Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 23
rali spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
bb. Tudor de Sim
bb. Teodor de oana _bucur
La multi ani Gabriela! Multa sanatate si toate cele de folos sa ti se implineasca! Bafta la examen!
Am reusit sa citesc tot si am vazut si toate pozele (bb. Lucas, bb. Emma si verioasa, bb Matei la baie, bb. Riana, bb. Anelin, bb. Daria la patrat, bb. Teo mafiot, bb. Thea - daca am uitat pe cineva imi cer scuze) si filmuletele! Lili- am vazut toate filmuletele puse de tine pe youtube- multumesc pentru exemplificarea masajului- si eu ca Marina sunt mai blanda cu bebe , nu ca ar fi cazul la cat de grasut e... ![]()
Felicitari bb. Lucas, bb. Iarina, bb. Arianna pentru cel de-al doilea dintisor!
Nadia- ce mult ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie. Pupam micuta Lidiuta si ne rugam sa nu mai fie nevoie de o alta interventie.
Mariana- multa sanatate!
Messa, Eli, IoanaN (v-am vazut pozele sunteti foarte frumosi) si celelalte fete care sapt. trecuta v-ati botezat micutii - sa va bucure inimile micii crestini! Asteptam poze!
Belle-vue - urata treaba si depresia asta..poate reusesti sa treci de ea fara pastile...puiutii tai au nevoie de o mamica sanatoasa si vesela! Iar faza cu steriletul
...peste tot gasesti si medici incompetenti!
Cristiana - mersi de bere
! Ce face David se lupta si el cu dintisorii?
Mediterana- bine ca nu a patit nimic Sofia...
Alinuk- cand ai schema de la pediatra ta... nu o pui si aici? te rog...ca si eu sunt tot in faza de documentare...iar cu cerealele nu sunt foarte lamurita
...de ce nu e bine sa le dai la un bb. mai voinic cand se recomanda ca zilnic sa consumam cereale...
Liuda- de acum in colo in week-end o sa fii numai in deplasare nu?!
Bine ca Dianei ii place...
Delfinuta - succes cu pregatirile de nunta si botez! Sa ai grija sa nu te stresezi ca totul o sa iasa asa cum va doriti!
Salina - multa sanatate lui David!
O zi buna!
(31.01.2007)
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Si eu pe aici
Dana si eu o pun in centuri pe Ella, de la inceput! Si o ridic cateodata, ca sa vada si ea lumea, dar nu mult, la 30 de grade. Eu mereu am avut discutii cu sotul din cauza de centuri (el nu e de acord sa o vada 'legata'), dar eu stiu pe cineva care era cu caruciorul pe trecerea de pietoni si a dat masina peste ei, ea a ajuns la spital cu piciorul rupt dar copilul in carut nu a patit nimic, era bine prins. Asa ca ii poate salva viata.
Felicitari pentru dintisori Anis, Dana, Messa!
Nadiuta, sper ca Lidiuta e bine...
si recuperare rapida! Sa stii ca anestezista a facut bine fetitei de 9 ani cu mana rupta...E periculos pentru ca in timpul anesteziei se relaxeaza toti muschii si dispar toate reflexele, asa ca se putea ineca cu continutul stomacului, apa sau ce-o fi fost. Nimeni nu isi asuma asa o responsabilitate. Mai bine cu mana rupta decat moarta...Oricum sper ca a primit calmante...
Ioana bine ai revenit, am vazut poze, arati foarte bine!
Gabriela La Multi Ani! Sa fii iubita!
Lili am vazut ca ai zis ca Adam e mai bine...Sper sa ii treaca de tot. Eu am observat ca Ella nu tolereaza nimic care contine parfum. Cred ca e alergica la parfumurile pe care le pun astia in cosmeticale (ca si mine). Dupa ce ii trece, sa il dai doar cu creme fara parfum, poate Adam e la fel de sensibil. 
Mediterana, Aelita, distractie placuta in Romania! Ella nu are inca pasaport, de fapt nici macar certificat de nastere romanesc, asa ca nu ne putem misca in afara tarii. Poate evadam un week end la Paris cand vine mama sa stea cu Ella.
Mihacarm uite www.parentingweb.com/lounge/bf_basics/position_pics.htm" target="_blank">aici pozitii de alaptat.
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
megbeng spune:
evident ca iar am pierdut ritmul..dar am prins din zbor asa:
messa, sa iti traiasca micuta crestina!!! sa stii ca in preajma botezului si matei a mancat mai putin si a fost marait..o fi simtind copilul agitatia din jur..las' ca reucpereaza arianna, nu-ti fa griji..
de columbeni nu zic nimic..decat ca vai, ce bine imi e mie fara televizor!!!
nadiuta, cum se simte ligia?
noi am inregistrat un nou progres....ieri statea matei in bratele mele in fundulet, ca in fotoliu, asa(eu facand un unghi obtuz, nicidecum drept) si deodata si-a luat avant si s-a ridicat in fundulet singur, cu corpul la 90 de grade fata de picioare!!! si a stat asa cateva secunde bune...apoi a repetat figura de cateva ori..nu-mi vine sa cred ce repede face chestii noi...la cateva zile dupa ce s-a intors pe burtica uite ca se ridica in fundulet..am facut si un filmulet, dar cu telefonul si inca nu am cum sa il descarc in calculator sa il pun pe aici..
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Liuda spune:
alo!!!
Daconst - voi mai aveti si al doilea dinte? undeva ceva am pierdut... ca parca am citit tot!!! Inca un dinte? gata mama lasa tu laptele si treci pe mancare , are copilul dinti... nu mai merge cu vrajeala!!!
Nadia - fata da Doamne sa fie bine, sa fie operatia cu rezultat maxim, sa treceti de hopil asta, sa scapati si voi mai repede de toate!!! si sa ai multa rabdare!
Belle-vue - eu din cauza depresiei am plecat de acasa la 3 saptamani dupa nastere!!! Luam extraveral ca drogata si tot boceam ca proasta de cate ori se scremea copilul... nu stiu, dar e o stare super nasoala... te trezesti umflat, iti vine sa bocesti de la nimic.... viata nu e frumoasa, ma gandeam la ce dumnezeu mi-a trebuit mie.... dar cand am inceput sa evadez din casa azi o ora, maine doua, poimane trei - mai vorbeam cu cineva, mai o barfa, o cafea, un banc, ma luam cu treaba - asa mi-a trecut mie! dar sa stii ca 2 luni tot am avut apucaturi! Adevarul ca eu am si avut viata agitata nu puteam sa ma acomodez cu statul in casa in patru pereti... asta mai mult m-a dat peste cap si perfuziile pentru dureri de cap, apoi pastilele pentru sani - toate aveau efecte depresive.... incearca si tu sa mai evadez din casa, un aer curat, o discutie cu unu' cu altu' - poate te ajuta si pe tine!!!
rali- pai sa stii ca am prins la curaj, ca tare frica imi era ca nu suporta drumul, ca plangea acolo, ca se sperie in alta "casa" .... si eu decat sa o chinui... mai bine stau in casa!!! Dar dupa ce am vazut ca hoata doarme in drum, daca se trezeste - beleste ochii pe geam si prinde tot din mers!!! nu o deranjeaza alti pereti, alta casa, mananca, doarme, se duce la toata lumea! asa da, asa mai plecam!!!
Salina spune:
Marinar - eu as fi iesit dar la ora asta deja nu mai poti respira afara. Eu sunt rea-rea de caldura, nu suport vara, imi plac insa la nebunie diminetile de vara, cu ciripit de pasarele
. Cred ca voi incerca sa urmez exemplul lui Kate si sa ies dimineata pe la 8-9 afara, numai ca trebuie sa-i trezesc pe puturosii mei care inainte de 9 nu se scoala. Acum oricum suntem consemnati in casa . Iar 
Dana- si eu pun un scutecel sub Evi, in landou. E de bumbac. Dar cand o s-o trec in cel sport, nu cred ca mai am cum sa fac asta, [t ca va sta in fundulet oricum.
Ah, ca uitasem. Venim si noi in clubul celor cu bubite de la caldura. Are si bebiusha mea, cateva pe fata de la mainile indesate in gurita, si pe brate am vazut... Si apropo de asta, vroiam sa va intreb daca voi ii mai racoriti pe bebei cu un dus peste zi. Adica acum, pe caldurile astea. Si cum ii imbracati noaptea, cu maneca lunga sau scurta. A mea mai nou ii scoate sosetele deci doarme desculta. Si zilele trecute m-a oprit o tanti sa-mi explice ca nu e bine ca bebe sa stea descult, incepuse sa-mi arate cu centrii nervosi...bla-bla, ma rog, femeia bine intentionata de altfel plus ca parea sa si stie ce spune.
Megbeng - eu imi amintesc ca tu te intelegeai super bine cu soacra.
Liuda - sa va fie de bine cu plimbarica! Vrem si noi la munte si la mare, numai sa fie copiii sanatosi. Din cauza asta nici nu pot rezerva ceva, ca nu stiu nimic sigur. Offff.
Rali- mersi pt gandul bun
Si inca o intrebare fetelor, pt cele care ati inceput si avansat cu diversificarea...la spanac ati ajuns? Eu n-am gasit proaspat in piata asa ca am cumparat stevie. I-am si dat si nu s-a intamplat nimic nefiresc
. Voi ati da asa ceva bebeilor? Sau sunt eu deplasata? Ma rog, eu i-am dat si lui David, chiar si loboda ii mai puneam ...
Va pup pe toate 
PS- se vede ca stau in casa , asa am si eu timp sa si scriu nu numai sa citesc
Ma duc sa pregatesc papica pt pranz, desi David nu prea vrea sa manance... si dup-aia revin sa ma uit la pozele copilasilor de la botez ca vad ca le-am ratat eu
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
marinar spune:
salina sanatate lui david. mai nici eu nu suport caldura asa ca nu ies pe vremea asta. eu nu am inceput cu piureul dar mi-a zis dr sa-i dau de toate, dar cartof, ceapa, fasole mai tarziu. in rest...tot ce gasesc la piata.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
auziti....
parca vad cum intr-o luna ne "certam" pe premergatoare!!!! bai nene ce trece timpul.... acum parca am nascut.... si ne chinuiam sa le scoatem mucii si ne contraziceam "e bun ceaiul la nou nascut sau ba " si uite ca acum ne iese dintii, stam pe burta sau chiar si in fundulet.... va zic eu ca nu trece mult si ne trezim cautatnd informatii despre premergatoare... pro si contra!
Messa spune:
Fetelor, multumim de gandurile bune si de urari!
Eu ca de obicei in pom cu timpul, ce sa-i faci, mami lucreaza. Va pup si vad eu cand imi fac niste timp sa revin online sa scriu mai multe.
Salina, sanatate lui Davidutz, poate scapa totusi de operat amigdalele, tati al nostru a scapat pana acum cu ele intregi, desi atunci cand era mic si el facea si mama febrei si nu o data pe an, ci de cateva ori, era foarte nasol. Si cand a crescut a aflat ca facea infectii peste infectii la amigdale... din cauza deviatiei de sept, de care s-a si operat acum vreun an si se pare ca de atunci nu i s-a mai inflamat nicio amigdala. Problema e ca, daca e din cauza deviaitiei de sept, nu ai cum sa operezi pana la 16-18 ani (pentru ca trebuie sa se incheie procesul de crestere) asa ca... nu stiu, vezi poate afli daca asta ar putea fi problema, macar sa stii daca merita sa astepti pana creste sau daca totusi e bine sa-i scoti amigdalele... Si sanatate si tie, ca am citit ca ai fost si tu cu febra. Va pup si sper sa aud iar de voi cu vesti bune ![]()
Liuda, da, si noi dintzi, deci pregateste-te!
Fi-mea azi a mancat mai bine (pana acum).
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
adela2006 spune:
la multi ani gabriela multa sanatate fericire si tot ce-ti doresti tu alaturi de cei dragi 
lilica super tare compunerea
hai sa-ti spun cum a decurs ziua mea de ieri 

pai ieri ne-am dus la picnic cu socrii
de la inceput ma enerva ideea ( dar am stat linistita ca astia la stiri au zis ca ploua ; dar n-a plouat )sa merg la padure cu mii de gaze tantari si alte chestii de genul
deci ne-am dus cu copil si jumate de casa dupa noi
socrela de cand am nascut ma batea la cap sa ridic laptele praf ce se da gratuit ( vitalact sau ceva de genul se da gratis )sa faca ea baton ; a fost socrelu si a luat laptele a facut ea baton si acu sunt si eu si sotu ba cu capu ba cu curu in buda 
grataru a fost bun dar eu mai aveam putin si faceam ulcer
la inceput i-a dat alexiei o doza goala de bere pe care o lingea a mea de numa
apoi i-a bagat suzeta intr-un pahar cu suc adria de lamaie ca poate vrea si copilu
ii tot spunea alexi cand eu le-am spus clar de la inceput la toti ca o cheama alexia si asa vreau sa-i spuna ( mor cand ma mai intreaba careva cum o cheama si-i spun alexia apoi ma intreaba si-i cum ii spuneti ? pai cum naiba sa-i spun ? alexia normal )
bun asta e doar inceputu ![]()
mi-a frecat creerasu toata ziua ca sa-i dau mamaliguta cu ficat de pui ![]()
![]()
( cand alexia nici nu s-a obisnuit bine cu legumele
)
am crezut eu ca ajungem acasa pana la 7 seara si nu i-am luat mancarea de seara adica fructele
i-am cumparat niste branzica si nu avea decat mere ; am zis ca-i dau branzica cu mere
cum nu-i mergea blendaru la robotul ei minune a zis ca da marul prin razatoare si l-a dat pe gaurile mari de ziceai ca am copil de 3 ani care stie sa si mestece 
in fine ; am avut o zi de tot kk-tul
seara ii zic la al meu stai si tu 5 minute cu copilu sa fumez si eu linistita o tigara
nici nu am aprinso bine ca urla copilu de ziceai ca l-a ars
pe la 1.30 s-a trezit al meu si a fugit la baie
eu de azi dimineata ma tot tratez cu metroclopramid ( poate imi vine laptele inapoi ar fi ceva
)
acum am revenit la programul meu normal si e asa de bine
catalina merg si eu azi sa caut suport ptr vana e super si vad ca-i place la matei
nadia ma bucur ca sunteti bine si ca ati venit acasa
de multe ori m-am intrebat si eu ce se intampla cu doctorii ca-si pierd omenia
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
tonylexa spune:
DARIA S-A RASUCIT SINGURA-SINGURA PE BURTICA

problema e (de fapt am vazut de zilele trecute cand o ajutam eu sa se rasuceasca)ca vrea sa inainteze, sa plece nu stiu unde si se enerveaza si tipa, se inroseste ca un rac si plange ca nu reuseste decat sa se tina de cersaf si sa se traga asa ca sa inainteze
meg, si daria face miscarea asta de aruncare inainte cum ii zic eu de vreo 10 zile si nu ma inteleg cu ea sa stea locului, adica ca si la inaintatul pe burta vrea sa plece si daca nu reuseste se inroseste si plange de furie!
auzi si tu furie la 3 luni si 18 zile
nu-mi vine sa cred ce poate sa gandeasca la varsta asta!
am facut poze cu prima asezare pe burtica de una singura dar camera s-a descarcat exact atunci ; le voi descarca cand se termina de incarcat porcaria de camera
mai jos sunt niste poze mai vechi de dinainte de castigarea independentei!!!![]()
![]()
http://new.photos.yahoo.com/tonylexa/album/576460762402297361