Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mediterana,multumim!
Ce noroc ca n-a patit nimic bebelina.Bine ca nu s-a speriat.
Tie ti-a zis dr sa-i dai mar cu biscuiti?Sau cum de ai inceput asa?
Cind pleci in Ro?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

"Neata, suratelor!

Am avut o noapte nu chiar grozava din cauza de domnisor Matei, care il face pe tati dupa degete : vrea la pipi, apoi la noi in pat (si eu nu sunt de acord, mai ales ca pe caldurile astea nici eu cu tati nu n gasim locul) si daca nu face cum vrea el, incepe smiorcaiala, si dai si plangi, poate, poate il indupleca, apoi iar la pipi, iar vrea in patul nostru, il trezeste pe Adam, care e bulversat in miez de noapte si incepe sa bombane... in fine, imi vine sa-l culc pe tati in alta camera, dar unde mai e ajutorul pe timpul noptii cu copiii?

alinuk - si eu sunt nedumerita de faza cu cerealele lui Teo, pentru ca acestea vin cu aport din fibre, insa de la 6 luni, poti introduce lejer fibrele sub forma lor naturala din legume si fructe. In plus s-a observat pana acum ca intr-adevar cerealele sunt recomandate celor care vor sa ia mai bine in grutate, bbilor mai slabuti, ori Teo nu cred ca are ceva de recuperat. Mai intereseaza-te si fii sigura ca ai intles bine inainte sa faci pasul acesta.
diana - Thea este o splendoare de copil, cu niste ochisori frumosi, frumosi, frumosi! Asa cum a zis si Dana e mai bine sa folosesti lingurite de plastic pentru inceput, insa sunt convinsa ca a fost un episod izolat si ca tu nu erai pregatita pentru asa pofte la fata ta

Bubitele lui Adam nu sunt de la caldura, pentru ca le facea si in februarie chiar si cand in casa nu erau decat 22 de grade. De 3 zile au aparut si de data asta nu l-am mai dat cu nimic cum a zis si ivona si azi dimineata am vazut ca s-au mai estompat. Insa acum am alta dandana: refuza mancarea la lingurita, fie cereale, fie fructe, fie legume. Sunt 3 zile de cand nu are chef sa manance si apeleaza cu succes la san. Ori eu sunt prea proasta si nici la bb2 nu reusesc sa fac ce trebuie cu diversificarea ori copiii astia ai mei sunt mai dificili , ori l-ati deocheat voi pe Adam
Cred ca asta e! Nu pot sa cred ca deochiul se transmite si virtual! Stiti ca inca nu l-am convins sa accepte bibe cu altceva decat lapte, nu? Asadar astept si pentru tema asta sugestii si reclamatii!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sunt plina de nervi!!!!!!!! Ne-au oprit apa calda!!!!! Bai ce tara de kkt. In plina vara ei opresc apa. Bine, nu ca i-ar deranja pe prea multi din bloc ca ei oricum nu o folosesc. Dar noi ce facem? Abia ma laudam ca il spal pe Matei in cada si acu, incalzeste apa cara oalele, caldura de la abur . Sa imi bag ......
Ma iertati dar chiar am niste nervi pe chestia asta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

catalina - mai asteapta putin, poate o fi doar o mica defectiune. Nu-ti mai umple capul de nervi doar pentru atata. Si apoi voi faceti baia asa devreme? abia e 2 ceasul...Pana diseara nu mai iesiti?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Asa...ramasesem datoare cu niste poze.
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070525&ctime=113735" target="_blank">Anelin si Milena de Danymamic
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070526&ctime=132133" target="_blank"> asa rad eu
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070526&ctime=133533" target="_blank">Diii calutule, diiii!
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070526&ctime=133706" target="_blank">Noi 3 in livada
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070526&ctime=133841" target="_blank">tati imi ataca ciresele
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070526&ctime=133857" target="_blank">sunt fericit
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070526&ctime=134048" target="_blank"> eu si mami avem cercei din cirese
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070525&ctime=120535" target="_blank">ma ascund
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070525&ctime=120501" target="_blank">Mami, poti sa faci ce vrei ca eu nu-i spun nimic lui tati!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

MArina, pai avem multi dinti in asteptare dar asta nu inseamna ca ies imediat. La multi ani pentru mama ta!

Mediterana, bine ca nu a patit nimic. A picat pe gresie? Nasol moment.

Lili, eu ziceam ca poate sunt de la saliva nu de la caldura. Ptr ca exact asa patim si noi. Ia urmareste-l tu o vreme sa vezi poate e asta problema.

Cata poate e doar o avarie pe undeva si se repara repede.

Fetele din Bucuresti care circulati cu masina proprie vedeti ca distrug astia si bulevardul Dinicu Golescu. Ce naiba i-o fi apucat nu stiu. De la gara spre cismigiu au sapat sant adanc pe o banda si de la gara de nord la gara basarab au sapat(deocamdata) un sant adanc de vreo 10-15 cm si lat de un metru exact langa linia de tramvai. Asa ca daca mai ai si ghinion sa fie masini parcate pe margine mergi o roata in sant si una afara. Ce-or fi avut si cu asta ca era drumul bun. Aaa..si bineinteles ca schimba si bordurile, ca trebuie sa mai scoata si ei un ban "cinstit", asa ca sa vad eu cum ma mai duc pe jos pana in cismigiu ca e intersectia dintre golescu si berzei full pe trotuare cu porcariile lor. Si mai sunt si tampiti si daca esti cu masina risti sa te loveasca. Ieri era sa se urce unu cu buldozerul peste noi pentru ca el avea chef sa treaca primul (prin coloana de masini). Noi stateam frumos la stop si asta venea direct spre noi, noroc ca a dat verde si a tras socru-meo de volan ca altfel...E plina lumea de tampiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kate, Lilimic si alte zuzuuu cu pofta de sarit pe mine.... , fete am zis ca spre jumatatea lui iulie incepem diversificarea - adica peste o luna jumate - iar cursurile de ieri au fost de nutritie la modul general - am fost 5 mamici ...si s-a discutat la modul general/ca pricipii ale diversificarii...v-am scris ca va urma o sedinta cu fiecare pt discutarea unor aspecte particulare legate de fiecare bebic...

Referitor la Teo e posibil sa nu-i bag deloc cereale sau daca ii dau putin o sa-i dau dimineatza nu seara..cum dau cei care doresc sa asimileze si au pb cu luatul in greutate...

Asa ca mai e pana voi decide ce si cum si oricum vreau sa citesc toate schemele de pe aici, de prin alte locuri si de pe mailul comun ...si apoi sa fac o schema pt copilul meu..

Lilica nu stiu cat a mancat Adam inainte cu lingurita... a zis pedi ca tb obisnuit treptat sa pape cu lingurita - caci pt supt limbutza se aseaza fix invers decat tb la lingurita... si ca uneori ei incurca borcanele si se comporta cu lingurita ca si cu tzitzi.. (la tzitzi miscare e dea da inafara limbutza iar la linguritza inauntru...sau asa ceva). Asadar daca da afara nu inseamna neaparat ca refuza papa, ci ca nu-i iese faza cu lingurita!

La multi ani Andlei! Sa fii sanatos voios si voinic!
Messa mai traiesti?

Dragelor, parerea mea este ca daca ne intalnim mai mult de 10..nu intelegem mai nimic din intalneala...ca se fac bisericutze, mai ales ca in Carol sunt mamicile cu bebici"mai mari".

Noi o sa servim clar Cismigiu si va asteptam in gasca de acolo care vrea sa vina si inainte si dupa 1 iunie..

io de sambata viitoare o luna am examene iar...cacalaauuuuuuuu

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Kate ti-ai schimbat carutul? adica l-ai schimbat pe cel dinainte sau ai cumparat altul??

..parca am vazut in Plaza din alea cu albastru si galben identice.. Mai sunt si cu rosu, eu parca l-as inlocui cu unul rosu ..sa nu ne deochem

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Alinuk stai mama ca nu am sarit pe tine . Am inteles de prima oara ca incepi peste o luna jumate diversificarea, dar nu intelegeam de ce zici de cereale.

Dap, am schimbat carutul ca era in garantie si cum scartaia ca naiba si am mai gasit eu cateva defecte... era chiar pacat sa nu-l schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, mai puteti de caldura?

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, le doresc sa creasca mari si sanatosi.

alinuk din cate am citit si eu stiam ca se recomanda copiilor cu greutate scazuta sa li se administreze cereale instant, fara gluten, preparate cu lapte. La copiii cu o greutate normala sau peste medie, cerealele se pot administra amestecate cu supa de zarzavat, in general, la masa de seara, mai rar.
l-am vazut pe Teo in filmulet e un scumpic, ce rade el in hohote

kate ce frumos e Anelin cu ciresele agatate de urechiuse, zici ca e rupt dintr-un tablou.

diana am vazut filmuletze si poze cu frumoasa Thea si vroiam sa te intreb daca dovlecelul era bucatica intreaga sau era pasat.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput