Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Luminati-ma si pe mine...
Cu anticonceptionalele (Exluton), cum vine ciclu? Mai vine, nu mai vine? Dupa cate zile vine (28?)? Luna trecuta am avut o zi (pe 23), luna asta nu mi-a venit inca... Mai vine? N-am luat in viata mea pilule... Sunt total pe dinafara...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

lore, bustiere n-am pt ca imi sunt mici, sutienele de alaptat s-au cam stricat de atat tras de ele.

Mai, fii-mea a adormit pt prima oara pe burtica! Pana acum nu suporta deloc sa stea asa. Eu o asezasem pe-o parte mai mult pe burtica si asteptam sa se impinga pe spate sau sa ma cheme pe mine sa o intorc. Cand colo, ea a adormit. Acum nu stiu ce sa fac: daca amorteste? Dana, Lucas al tau doarme asa, cum intoarce capul sau il intorci tu?
Stiu ca mare lucru nu e, Eva inca nu se intoarce, insa pt noi e ceva nou.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele,

tonylexa si al meu a facut zilele trecute un scaun exact asa cum il descrii. eu nu cred ca ai motiv de ingrijorare. stiu si de la nepoteii mei ca faceau asa de la laptele sora'mii-deci hraniti la san! atata timp cat nu face mult si des, nu miroase urat, pe el nu il doare burtik, eu cred ca e ok

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,

Gabi, La multi ani, multa sanatate si fericire!

mi-a luat ceva pana sa va citesc si am si uitat ce aveam de spus.

vroiam sa-i spun lui Alinush ca pana la un an bblusii prematuri se raporteaza cumva la varsta corecata, adica atat cat ar fi trebuit sa aiba daca erau nascuti la termen.

Alina, imi pare tare rau pt David, ti-am scris un mesaj pe skype.

Messa, am ramas datoare sa va spun ce efect au vitaminele - Polyvital. Daca iti mai amintesti am fost si noi in clubul sclifositelor iar de la 3 luni am luat vitamine. A reusit performanta sa ia 800 gr si la vaccin chiar isi dublase greutatea. Eu zic ca la noi chiar au functionat!

Felicitari iepurasilor !!! Si la noi stau sa iasa si ne chinuie dar ii mai tinem in frau cu tratament homeopat. O sa incerc si cu morcovel, saru mana de sfat!

Adela, cred ca eu o impuscam pe socrela la fazele astea. Sotul nu ii poate zice vreo 2? S-o potoleasca el?

Poate imi mai "invie" neuronii si va mai scriu ceva ca acum ma scurgggggggggggggggg

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare si de la noi!
Azi e sarbatoare aici,nu se lucreaza,totul e inchis dar mai si ploua pe deasupra.Deci suntem consemnati la domiciliu.
Tati e acasa,asa ca tre sa stau si la cratita,ca n-am incotro.

Mihacarm,Lucas se intoarce de la o saptamana cu capul cind e pe burtica.Acum inainte sa adoarma are un ritual si baga cred ca vreo 10 intoarceri pina reuseste sa adoarma.Nu exagerez.
Eu zic sa o lasi,ca daca are vreun disconfort plinge ea sa te anunte.Deja e mare acum,nu-ti fa griji.

Gabriela,La multi ani!
Oare esti cea mai tanara de pe aici?ca eu ma inscriu la batrane.

Salina,sanatate lui Davidutu si poate nu e asa grav.
Eu i-am dat spanac la al meu in amestec cu cartof,asa era borcanelul si chiar i-a placut.Acum nu-i mai dau ca vad ca se satura cu lapte.La 5 luni reluam legumele.

Nadiuta,ma gindesc la voi,sa stii.Abia astep pozici cu Lidiuta fara ghips!

Lili,am vazut masajul si tre sa recunosc ca e cam dur,pentru imaginatia mea.La cursul de masaj faceam totul foarte incet si mult mai soft,ca sa zic asa.Noi faceam miscarile si in su si in jos,deci in ambele sensuri.
Katy spunea de bonusul la glezne,de care stiam.Sa va spun si eu inca unul.Insistati pe talpa piciorusului,mai ales daca a avut si talg valg (parca si Adam avea) si luati fiecare degetel in parte si-l masati.Si fiecare perinuta de sub degetel.

Ivona,eu nu i-am pus curelele la carucior ca statea doar pe spate si ridicat la 30° nu are cum sa sara afara bb.Sau poate la noi nu sunt asa borduri.

Eli,Messa,asteptam poze de la botez!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare la toata lumea, noi am cam lenevit in WE. Ieri ne-am carat cu catei si copil la lac la vreo 20 km, ca sa scaldam cainii, sa plimbam copilul si sa adunam bolovani pentru gradina. Punctele 1 si 3 au fost realizate, dar David a stat in masina cu mami, ca a batut un vant nebun. Asa ca ne-m intors cu cainii uzi si obositi, si doua lazi de bolovani.

LILISOR, multam de intrebare, e acasa sotzul, doarme un somnic dupa amiaza!

Frumoasa compunerea pustiului, de tinut minte!

MESSA, sa-ti traiasca micuta crestina, am crezut ca mor ieri cand ti-am citit postarile. Sper ca n-ai incurcat berica cu whiskanele! Ne pui poze?

ADELA, splendid picnic ati mai avut si voi, dar fara socrii nu va puteati descurca? Sper sa va reveniti, tu si sotzul, de la batoanele minune, nu cred ca de la laptele praf v-a luat , cine stie ce ingrediente o mai fi pus socrela ta acolo. Cat despre linsul berii si ficateii cu mamaligutza, cred ca n-ar strica sa ai doua discutii, una cu sotzul si una cu socrela, ca s-o lamuresti ca de nutritia Alexiei te ocupi doar tu.

MEG, "felicitari" si tie pentru soacra, Doamne, bine ca suntem singuri, ne-o fi noua mai greu, dar nici nu se baga nimeni in oalele noastre.

RALI, apai nu stiu daca lui David ii ies dintisorii sau nu, ca eu nu simt nimic la mana. Avem vreme si de dinti.

NADIA, multa multa sanatate Lidiutei si refacere rapida, bine ca ati scapat de spital, povestirea ta n-a fost deloc plictisitoare ci doar... despre spitalele de copii din Ro.

TONYLEXA, pai David tot verde cu galben a facut la Nan 1, poate si din cauza suplimentului de fier.

La multe lunisoare Teodor de OANA!
Tudor de SIM!

Si La multi multi ani GABRIELA!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ELI, am uitat ca si voi ati potezat pisoiasul ieri, sa va traiasca!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,tu-i mai dai Beba la David?Ca vazusem oferta la Real si ma gindeam sa-ti spun,poate va ia tati daca are drum prin Germa.

Adela,dar sotul nu si-a luat-o acasa dupa toate astea?Ca al meu stie regula,daca ma enerveaza soacra,el isi aude acasa toate alea.
Baton,se referea la ciocolata de casa,daca cumva va gindeati la altceva.
Mie una mi-ai facut pofta de el.

Rali,multumim.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

meg si eu am iesit de cateva ori dimineata dar mi-e o leneeeee.

lore ce smecheras e roni, sta picior peste picior mai eu iau exluton dar la mine nu au aparut inca rushii, sunt pe vine pt ca ma cam doare burta. eu ii astept pt ca vreau sa le schimb ca de...nu mai alaptez.

tony dupa cum au mai spus si fetele, daca un kk nu e alb, rosu sau negru e ok.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Gabriela,La multi ani!

Daconst ma bag si io la batrane fac 31 peste o luna... hai maa, stii ce? tineretea e o stare de spirit pana la urma... mde, asta e consolarea batranelor, nu? mde...

fetele am si io o intrebare intrebatoare:
al meu de la o luna papa aceiasi cantitate de lapte pe zi. ai vostrii chiar toti si-au marit cantiatea? ca din ce citesc io pe la voi pare-se ca da... oricum a luat in greutate ok, se dezvolta bine dar... ma gandeam si eu sa intreb, de curioasa ca eu ma tot asteptam sa pape mai mult.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput