Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai ma tot uit la botezul Columbenilor.Nu am vazut partea cu biserica,doar petrecerea.Mi-au placut tare mult aranjamentele si proiectile laser.
Am vazut atatea masini scumpe,toalete care mai de care,dar toti sunt crispati si inhibati.Nu-i vad niste oameni fericiti.
Nu stiu de ce-i dau atata pe post,oare ce gindesc atatia oameni saraci care-i vad? Prea multa opulenta si snobism.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, trec in viteza pe aici, sa va zic ca intr-un final ne botezataram si noi, sunt dupa doua zile in care am obosit cat obosesc dupa 3 saptamani de munca pe deadline, parca m-a calcat trenul si colac peste pupaza fi-mea iar n-a mancat decat cate 400 de ml ieri si azi. Mama ei de treaba. Alinuk, pune mana fato si roaga-te, ca ies la pepeni cu mimoza asta a mea.

Incepand de ieri seara, porecla oficiala (pe langa alea neoficiale, gen Istucan si Gārgāre) a gupilului meu este "Fontanela", ca o pipai de 80 de ori pe zi pe scafarlie sa vad daca e dezhidratata.

Vreau sa dorm. 7 zile.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana am vazut si eu azi la stiri franturi din asa zisul "botez al anului 2007" si mie mi-au placut proiectiile acelea cu laser si faptul ca au amenajat totul acasa. dar...atatea fitze, mamaaaa. ce se mai sarutau ei 2 ca sa arate lumii ce iubire mare exista acolo... in fine...sa fie sanatoasa bebitza lor, sa creasca mare. cum se mai simte Lucas? ca Erik azi toata ziua mi-a fost marait si tot din cauza dintisorilor. vad ca primii ii apar jos.

messa hai linistestete, gata ai terminat si cu botezul, o sa iti revii in curand. ai primit pm-ul de la mine? ti-am trimis nr de telefon ca ziceai ca nu-l mai ai

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dana, pe Eva o pun direct in carut fara nimic sub ea. Doar daca mi se pare ca e un pic racoare, intind un pulovaras de-al ei ca sa o imbrac mai usor. Mama imi tot zicea sa pun o paturica insa nu as putea as o mai leg. Eu mereu ii prind centurile pt ca uneori marginea trotoarului e destul de inalta sau mai urc scari in lipsa de rampe si mi-e teama sa nu o ia la vale.

Catalina, Evei i-am cumparat leaganul Smart Swing de pe leagane . ro. Inca de pe gand eram gravida doream sa il achizitionez insa asteptam si o recomandare care a venit in urma cu o luna de la Oana Bucur. Imediat ce a spus ca e bun l-am si comandat. A costat 490 lei iar taxele de livrare le suporta ei. Am ales modelul pe albastru insa nu ti-l recomand ca se imprima vopseaua pe sosetele si pantalonii fetei. Asa ca i-am facut o husa.
Evei ii place in el, cand era mai mica adormea in el si apoi o mutam in patut.

Marina, Alinuk, katy aveti niste bebelusi dragalasi si fotegenici. Zic asta pt ca in prima luna Evushka nu era deloc fotogenica. Si asta nu o spun eu ci toata lumea care o vedea in realitate si apoi in poze spuneau ca e mult mai frumoasa in realitate. Iar voi aratati super: fericite si implinite!

Ma oftic ca am pierdut botezul fam Columbeanu. As fi vrut sa vad cum a fost la biserica. Oare miercuri nu o fi in reluare?

Iar apar bubitele??? Of, credeam ca am scapat de ele! Spun asta pt ca ce se intampla juniorilor de 4-5 luni, ne pocneste si pe noi: aveau flux si reflux ai vostri, poc aveam si noi, faceau nazuri la mancare juniori, hop si noi sa tinem la silueta, se trezeste unul tipand din somn, se trezeste imediat si ea urland. Asa ca daca iar urmeaza bubite... vorba lui Messa, sa treaca mai repede nu zic 2 ani, dar macar inca vreo 4-5 luni sa o vad stand in fundulet si mancand si altceva decat laptic.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

nadia, ma bucur ca Lidiuta e bine, m-am tot gandit la tine. pe tine si pe Lidiuta.
Nu m-am mirat deloc cand am citit ca erau bolnavi ce asteptau cu lunile sa fie operati. In Cta o gravidutza a pierdut copilasul pt ca dr. au refuzat sa ii faca cezariana desi era internata de o sapt si asptepta sa nasca. Si cate alte exemple nu am auzit de ti se face parul maciuca! Daca nu dai (cat trebuie) vai de pielea ta!

Ca veni vorba de pozitii pt alaptat! Mie nu imi iese decat cea clasica cu bb in brate. Normal ca asudam amandoua, dar partea proasta e ca mandrei ii piere pofta de mancare. Iar cand isi aduce aminte ca i-e foame gaseste ca mai bine isi suge pumnii decat sa se intoarca la tzatza.
Asa ca poate explicati mai detaliat diferite pozitii ca azi m-am caznit de mi s-au tocit coatele fara a avea vreun succes.

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Hop si noi dupa ce terminaram prin "ograda"...
katy - am vazut 1 buc bb Anelin pozat in diverse ipostaze si imi dau seama ca Adam nu va recupera nicicand kg lui. Voi ati vazut ce mare e tati de bb Anelin?
alinuk - subscriu la ce a zis Katy vis-a-vis de cereale. Poate nu am citit eu bine...
marina - frumoasa nepotica (sa nu o pierdeti in galeata aia uriasa) si frumoasa copila ai!
anis - felicitari pentru al doilea dintisor! Iarina e hotarata.
delfinuta - chiar voiam sa intreb de tine, am vazut ca lipsesti, da acum inteleg si de ce.
alina - sunt conviinsa ca poti sa schimbi experienta de mamica de prematur cu Cristiana, insa si eu cred ca trebuie sa o iei mai usor cu bblina ta. Ei au 2 luni de recuperat pana la termen si o vreme se tine cont de asta (adica un prematur la 4 luni are cam 2 luni ). Noroc ca mai tarziu nu se va cunoaste asta, dar cat de tarziu nu stiu sa-ti spun.Ramai pe aproape si o sa-ti prinda bine.
catalina - sa stii ca i-am facut baie lui Adam si i-am executat un masaj in varianta Demo pentru ca m-am temut ca nu e camera special pentru filmulete si va da gres filmarea. De obicei dureaza max 10-15 min cu joaca aferenta, insist cu fermitate la zonele musculoase, pentru ca ei fac deja multa miscare si au nevoie. In principiu daca i-as face asa masaj la un om mare ar cam schelalai, insa un bb daca e obisnuit asa de mic nu face scandal, ba chiar ii place. Sa nu uiti ca orice schimbare vrei sa aduci in rutina bblusului trebuie facut alent, treptat, si cu delicatete, doar atunci cand bb o permite. Eu am inceput masajul din aproape in aproape, pana am ajuns la cel de acum.

http://www.youtube.com/watch?v=lwnSwLSvzgM

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Tudor (sim) ~ 4 luni
Teodor (Oana Bucur) ~ 4 luni

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Messa nu mai pipaii bebele ca nu-i bai daca-i depresata fontanela, e normal...atat timp cat o vezi cu ochii tai ca papa si nu are diaree nu are cum sa fie deshidratata. Ba chiar e mai bine sa fie mai adancita pt ca asta insemna ca presiunea intracranina e scazuta, ceea ce e de dorit! E normal sa o si vezi ca o depresiune mica in varful capului ce pulseaza...nu numai s-o simti adancita la pipait. Hai va pup!
eu intrasem de fapt sa pun pozishoare...le pun imediat si dau linkul aici, doar ce am facut ieri pun si de la botez o fac maine dimineata.

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Fetelor am pus poze...asta ca sa nu ne uitati de tot...

POZE Mati cu Mami si Tati

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Intru pe fuga sa va zic buna dimineata.
Lili mercic de film, ma voi uita mai incolo ca acu sunt in graba.

Marina, superbe sunteti. Si ce frumos e la tara la voi.

Care ziceti ca ati pierdut la biserica cu Columbenii, n-ati pierdut decat o multime de oameni care asudau. Fetita nu prea s-a vazut. In rest si mie mi s-a parut, Monica cel putin, super crispata si nefericita. Eu nu o invidiez. Intr-adevar, aranjamentul mi s-a parut mai frumos ca la nunta. Dar ce nu fac banii (doar nu aduc fericirea ...).

Fetele, poate schimbam locul de 1 iunie ei ne vedem in IOR, nu ca e langa mine dar e langa Nadia si poate ii e greu sa vie pana in National.

Messa sa iti traisaca crestina, Anis sa iti traiasca dintoasa. IoanaN multumim mult mult de toate lamuririle,a sa face si fontanela lui Matei.

Miha mersi de detalii leagan.

Fug la MAtei ca plange.

Pupici

Mergi la inceput