Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

M-am uitat si eu,Katy la poze si vad ca aveti copii deja legati in curele si cu spatarul ridicat.
Asa il puneti toate pe bb????Ca eu una nu am inceput sa-l leg si nici sa-l tin in fund.Trebuie deja?

Vad ca nu aveti pus nimic in carucior,adica nicio paturica nimic,doar materialul de la carucior.Nu e deranjant pt bb?
Ca eu tot i-am pus cite o paturica subtire,dar acum daca e asa cald ma gindeam la un cearceaf,ceva.
Voi ce ziceti?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nervii mei sunt clar generati de caldura. Ma simt naspa pe caldura, nu stiu ce o sa facem la vara ca acum e abia mai. Lili, nu ii fac baie lui MAtei de obicei ziua, dar acum era asa de transpirat incat vroiam doar sa il dau putin cu apa avand in vedere ca oricum urma sa iesim numai peste mai multe ore. N-am reusit ... asta e.
Acu vad ca au reluat apa calda. :))))

Voi cum va impacati cu cladura fetelor? Dar bebeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetelor
v-am ajuns din urma cu cititul, si va pupam cu drag amandoua

ce sa zic am vazut puiuti frumosi, Anelin cu ciresile, Teo cu oghelari ce sa mai toti sunt frumosi fara exceptie.
Marina, voi iesi in parc, am gasit o modalitate de a o aseza pe Lidiuta in carut si pot iesi la aer cu ea, doar ca ce ma incomodeaza deocamdata privirile curioase si intrebatoare insa incerc sa trec peste.

cand am mers la spital vineri dimineata era Lidia un zambet si o gangureala de a topit de la infirmiera pana la doctori pe toata lumea, pe urma a venit anestezista sa-mi explice ce e cu senzatiile postoperatorii de la anestezie, mi-a zis ca va plange insa nu de durere ci ca vede dublu si e ametita si nu stie ce se intampla, nu ma va recunoste dupa chip insa i-miva cunoste vocea si mirosul, sa-i vorbesc tot timpul si cu rabdare multa se va linisti. Va da-ti seama dupa ce a scos-o din operatie ne-a chemat la terapie intensiva si cand am intrat am vazut-o cu masca de oxigen pe fata era sa lesin, insa DD mi-a dat putere sa pot sa o calmez ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
A fost toata ziua dupa operatie maraita si a suspinat pana seara tarziu cand a adormit la ora ei obisnuita, (ce inseamna sa aiba program), a dormit pana pe la 3 noaptea , a tras o tura de mancare si frichineala cu suspinuri si iar a mai dormit 2 ore insa s-a trezit din plansul, altui pui mai mic ce era in salon. Dimineata a mai tras un pui de plans isteric si am mers de am facut un calmant si a mai dormit pana la 8, eram in culmea fericirii ca a dormit totusi. Nu va zic ca la 8 s-a trezit si iar sa planga deja se invatase si am luat-o incetisor cu vorba si ii radeam si fata mea si-a revenit, a inceput sa se joace si sa rada a uitat complet de plans. Pe urma a venit tati a vorbit cu dl dr si ne-a trimis acasa cu recomandarile de rigoare.

Nu va zic ce mi-au putut auzi si vedea urechile de la doctorii dwe acolo bineanteles altii decat cu care am vorbit noi, si ce de-a puiuti bolnaviori si probleme ma lua groaza.
A fost un caz la noi in salon pe la 11 seara veni o fetita de 9 ani cu mana rupta a cazut de pe un topogan, vine anestezista si o intreaba la ce ora a baut si mancat si fetita i-a zis ca acum o ora a baut apa, nesimtita de anestezista se intoarce catre asistente de pe hol si zice ca sa stati voi sa asteptati toata noaptea ca ea nu-i face nimic, nu va zic ca i-mi era sa o bat si sa o dau cu capul de pereti. Pai la ce caldura era afara cum pana mea sa nu bea copilul ala apa, pana l-a urma i-a pus ghisp si nu fost nevoie de operatie ca era osul putin fisurat.

feteor aveti grija de puiutii vostri in ziua de azi nu e de stat in spital, sa va zic ca in salonul de sase paturi unde eram 3 pacienti erau de o luna internati si asteptau sa se opereze , era groaznic. Sper ca niciodata sa nu mai ajungem in spital si Lidia sa se refaca cat mai repede posibil, s-ai creasca osul normal si sa pot alerga dupa ea.
Daca v-am plictisit asta e, mai aflati si voi una alta
va pup

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

a picat din pat cu tre oameni in casa(sic, sic...cica responsabili!!!)am tras o sperietura de numa, dar ea zambea..s-a tarait in patru labe pe pat ,apoi s-a coborat
usor pe marginea patului agatata ca o maimutica de cuvertura......am piapit-o toata, am intors-o pe toate partile...daca s-ar fi vaitat de ceva o duceam la spital... sunt sigura ca peste 3 luni imi va sari si din patut, asa ca voi monta centuri de
siguranta.
Daconstin Romania in 6 iunie. toata luna vom sta. referitor la biscuiti cu mere, m-am uitat la compozitia granulelor de biscuite fara zahar, la cereale speciale pt. copii de 4 luni si am cumparat biscuiti cu aceleasi caracterisitici; fara zahar trebuiesc cumparati si daca se poate, la inceput si fara gluten.Mie mi se pare ca ne cam aburesc cei care produc chestiile astea, pt. ca le vand cu 6 euro etc, cel putin dublu! borcanele inca nu am luat, dar cand voi pleca cu avionul clar ca va trebui sa-i dau, ca n-am cum sa-i pregatesc. de maine voi incepe sa amestec lapte 1 cu lapte 2, pana se va obisnui cu lapte nivel 2.
dar fructe si legume ii voi da in fiecare zi in Romania, naturale.sper cel putin ca sunt mai naturale ca in Italia!

Bella-vue-in mod sigur te vei relaxa un pic in Ro. poate familia ta va incerca sa iti ofere suportul moral de care ai nevoie. iti doresc o mica vacanta foarte placuta in care sa te relaxezi!
Aelitati-ai pregatit bagajele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina nasoala treaba. si noua ni se opreste apa calda 3-4 zile pt revizie in iulie, cand e caldura mai mare. asta e... eu sunt ff rea de caldura, ametesc, transpir in draci. pe emmi am tinut-o azi in casa numai in pampers. aveam de gand sa iesim si noi afara acum mai pe seara dar plouaaaa. oare se opreste intr-o ora???

kate v-am vazut pozele. sunteti niste frumosi!

dana eu nu am ridicat-o pe emmi si nici nu o sa o ridic in urmatoarea luna...decat daca pana atunci se ridica singura in fundic. eu i-am pus de la inceput in crut un scutec de finet.

nadiuta

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete stiti un dr endocrinolog bun...pe incercate???

cum nu mai alaptez astept invazia rushilor si pt ca nu m-am hotarat la sterilet cred ca o sa apelez tot la pilule. acum le iau pe cele care mergeau si in timpul alaptarii dar vreau sa fac niste analize si sa mi se recomande pe baza lor pilulele potrivite. deci???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Seara buna, fetelor!
Kate, am vizionat pozele cu mare placere! Sunteti niste frumosi!
Marina, inca imi mai storc creierii ce sa facem de 1 Iunie, ca vreau sa fie ceva frumos, sa ne ramana o amintire placuta si noua, si copiilor nostri!. Da' pana la urma imi vine mie o idee, si o sa va dau de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna fetelor!
In primul rand imi cer scuze ca nu am scris de foarte mult timp, oricum nu prea am fost eu activa niciodata si toate astea pentru ca eu chiar n-am timp. Mi-ar place sa pot tine pasu cu voi, pentru ca as avea multe de invatat de la voi, dar din pacate nu pot. Am vazut ca nu ne-ati uitat si ne-ati felicitat de ziua noastra si va multumesc din suflet si va doresc la toate sa va creasca puiutii mari si sanatosi.
Bineinteles ca va scriu acuma pentru ca am nevoie de sfatul voastru. As vrea sa-mi spuneti cum ar trebui sa fie un bebe de 4 luni, ce ar trebui sa faca sau alte aspecte legate de dezvoltare. Va intreb astea pentru ca sunt putin cam ingrijorata, Riana inca nu isi tine bine capul, inca se cam clatina, oare este normal? Ah, si cand ar trebui sa prinda jucariile cu manuta? Ea deocamdata nu le prinde, intinde mana (de fapt pumnul) si tot da cu manuta in ele, cam atat. In rest se dezvolta normal, rade mult, a inceput sa rade si in hohote, vorbeste toata ziua (in limba ei), are 6,800 kg si 61 cm.
Stiu ca eu nu sunt activa pe forum dar v-as ruga tare mult daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Multumesc

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by marinar

fete stiti un dr endocrinolog bun...pe incercate???

cum nu mai alaptez astept invazia rushilor si pt ca nu m-am hotarat la sterilet cred ca o sa apelez tot la pilule. acum le iau pe cele care mergeau si in timpul alaptarii dar vreau sa fac niste analize si sa mi se recomande pe baza lor pilulele potrivite. deci???????

Nu stiu un endocrinolog, dar io cand am luat anticonceptionale, am luat la sfatul unei dr de la un cabinet de planing familial....si tot in urma analizelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Pup fetele. Marina deci banuiesc ca ai primit raspunsul, nu, nu s-a oprit ploaia intr-o ora. Oricum, eu la ce nori erau ma asteptam la mult mai nasol. Eu iti pot recomanda ca dr endocrinolog, cu toata increderea, pe dna dr Corina Neamtu. Ea are cabinet la Parhon dar te-as sfatui prima data sa mergi la Sanador unde da consultatii. Ca la Parhon e nebunie. Si apoi vezi unde te cheama ea. Este singura doctora care dupa 6 ani de incercari mi-a obtinut doua sarcini in singuele doua tratamente pe care le-am facut cu ea, spunandu-mi aproape cu exactitate cand am inceput tratamentul cand voi ramane gravida. Este tanara, energica, glumeata si f desteapta.

Nadia, tare puternica mai esti, Lidiuta e norocoasa sa te aiba de mamica! Ai dreptate, in tara asta de kko numai mama in spital cu copilul sa nu fii.... Cum mai sa astepte o luna pt o operatie ???? Doamne fereste. Eu am zis ca daca oi ajunge intr-un necaz, vand ceva si ma duc la particular (ca stiu ca Biomedica de exemplu are rezerve la Gr. Alexandrescu). Dar tot sper sa nu fie nevoie.

Azi ne-am luat si noi carut. Altul. Nu il mai puteam cara pe cel de la Miniblu pt ca nu il mai pot tine pe Matei impreuna cu geanta doar intr-o mana. Asta se numeste Baby Smile am luat de la Auchan, nu e cine stie ce dar e macar mai usurel si mai aratos zic eu plus ca nu dai cu picioarele tot timpul in roti si se manevreaza mai usor. Deci pt cine e interesat sau stie pe cineva, vand carut Miniblu, cu scoica, geanta si husa de ploaie cu 4 mil, negociabil (culori portocaliu cu negru si gri). Este in conditie buna, doar ca e greu.

Cam asta e, si noua ne pare rau ca nu mai putem iesi chiar as fi avut chef. Cat despre 1 iunie ... eu mai departe de National nu pot sa ajung. Deci daca fetele Nationale :) va adunati sa facem ceva de 1 iunie, ma bag si io.

Hai pupici

Mergi la inceput