Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alinuk, da, carmen tanasescu de la CMu..sper sa fie ok..e tanara?

lore, si mie imi curge un san in timp de papa bebe..dar eu folosesc tampoane de sani..o cutie la 2 saptamani in medie..de la sanosan, 13 lei/30 bucati..le port doar cand alaptez si cand ies din casa(preventiv)..in rest nu-mi curg sanii ca in primele zile

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Katy,ce parinti tineri ai.Iar tati de Anelin nu e asa mare,ci esti tu mica.

Pai am parinti tineri ca s-au grabit sa ma faca. Da e asa de bine sa ai parinti tineri. Poate ca si d-asta imi doream sa am un copil cat mai repede. Aaa..da, ai dreptate sunt eu mica...Cum rade soacra-mea de mine. ..acum ma duc eu cu bb in brate la ei, mai incolo merge bb cu mine in brate...

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pitilache,frumos botez ati avut.Vad ca ai avut muti invitati.Frumos.Vad ca si bebelina ta bea din canuta cu manere.Cum se descurca cu ea?Poate sa bea?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Marinar si Daconst multumim. Intr-adevar a fost super si ne-am simtit excelent.

Daconst Isabella nu bea inca din canuta, de cand s-a nascut doar lapte de la mine a supt deocamdata si ieri vinul de la impartasanie! Printre invitati au fost niste prieteni cu o fetita de 1.5 ani si cred ca pe ea ai vazut-o in poza cu canuta!

Noi mai asteptam cu diversificarea ca inca nu are nici 4 luni si daca eu mai am lapte, o mai las asa.

Messa felicitari pentru botez. Am avut rabdare sa vad cateva poze! Sa-ti traisca bebelina crestina!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Pitilache,asa e,am vazut canuta in poza cu tortul.
E grasunica micuta ta,in poza dezbracata.Cit cintareste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kate am vazut pozici frumoase in pishmigiu!.

messa eu nu am gasit pozele de la botez. aaa, acum le descarc.

dana si eu sunt de aceeasi parere cu salteluta. pana nu sta emmi in fund nu o trec la urmatorul nivel.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna seara dragelor, am citit si eu asa pe diagonala ca nu am rabdare si nici prea mult timp. Ma termina caldura asta, uitasem cum este. Am iesit si noi afara dar tot zapuseala este n-am rezolvat nimic. In casa nu mai zic, noi avem geamurile pe o singura parte toate asa ca nexam curent.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ... decat Meg, nu o cunosc pe doamna Tanasescu, sorry. A, si ca Mateiu a refuzat categoric supa clara de legume (orez, morcov si pastarnac). Maine incerc cu nitel lapte in ea, daca nu de miercuri incerc cu piure de morcov. Ceva ceva tre sa mearga.
Discutam cu Adinush azi ca nu a e buna sa diversifici copilul pe caldura ca nici lapte nu mananca bine, d-apai altceva dar ... ce sa ii faci, nu pot astepta pana la 8 luni cand o fi racoare afara ... .

Hai va pup, mai vorbim, acu chiar nu mai stiam ce sa zic si tre sa pregatesc si baia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa am vazut-o pe mica ta crestina, o printesa!!! aaaaa si ma mir ca te-am vazut si pe tine, arati ff bine.

cata ete ca doacamdata dnshoara mea nu a re stresuri din astea, ad sa nu pape din cauza de caldrica

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Daconst sincera sa fiu nu stiu cat are, probabil in jur de 7 kg. Ultima oara am cantarit-o acum ceva mai mult de 3 saptamani (la 3 luni) si avea 6,330kg si 61 de cm. E destul de grasunica dar tot este in urma lui frate-sau care la 4 luni avea deja 8.1kg si 69.5 cm! Dar tine si ea destul de aproape!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Messo,hai ca am descarcat si eu pozele ca eram curioasa cum arati.
Arianna,e o printesa si mai are si cirlionti pe deasupra.Tati arata a rocker suparat,dar tu fata parca nu te-as fi recunoscut dupa mesajele care le scrii.Adica arati cumintica foc si parca nici vorba sa-ti stea tie gindul la utze si wiskane.

Mergi la inceput