Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
loremunteanu spune:
Uitam ce era mai important...
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Gabriela, La multi ani! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume! 

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Ivona1977 spune:
Salina eu i-am dat spanac Ellei, nu a patit nimic.
Gabriela nu stiam ca esti asa de tanara...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Shine spune:
neata gagici,
cu durere in suflet va anunt ca mi-a crapat cooler-ul de la calculator(este explicatia data de al meu barbat cunoscator de trebi d-ale calculatorului) adica pe calsurile astea mai rarut, ca se incinge dracovenia
sa va arat la ce am muncit eu azi,este un articol depre dezvoltarea la bebei, care mi s-a parut ok. este www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">aici
si mai am si altele, k am de gand sa ridic diversificarea la nivel de stiinta...daca va intereseaza, pe masura ce traduc va mai dau link-uri, daca nu, sa imi ziceti sa shed in banca mea
eu moooor de cald, nu pot nici sa mananc, dovada ca am ajuns la 58 de kile
.
din pacate nu am citit nimik din urma, da ma pun la curent imediat.
din catestiu avem ceva Crestini noi: "gargare arianna" si "pisoiul andrei"...asta daca nu m-a lasat memoria de tot
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
tonylexa spune:
fetelor am o problema si sper sa ma ajutati
daria are scaun verde si cu putin galben
bebeii hraniti cu nan 1 au aceeasi probl?
pediatra a zis ca e de la fermentatie, dar tocmai am intrat pe net si am gasit ceva cum ca ar putea fi vorba de insuficienta/excesul acizilor biliari sau insuficienta digestiei?
atat scria dar nu am inteles mare lucru si nici nu m-a lamurit
mai are cineva problema asta?
stie cineva despre ce e vorba?
dianamizzi spune:
salutare fetelor!
revin dupa un weekend mai mult stat prin casa... ca afara a fost asa de vant...de ne zbura pe sus ... naspa. poate urmatorul... si azi tot vant. da tot am iesit cu thea si vecina.
v-am zis ieri de experiemnta cu dovlecelul...
thea a fost super incantata. sarea in balansoar sa ii dau si ei... a fost o chestie de moment.
DANA - de aia nu am avut lingurita de plastic in casa... nu am planuit treaba, mi-a venit mie asa... faza cu instinctul ...
KATERYNA - thea ia DENTINOX sirop de colici "infant colic drops" , este altceva decat ala pentru dinti. dentinox este gama, firma. nu stiu cum acolo nu se gaseste ca este minune. daca nu am i avut asta cred ca nu am fi fopst oameni la ora asta la cat urla saraca thea... asa am avut copil normal, fara colici si eu am mancat ce am vrut fara sa o afecteze pe thea cu alaptatul. de 2 ori am incercat sa i le opresc, odata la 3 luni, odata la 4, deci acu de curand...si in 2 zile a inceput saraca iar sa urle de colici. asa e cand e sa aibe colici copilul, are indiferent de lapte si pentru mai mult timp... doctorul a zis ca o sa treaca odata ce papa si altceva in afara de laptic. si la vecina mea tot asa a fost. pana la 5 luni jumate i-a dat astea de colici.
MARYBEL- cred ca tu m-ai intrebat daca era pasat dovlecelul sau bucatica. era facut cu furculita . l-am facut piure simplu,ca dovlecelul este foarte moale, facut la abur si nu am mai adaugat nimic, apa sau ulei. doar asa pasat. si thea molfaie la el intre gingii si ii place nemaipomenit.
mi-am dat seama ca fata asta a mea a invatat sa inghita cu siropul asta de colici pe care i-l dau cu seringa, 2.5 ml. inainte dadea pe dinafara si trebuia sa o sterg mereu dar de ceva vreme s-a invatat si il inghitea super repede. si asa acum cu dovlecelul a fost minune noua ei invatatura. tare i-a placut sa pape. astazi i-am pus si oleaca de morcov. si e super si asa. ii place si molfaie ea acolo cu gingiile si inghite.
azi am fost sa ii iau canuta. sa o invat sa bea apa din ea. bine,acum se joaca cu ea , nu bea ea dar pe viitor. am gasit la avent, cana ce se da de la 3 luni, are un tzutzuruc de plastic mai moale prin care bebe suge si din care iese apa. e super!! si cred ca cu asta se invata foarte repede ca trebuie tot sa suga, ca la biberon. eu am zis ca daca thea nu a luat biberon pana acum, poate trece la cana mai tarziu. ca aventuroasa e, ca ma-sa... ![]()
am luat si lingurite. e super thea, ne distram amandoua prin magazine...ii arat aia si aia si ea alege
si-a ales si cana, si lingurita ( asta verde dintre mai multe) .
eu sunt obosita un pic, ma duc sa ma intind oleaca. va pup pe toate, o zi minunata !!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Liuda spune:
adela - dor de duca am avut eu! Acum chiar am cherf ca am vazut ca se poate.... acum am invitatie la valcea la botez pentru sambata viitoare... dar nu cred ca ajung ca mi-e lene... poate aici pe aproape....
gabriela - la multi ani!!! 22 de ani!!! ii vreau si eu inapoi!!! ce tanara esti!!! la multi ani!
tonilexa - la mine de la NAN a mancat fata mult mai bine... in comparatie cu 300 de ml in 24 de ore si alea chinuite de Humana!!!
Liuda spune:
megbeng - si la mine copilul e facut pe drumuri, in masina, in hotel, pensiune numai nu acasa
ca masa numai pe roti era....
ce ma vedeam eu dupa juma de an iar cu haimana de brat... dar vad ca nu e chiar asa!!! Doamne ce o astept pe maicamea ca atunci imi iau o saptamana de concediu - las copil la buni si haimana prin toata tara!!!
dianamizzi spune:
LA MULTI ANI gabriela! ia uite...cineva mai mica la ani ca mine ![]()
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
YLIMIC - uitam sa iti raspund la ce ai zis... e super bine ca adam papa mai bine lapte acum! lasa-l asa, asa prefera el acum. poate nu e inca destul de pregatit pentru altceva. o sa vezi tu ca vrea cand o sa fie gata. asa am vazut eu la thea. si acum se zbate in scaun sa ii bag lingurita in gura. tu ai vrut sa eviti formula. e , daca acum s-a apucat baiatul de treaba la supt...mai vrea sa copilareasca mai mult la tzitzi
. eu zic sa ii mai dai o saptamana , doua sa vezi cum se comporta mai tarziu! mai tii minte cand ziceai si de matei ca pe la 5 luni si ceva, sau 6 manca cu drag tot ce ii dadeai, ciorbita de la voi... deci atunci a fost el gata, si-a dorit.
vad ca v-ati distrat fetelor... vacante,. picnicuri, foarte bine!
gata, v-am pupat.papa
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
mihacarm2002 spune:
Gabriela
Ce mamica tanara esti!
In privinta examenelor nu te ingrijora, sigur le vei lua si vei termina si facultatea asa cum ti-ai propus.
Ivona, nadia, lore multumesc pt exemplificari. Nadia, voi incerca pozitia aceea, nu am mai vazut-o. Dimineata, cand sunt obosita o pun pe Eva intinsa langa mine sa suga insa ma enerveaza ca incepe sa curga celalalt san si nu o data a trebuit sa o schimb de pantaloni. Insa nici in brate nu o pot tine cand sunt adormita ca nu am vlaga in ele.
Daria, bb de tonylexaj, felicitari pt intosrul pe burtica. Te-a vazut in poze, esti o dulcica!
shine, merci pt articolul cu dezvoltarea bebelusului. Mi l-am salvat. Bineinteles ca m-ar interesa si ceea ce gasesti legat de diversificare pt ca si eu sunt inca la faza de documentare.
In privinta masajului, si eu il faceam tot ca Liliana, adica de sus in jos pt ca asa am vazut intr-un pliant dat in spital in care arata prin desene cum trebuie facut masajul. Azi insa am mai citit pe net si am vazut ca se recomanda de jos in sus cum spunea si Marina. Ei bine, diseara voi schimba sensul!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
loremunteanu spune:
Mihaela si eu patesc exact la fel - in timp ce suge la un san, celalalt incepe sa curga... Reteta mea sa nu mai ud copilul e... o bustiera sau un maiou mai stramt in care imi indes servetele impaturite pe post de comprese (e mai economic)... recunosc ca m-am saturat de purtat bustierele...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici