Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare sarbatoritilor de astazi!

LA MULTI ANI GABRIELA S!

dana merci de aprecieri. alesia, nepotica mea, are o energie debordanta, se fatzaie toata ziua si dupa cum au vazut-o fratele si cumnata pe emmi ne-au prezis ca ne paste aceeasi soarta.

i-am vazut si eu pe columbei putin. spusese si catalina ca la biserica a plans irina tot timpul. mai apoi a declarat columbica ca a avut nervi din cauza asta pt ca fata ei nu plange de obicei...probabil nu i-a convenit ca nu a dat bine la TV.

messa sa va fie de bine botezul!

lili ceva de genul ala fac si eu masaj doar ca mie moi s-a recomandat sa fie miscarile numai de jos in sus.

ioana
sunteti ff frumosi!

catalina e frumos la tara, e plin de flori pt ca mamei ii plac ff mult si a pus peste tooooot.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lilisor am vazut filmuletul, inca o data multumesc. M-am mai linistit, masajul este identic cu ce ii fac eu, cu o singura exceptie: si dupa sfatul Marinei, dar si al medicilor si al soacrei, eu il trag in sus. Dr. Mateescu, acesta din urma la care am fost si care e in varsta si le cam stie mi-a explicat ca facand masajul in sus, ii repui sangele in miscare sau asa ceva, oricum, ca e folositor la circulatie asa.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna dimneata!

Nu e prea multa lume treaza la ora asta, dar putin mai incolo noi avem program de plimbare si nu stiu cand mai intru. Am gasit ceva haios si voiam sa va amuz si pe voi.

REPRODUCEREA- COMPUNEREA UNUI BAIAT DE 9 ANI---foarte tare!

"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"

mary - ziceai ca Edy al tau are mai mult, nu?
ioana- nu ai mai trecut de multicel pe la noi...ce e cu tine? Cum a fost botezul? Sa iti traiasca micul crestin si sa ii fie de bine! Ce-mi place de el cu bascuta!
gabriela - cum a fost la examen?
cristiana - hai, a plecat sotul in cursa? Cum ti-a fost WE-ul? se anunta ploaie la voi, dar macar stati in chiosc...Va-ti scos!
si Adela - e cam in aceeasi apa, dar ma intreb WE-ul ei cum a trecut? Alexia ii mai da dureri de cap mamei?
criss - cand ajungi si citesti mesajul asta, intra si mai da-ne de stire despre voi, ca iar dau cu telefonul in populatie!
aelita - nici pe tine nu te-am zarit pe "strada asta" ...Ti-or fi iesit si tie dintii si esti ocupata?

Mai lipsesc din "clasa" (de mai putina/multa vreme amaya, miciurin, ralu, bits, aiska, oana, terbitza, mediterana, elena_mvl, roandre, mirela, mady, ramonaa, A.Alina, adinush, laura ionescu, kachi, cana, livia, conchita, RB, laura popy, maria, ana_alx, rali, jordash, albinutzza, shine, aventura, monykk, pitilache, biribu, wannajo, mcbeal, alinatxa, helenutza, r_marce, tzuchi si care mai stau pitite cu nasu'n PC Gasca de stelute va asteapta!

Gabriela! Sa fii mereu vesela, sanatoasa, fericita alaturi de Adriana, ca frumoasa si desteapta am vazut ca esti!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Ati scris mult. Am citit pe diagonala...
Anis si Dana, felicitari pt al doilea dintisor! ..........daca am retinut bine....
Nadia, ce mult ma bucur ca sunteti bine. In ce spital ati fost voi internate acum? Sper sa se rezolve problema doar cu operatia asta si sa nu mai fie nevoie de alta interventie... Pe altii, lasa-i sa se uite... nu trebuie sa le dai importanta... Ca pomeneai zilele trecute de alergat... Normal c-o sa alerge si Lidiuta... Pai Roni crezi ca se lasa asa usor? I-a pus gand rau din prima zi...
Lilica, am vazut masajul... Vad ca tu esti tare energica; eu sunt mult mai lenta. Si ce-i place lui Adam... Am vazut ca ai si ajutor, pe Matei...

N-am terminat..... Revin mai tarzior... Ma duc sa adorm copilul la loc....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

la multi ani Gabriela!!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

MArina ce dulce e nepotica ta, de Emma nu mai zic.
Lili, cat de tare e compunerea. Cu pozele..hihi, pai deh...se face el tati mai mic. vezi ce inseamna sa nu ai voie sa faci miscare... Cu Adam, las ca recupereaza el. Mie mie se pare ca arata f bine. Sa stii ca si eu fac masajul la fel. Ca bonus eu masez si gleznele...ma rog fac niste cerculete in jurul lor. Eu am niste desene de la dr lui bb si acolo arata exact cum se face. Sa incerc sa le fac niste poze.

Dana, eu il leg pe al meu cu centurile ptr ca mai sunt si borduri pe care trebuie sa le trec si oricum daca il apuca pe Anelin cheful de foiala imediat dispare din carut. Il pun in varful carutului si se tot suceste pana mai are putin si cade din el.

Hai ca au venit ai mei si plecam in Cismigiu. COntinui cand ma intorc.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai voi iesiti afar ape caldura asta? uffff, eu sunt lesinata in casa...si am camerele pozitionate spre nord. sper sa nu mai ploua pe seara si o sa iesim atunci.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Prezent si de la mine!
In primul rand La multi ani! sarbatoritilor de astazi.
Eu nu mai apuc sa intru pe net. Momentan sunt in urma cu cititul, asa ca nu prea stiu ce mai faceti. Daca sunt copilasi bolnaviori le doresc multa sanatate si mamicilor multa rabdare.
Noi suntem sanatosi si voiosi. Am avut o luna plina cu aniversari si de aceea nu am prea apucat sa mai deschidem calculatorul. Iesim afara de 2 ori si stam putin in casa.
Lili te salut. Am raspuns repede a apelul facut de tine. Cum e aproape de mare? Noi venim la mare in august, la 2 mai cu masina. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi pe drum cu 2 copii.Dar vom reusi noi.
In Suceava sunt niste calduri cum nu erau nici vara cateodata. Am trecut de la haine groase la maneca scurta. Cam la 2 zile trage cate o ploaie sanatoasa si mai racoreste atmosfera.
Cam atat despre noi, sper sa recuperez ceva din urma .
O zi placuta!
va pup!

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna fetelor!
Multumesc la toate fetele pentru raspunsuri. Sunteti toate niste dragute, chiar daca eu nu postez pe forum decat foarte rar, voi mi-ati raspuns. Parca acuma m-am mai linistit, cu incurajarile voastre.
Le doresc sarbatoritilor de azi la multe, multe lunisoare

Marinar eu nu ies afara cu fetita cand e asa cald, decat dupa ora 6. Dimineata nu avem timp ca Riana doarme pana pe la 9-10. Apropo, fetita mea este atata de somnoroasa, doarme toata noaptea, dupa baita de seara, 9-9.30, doarme pana la 6-6.30, ii dau sa manince dupa care iarasi doarme, pana la 9-10. Este foarte cuminte, nu prea am simtit ca am bebelus, mi-ar fi frica sa fac alt copil, cu siguranta ala va fi opusul lui Riana.

Am puz si eu poze in mail-ul comun
bb Riana

Pup toate fetele si bbeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna amiaza....
vai m-ati dat jos.... ati scris putin, cautam alt capitol si cand colea v-am lasat la pag. 7 si v-am gasit la 15!!! E bine, pentru mine!

noi am umblat haimana.... pe la slanic, cu patut, carut, bona, copil, pampersi, si multe altele dupa noi... A fost foarte bine, se vede ca copilul meu e facut pe drumuri - a dormit in masina, acolo nu a interesat-o ca nu e acasa... toata ziua afara (s-a si bronzat la umbra), a mancat si dormit ca trenul. Lumea nu prea a fost de acord ca copilul de 4 luni la 28 de grade ... nene e cald si la munte! sta fara caciula si tot ma trageau de fuste sa-i pun in cap... dar masa e o inconstienta si rade si face cum vrea!
deci concluzie, poate mama pleca fara grija ca copilul nu are treaba, pe terasa pot sa stau linistita ca copilul meu se plimba din brate in brate la toti care sant dornici s-o tine un pic... si doritori erau nene!!! mai ales cu bona dupa mine... seara pot asista la betiile de pe malul raului in foisor... ziua ma pot plimba pe munte! Si ca ideea in drum pot sa fiu eu soferul... doamne ca de cand visam la un drum lung sa conduc si eu ca oamenii!!!

Megbeng - fata soacrata merita batuta! eu o faceam... cum ma bai straini sa-i cheltui? mai ales ca sant banii copilului!!! Vai, nu cred ca in situatia asta rezistam si nu injuram asa o nesimtire!!!

messa - fata ce sa zic ! Ai avut treaba fata cu botezul... intai te-a apucat pe tine kkrea, apoi fie-ta nu a mai mancat, apoi tu te-ai destrabalat incat nu mai ai puteri de nimic.... si ca sa vezi ca ati facut si vaccin. Auzi un dente ceva? sa stiu si eu la ce sa ma astept

Daconst bai e bun morcovul? santeti mortali...
si noi santem cu balele pe jos, facem galagie si roadem doua degete si avem gingii albe si inflamate... cred ca vine nevoia!!!
si maine mai facem si vaccinul.... toate odata

hai ca mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

'Neata, fetelor!
Eu sunt tare suparata, David e iar bolnavior, a facut 40 febra, tare mi-e teama ca vom ajunge sa scoatem amigdalele desi nu vreau :-(. Nu mai stiu ce sa mai fac, si pe caldurile astea saracutul mai are si febra... Ufff.
Ultima data cand am scris va ceream sfaturi pt ca ma trezisem cu o durere de cap groaznica, ei bine, noaptea ce-a urmat am facut febra 39.1 care a scazut dupa antitermice si nici n-a mai reaparut...fara alte simptome, nimic. Sunt total in ceata, habar n-am ce-o fi fost. Stiu sigur ca trebuie sa-mi fac un set de analize. Hai ca va las cu problemele mele...

LA MULTI ANI, Gaby!!!! Sa fii sanatoasa si la fel de plina de energie, sa te bucuri de familia ta, in special de printesica frumoasa pe care v-a dat-o Dumnezeu!

Nadiutapm - ma bucur ca operatia a decurs bine pt micuta, Doamne ajuta ca recuperarea sa fie perfecta si curand sa o vezi alergand prin casa.

Felicitari Dana si Anis pt "al doilea dintisor"!!!! La mai multi

Felicitari Messa si Eli pt botezul puilor! Bine ati venit printre crestini (cum se spune). Ati pus si poze pe undeva, fetelor? Ca pe mine trebuie sa ma trimiteti la punct ochit-punct lovit. Deh, batranetile si grijile astea!

Revin

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput