc niste haine ca maine am festivitatea si banchetul de terminare la facultate si sunt disperata ca nu prea incap in nimic! Mai am 7 kg luate in sarcina si culmea e ca acum o luna aveam cu 2 kg mai putin ca acum, dar era sa-mi pierd laptele si m-am pus pe mancat si...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

buna fetelor!in sfarsit am revenit.Sa nu credeti ca v-am uitat, dar am atatea de facut cu bebele plus sesiunea de la facultate si pregatirea pt dizertatie.Asa ca dupa ce scap de master sunt numai a voastra.Acum sa va povestesc.
Am nascut pe 21 martie un baietel de 3.600kg, 52cm,nota 9-cezariana.Era intr-o miercuri cand m-am dus la spital la control,seara pierdusem dopul gelatinos,dar fara nici o contractie dureroasa ca nedureroase aveam o gramada.Dupa control dr a zis ca ma opreste sa nasc, insa eu cum putem sa raman fara sa fiu aranjata. Asa ca m-am dus acasa pe la 9 dimineata sa ma spal ,sa ma epilez sa imi fac unghiile si pe la 10.30 m-am intors la spital. Mi-a facut internarea,m-am dus in salon, m-am schimbat,mi-au facut clisma, mi-au luat sange si mi-au pus perfuzia.toate astea cam pana pe la 12 cand m-au bagat in sala de operatie iar la 12.20 am nascut.S-au chinuit un pic pt ca a avut cordonul dat de 2 ori dupa ,plus de asta avea capul pe spate si omana pe fata pe care de abia au reusit sa o dea la o parte.
eu mi-am revenit repede insa mai avem kg de dat jos si imi e ciuda ca nu pot sa mananc salate in loc de atata ciorba. Prima luna i-am dat lapte da le mine dar muls pt ca nu fost chip sa ia tata.Acum insa luam doar o tata dar sugem puti si restul completare.Mancam intre 100-160ml plus un ceiut dupa amiaza.In rest noi suntem bine,crestem duminica avea 5.540kg, radem,vorbim ,dam din manute si picioruse.Noaptea doarme bine.Ii fac baita pe la 22-22.30 apoi mancam si ne trezim pe la 5-6-7.
sa ma treceti si pe mine in lista
Va pup dulce si sa avem grija de podoabele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

am uitat sa va intreb.cum fac sa pun si eu poze cu Bibicu?dar sa imi explicati ca la clasa I

Mergi la inceput