Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, ba da, David mananca Beba, dar mi se parea ca fac pe interesanta spunand toata povestea cu varianta germana a lui Nan... Merci de pont, la Real il trimit pe tati, ultimele cutii pe care ni le-a adus aveau atasate aparatoare de prize, am colectat deja vreo 15!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Fetele mele dragi, nu am fost nicaieri...numai ca nu mai fac fata! mi-e dor de voi si colac peste pupaza...draga mea Ralu cu Serbanut al ei se repatriaza si o sa-mi fie foarte greu fara ea...:( okay...eu sunt pe fuga, Mati e in fundu' gol...sunt in intareziere dar nu am rezistat sa nu va scriu...

Multumesc de aprecieri fetelor, dar inca sunt basholdina mare... ma bag la sala intr-o luna asa...
gata fug! dar va iau eu la puricat pe fiecare in parte maine. Tot maine am sa pun si poze de la botez!

cu mult drag,

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna fetelor!

Am vazut ca ati avut de lucru in week-end nu gluma, ati umplut multe pagini pe care am reusit sa le dau de capat pana la urma.
Noi dupa cum va spuneam am fost ocupati cu botezul. Pentru cine vrea sa vada poze am selectat cateva mai reprezentative. Isabella a urlat de cand a inceput dezbracatul si pana la sfarsitul slujbei, dar dupa aceea a fost cumintica. La restaurant a dormit in carucior si noi ne-am simtit tare bine alaturi de prieteni si familie.

Ieri am fost la impartasit si a lipacit bine de tot lingurita preotului.

Cam atat de pe la noi, fug sa ies cu ea afara si revin mai tarziu la voi.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pitilache puiutza ta a fost o dulce. sa va fie de bine botezul! vaaaai, si petrecere pe malul apei...super!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

MArina, pai am iesit afara ptr ca in Cismigiu e chiar ok, mai ales pe aleile mai umbrite. Oricum e mult mai bine decat la mine in casa ca noi avem 29 de grade. Noi de obicei mergem de la 8 in parc, azi am mers mai tarziu ptr ca au venit ai mei de la Valcea si am vrut sa mergem cu ei. Legat de masa de dimineata a lui Anelin...pai noi iesim chiar daca a mancat sau nu. In cazul in care nu a mancat ne luam masa in parc.

Legat de statul in casa..Anelin sta in pampers sau in fundul gol (asta ar fi varianta preferata de el- mai ales ca asa poate sa faca pe fantana arteziana). Seara dupa baie doarme ori doar in pampers ori cu un maieut f subtire pe el.

Salina, pupici ptr davidutu. Scumpul de el cate indura.

LIuda, ca ai zis de premergator...eu sunt impotriva lui. Din cate am reusit sa gasesc eu pe net, mai mult face rau decat bine. Si parca in unele zone ale lumii e chiar interzis. In canada parca asa e.

Chiar asa, voi o sa puneti copii in premergator?

Adela, cred ca-i ziceam vreo doua soacrei daca eram in locul tau...

Tonylexa, felicitari ptr intoarcere.

Lore, si eu fac faza cu servetelele. Pai daca am pune tampoane de sani cred ca as consuma o cutie pe zi.

Fetele, voi cand mutati copii la etajul inferior al patului?

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070528&ctime=123011" target="_blank">Asa imi place sa stau la bar
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070528&ctime=122249" target="_blank">Cu bunicii de la Valcea
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070528&ctime=124351" target="_blank">cu bunica, bunicul si mami
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070528&ctime=125101" target="_blank">cu mami

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

CATALINA, hai ca am noroc...dr zelenac e in concediu cand avem noi controlul si vacinul de 4 luni..m-am programat la tanasescu..nu mai stiu daca ai trecut si tu pe la ea...daca da..CUM E???

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

gio, Polyvital zici? Mmmm, ia sa incerc!

Fetelor, pai ce asteptati atata la Poze? Am cata linkul la semnatura!

IoanaN, mercic de incurajare da' io la mancare sunt pretentioasa... tre' sa haleascaaaa!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Uite, "mura-n gura"
http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/mai-2007/botez.zip

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by megbeng

CATALINA, hai ca am noroc...dr zelenac e in concediu cand avem noi controlul si vacinul de 4 luni..m-am programat la tanasescu..nu mai stiu daca ai trecut si tu pe la ea...daca da..CUM E???

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

daca e vorba de carmen tanasescu de la CMU... am inteles ca e oki. Tot de pe la voi stiu.

Noi suntem arondati la Medsana si CMU si am ajuns intamplator le carmen tanasescu si ne-a luat si ea in evidenta desi avem o pedi cu cab privat care vine acasa (si am facut contract pe un an separat cu ea)

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Messo,dar varianta scurta de la poze nu o ai?Ca dureaza o vesnicie pina le deschid.

Ioana,sunteti niste frumosi.Bb seamana leit cu tine,parerea mea!Abia astept sa intri mai des.

Katy,ce parinti tineri ai.Iar tati de Anelin nu e asa mare,ci esti tu mica.

Premergatorul n-o sa-l folosesc,iar salteluta la patut o voi muta cind va vrea bb sa sara gardul.Pina atunci nu are sens sa ma cocosez aiurea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput