Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 24
Liuda spune:
messa - eu sant pregatita cu dinti... ca si asa roade de rupe... tot ce prinde!!!
Salina - noi iesim afara si ziua dar in gradina botanica cu fantani arteziene, acolo chiar e racoare, adica sant atatea copaci ca soare mai nu gasesti, e departe de drum, e liniste si sant si 2 terase in caz ca te apuca setea, foamea, bancute, multe mamici... ai si de barfa in caz ca doarme copilul!!!
Salina eu nu ii fac dus peste zi ca oricum facem baie in fiecare seara... lasa ca nu moare de caldura, decat sa risc alte belele, ca mai prinde un vant, un curent, dar nici nu ii place la dus, doar in ligheanul ei!!! in casa e racoare ca investi masa in aere conditionate, afara in parc e racoare la umbra, seara facem baie... si basta!!! Noaptea doarme in badiut cu maneca lunga si pantalonasi subtirei!! cu ciorapi subtirei... ii pun cu maneca lunga pentru ca dupa baie e cu capul ud si o culc asa - se dezveleste... Oricum eu zic ca la atatea ore nemiscata (cam 8 ore doarme) - se raceste corpul, noi dormim cu geamul de la bucatarie deschis si vine racoare pe usa in camera!
adela2006 spune:
salina eu noaptea ii dau body cu maneeca lunga ; dus inca nu i-am facut deloc face cau urat daca ii curge apa pe fata ca nu e obisnuita si cum spunea liuda sa nu o prinda un curent ceva si dai in alte cele
tonylexa felicitari ai copil mare ( a mea la 4 luni jumate nu se prea suceste decat daca e foarte nervoasa e cam puturoasa de fel )
liuda mi-ai facut un dor de duca .....
ma duc sa-i prepar legumele si sa ne luptam cu masa de pranz 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
la picnic
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
tonylexa spune:
s-a incarcat camera video, asa ca am descarcat si eu pozele cu daria la prima ei aventura pe burticutza de una singura
http://new.photos.yahoo.com/tonylexa/album/1152921504634233991
gabriela_s spune:
neata...marog...la ora pranzului,stiti voi!
multumesc de urari!
astazi implinesc 22 de ani !ce varsta importanta mi se parea candva...ideea e ca la majorat i-am amenintat pe ai mei ca la 22 de ani o sa am un bebe,o sa termin faculta si o am si ceva de lucru.desi au zis ca nu sunt in toate mintile,cumva am reusit,cel mai important e ca o am pe adriana!!!!!!!!
ma darama sesiunea asta,alinuk...stiu cum este!!!![]()
eu din pacate am acumulat f multe restante prin neprezentare si acum deja nu stiu daca sa mai sper ca nu intru in an suplimentar,imi doresc macar sa nu intru cu prea multe restante...eh,daca nu dau anul asta licenta,o dau la anul si gata!
messavrem poze![]()
tonylexasi adriana face asa,se rasuceste pe burta dar nu resuseste sa inainteze,sau ce-o fi vrand ea sa faca,se tot incovoaie ,pe mine ma amuza teribil cum se ridica ea de fund in sus si apoi se intinde ,insa se impotmoleste in cearceaf si se enerveaza,lacrimi,plansete,neputinta...si atunci intervine mami.cine stie ce fi in creierasul lor,eu zic ca nu e bine sa ii subestimam niciodata!chiar ma gandeam ca maine poimaine ma trezesc ca se duce singura la bucatarie sa si faca biberon![]()
adela doamne,cum rezisti...adica na,si mama e mai pisaloaga cateiodata,asa ca...o soacra ,cum o "alint" eu..."socrela" mea...dar macar na,daca ma calca pe nervi ii zic sa ma scuteasca si gata,ca noi asa suntem de cand ma stiu si o stiu,acum ne certam,acum ne impacam ...plus ca in ultima vreme daca tot a vazut ca eu sunt capoasa ,a inceput sa se mai dea si ea dupa "noua moda in cresterea copiilor".
vai dar imi si imaginez faza cu soacra-ta..........cum sa ii inmoaie suzeta in suc??????????si i-a dat si cutia de bere sa o linga????????????????????chiar nu inteleg...grrrrrrrr...nu stiu,am mai zis pe aici,eu oscilez intre a fi gretos de diplomata si nesimtit de transanta,cred ca fiind vorba de fi-mea as fi mai degraba transanta.nu ma intereseaza nimic inafara de educatia si sanatatea ei!
auzi si ce vrei sa spui cu "baton"?ce face din laptele ala?hmmm...
of,iti urez sa ai nervii tari si sa fii mai transanta data viitoare,taie-i de acum elanul,ca pe urma creste alexia si cine stie cu ce ti-o indoapa ...
cat despre nume,na..alexia e alexia,poate isi imagineaza ca o alinti cumva.si eu ii zic lu fi-mea adriana pur si simplu.i se mai zice cateodata si "masha" de la maria(strabunica ii zice asa,ca numai in rusa ii vorbeste cand o vede,rusoaica se face pitica).
salina sanatate puiutului!imi pare rau cand aud de copilasi bolnaviori,mai ales de cand sunt si eu mamica,dar sper sa va faceti bine cat de curand
belle-vue sper sa scapi de starea asta!mai iesi din casa,cum a zis si liuda.uite,nici eu nu suport statul intre 4 pereti sau sa nu fac ceva...si cad usor in depresie si eu. sunt o fire f f f zburdalnica si aventuriera,rutina ma ucide.imi place sa ma plimb,sa cunosc oameni,sa fiu creativa (de cand ma tot plimb cu fi-mea in parc m-am reapucat de o veche pasiune,fotografia).mananca multe fructe,iesi dimineata si fa jogging cat e racoare si aer curat.tunde-te ,vopseste-te,mergi la un masaj sau sauna,cumpara-ti ceva ,rasfata-te putin...nu stiu,dau si eu idei care la mine merg in caz de depresie.
mai citesc si revin...
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
nadiutapm spune:
buna la mamici si bebici
Cata, mami, multumim ca te gandesti la noi cu parculetul insa eu dupa ce am transmis mesajul aseara mi-am dat seama ca 1 iunie pica vineri, ori noi trebuie sa mergem vineri sa-i scoata firele de la operatie dimineata si daca reusim venim si noi in parc, daca nu ne mai intalnim noi si in alte zile.
Meg, Lidia e bine, vesela, nu prea ne impacam cu caldura insa o tin dezbracata si ii fac cu o revista putin vant,si-ii place. II mai pun gheata invelita intr-un scutec cateva minute la pasarica ca e putin umflata de la operatie, in rest e bine,
Bravo Mateiutului cu ridicatul in fundulet.
Lili, mi-a placut si mie compunerea,
Adela, Messa, Liuda 
Tonilexa, felicitari pt Dariuta se rasuceste pe burtica
Lore, asa deci, si care credeam ca nu ne vrea nimeni de nora.![]()
Mihacarm,uiteaici
pozitie de alaptat, o pun pe perna si pe urma o pun sub brat, sper sa intelegi din poza, sau o pui pe spate in pat te asezi dea lungul cu ea alturi si o intorci un pic pe o parte spre san si ii dai, nu va incingeti nici una nici alta. Eu alaptez asa de la inceput, in brate decat atunci cand ii era frig sa zic dupa baita ca dormea mai bine.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
tonylexa spune:
stati ca am bagat altceva
asta e adresa
http://new.photos.yahoo.com/tonylexa/album/576460762402900982
marinar spune:
adela e super tare bb cu bericica la purtator.
tonilexa e dulce foc bebelina. stai ca mai trebie sa invete sa tina manutele usor in lateral nu sub ea, dar asa repede trec de la una la alta, vorba lui megbeng. emmi face acum ca broscutza ![]()
gata plec la electrostimulare si apoi la aerobic. azi ma masoara...sper sa fie ceva cm in minus. varbim diseara.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
megbeng spune:
liuda, noi cu bebe de 2 luni jumate am facut bucuresti -suceava dus-intors...deh, si al nostru facut in masina..a dormit, a mai belit ochii..l=-am alaptat din mers afra probleme..nici nu am simtit ca avem bebelus in masina.
salina asa e, ma intelegeam bine cu soacra dar nu stiu ce a patit de o vreme, a inceput sa faca faze de astea la care nu te-ai astepta..zicea si barbat-miu ca a imbatranit brusc maica-sa...in alta ordine de idei, noaptea ii pun lui matei doar un body cu maneca scurta si il acopar cu un scutecel de finet..ziua il tin in casa doar in pampers..si cateva ore fara pampers, sa e aeriseasca si el al putza
marina. si noi am mutat iesirile pe seara..am vrut sa ies dimineata la 8, dar programul de masa al lui bebe e cam variabil dimineata si in general prefer sa ies intre 2 alaptari...plus ca dimineta sunt cam somnoroasa, greu m-as mobiliza sa ies..
ylilimic, m-am uitat si eu la filmuletul cu masajul..si cumm mai zicea cineva pe aici..si eu fac la fel, doar ca masez de jos in sus..asa am citit ca se face
..bine, si noi nu facem chiar asa energic..inca nu am avut curaj..
adela, am citit despre weekendul tau cu scorii..gata, eui nu mai pot sa zic nimic de a mea..e rasu-plansu, zau!
tonylexa, felicitari pentru intorsul pe burtica al dariei!!!
gabriela_s, la multi ani..mamaaaa..ce mamica tanara avem!!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

loremunteanu spune:
Continuare...
Am vazut pozici cu Anelin, Emma, Matei (IoanaN)...
Marina, e o scumpica nepotica. De Emma, nu mai spun... Si Roni a inceput sa doarma pe-o parte; de doua saptamani papam in aceeasi pozitie... Am pus
poze
Nu mai stiu ce mai era... Ma duc la Putzisor ca-i fomist...

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici