Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina, anne merci de raspuns. am sa mam interesez catalina sa fac o programare pt ca vreau sa discut mai multe, nu numai treaba cu pilulele.

si eu tot la national sau ior ma gandeam, prea departe...prea cald. am vazut ieri in national montat un cort mare si ma gandeam ca se va organiza ceva. pana atunci mai cercetez.

catalina sa va fie de folos carutul!

ma apuc de pus pozici

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, iti va place mult dra Neamtu. Cel putin eu sunt topita dupa ea. E mistocara asa si simpatica. Semanati. E chiar creata. :))
Hai ca vedem noi ce facem de 1 iunie. Dar tre sa fie pt copii, nu pt noi :))) .

INTREBARE VA ROG FETELE: As vrea sa ii iau lui Matei balansoar. Aveti? De care? E bun de ceva? Dati-mi si mie niste sfaturi. Mi se pare ca nu il distrez cat stam in casa. In afara de stat in patul nostru unde e spatiu mai mare ca sa ii dea ghes sa se intoarca intr-o parte si in alta sau in patut la el, il mai puneam pe baby gym dar nu il mai pun pt ca cred ca asta e inca un motiv pt care nu se suceste, aia fiind saltea, nu ii permite sa se intoarca asa usor si jucarelele sunt prea aproape. Asa ca am scos-o in concediu pe albina baby gym. In brate nu vreau sa il tin, una ca se obisnuieste, doi ca e cald rau. Dati-mi si mie ceva sfaturi cu balansoarul.

Alinus, in primul rand cred ca singura regula pe care trebuie sa o retii este ca nu exista o anumita regula in dezvoltarea copiilor. Fiecare are ritmul lui. Ai sa vezi aici bebici care se sucesc ca titirezii (vezi bb de Marinar), care stau in fund (vezi bb de Ivona), care au dinti (vezi mai multi), care sunt super lenesi si abia se intorc pe o parte (vezi al meu) etc. Daca esti f ingrijorata mergi la pediatru dar eu zic ca sa stai linistita? Nu isi tine deloc capul? Ca asa de leganat il mai leagana si Matei din cand in cand.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Catalina, iti multumesc pentru raspuns. Intr-adevar Riana isi tine capul, dar se clatina, si daca o pun pe burta numai cand are chef, nu intotdeauna. De intors pe o parte nici nu poate fi vorba deocamdata... Oare o pot ajuta in vreun fel, voi cum procedati?
Cred ca ma stressez prea tare, dar cand ii vad pe ai vostri cate fac la 4-5 luni, ma ingrijorez. Nu stiu, oare are legatura ca este nascuta prematur? Riana are acum 4 luni, trebuia sa aiba 3.

Pupici si multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara mamici si bebici!!!

Multumim pt urari, azi am implinit 5 alunutze...uraaaaaaa!!! Toata ziua am fost voiosi si fericiti...am fost la padure, am sarbatorit cu nasii. Sambata viitoare avem botezul si cununia religioasa, ne pregatim cu drag..n-am prea avut timp sa scriem, insa am citit si ni se pare buna ideea cu intalnirea de 1 iunie, ne-ar placea si noua sa va vedem, o sa urmarim sa vedem ce parc alegeti si daca terminam cu pregatirile in timp util poate reusim si noi sa venim.

Va pupam pe toti cu drag,
Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Alinus, nici Matei nu se intoarce complet iar pe burta sta cateva minute. Eu zic sa nu iti faci probleme. Mai ales daca fetita ta a fost prematura. POate ca are un start mai incet ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

bey, vrem si noi in palculet de 1 iunie, pe aproape ne aventuram si in National daca e, daca nu, ne multumim cu Ior,

Alinush, fiecare copil cu ritmul lui, cred ca Cristiana te-ar putea lamuri mai bine ea zicea ca David face unele chestii pe care ar trebui sa le faca la 5 luni si unele la 4 luni, si Davidutu este prematur, te pupam si vina mai des pe la noi si arata-ne poze cu minunea ta mica.

Delfinuta, felicitari pt cele 5 lunite la cat mai multe

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

IARINEI I-A IESIT AL DOILEA DINTE!!!!!!!![bis]

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Marina, ce frumoasa e nepotica, gospodina cu galeata aia, iar Emma no comment, bestiala

Cata, am vazut si suportul de baita ce sta Matei ca un pasa mic si scump.

Anis, felicitari pt dintisorul Iarinei

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Delfinuta,la multe lunisoare,sa-ti traiasca ficiorul!

Anis,felicitari Iarinei si la citi mai multi dintisori!

Marina,ce haioasa e nepotica ta...e mai mare galeata decit ea.
Emi e o frumoasa,vad ce pozitii de somn are si cum isi tine manuta sub ea.
Al meu nu se intoarce inca pentru ca nu stie tehnica,dar asa se ridica si se impinge de fund in sus de zici ca pleaca in patru labe imediat.la el e greu ca de atata stat pe burta face un fel de barcuta,adica sta pe piept cu mainile in aer.Nu le baga sub el sa se poata intoarce.
Mersi de ideea cu scutecul de finet.O sa incec maine sa vad daca nu-l face sul,sub el.

Alina,nu-ti face probleme ca e ok bebelina,eu asa zic din ce ne-ai descris tu.Pe prima pagina la link-uri utile am pus eu un link cu ce trebuie sa faca bb la fiecare luna.Sper ca nu ma insel,dar eu asa tin minte.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput