Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 25
loreen spune:
Chris io nu m-as risca ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Monu stiu cum e, intri la doctor cu atatea in cap sa-ntrebi, sa pleci linistita ca doar de-aia te-ai dus si cand ajungi acasa constati ca ba nu i-a facut aia, ba de cealalata nu ti-a spus nimic...sa treaca noaptea cu bine fara febra, sa doarma linistite si voi cu ele.
Laura si eu as avea retineri la drum mai lung tot din cauza accidentelor nefaste de pe drumurile noastre si oricum nu am masina, asa ca daca e sa vin voi veni cu trenul, sunt sagetile ce pleaca din ora-n ora, rapide si luxoase, nu cred ca se supara nimeni daca nu ajung la 10:30. Problema e ca trebuie sa car carutul cu mine, dar decat deloc mai bine ma chinui putin dar il am.
E pe langa Herastrau.
Cristina tu propui o intalnire la Mamaia? Sau am inteles eu aiurea...Si Androix mai e cu examene.
Teddy pofta buna Alysei, siesta ceva...? Bucataria italiana...imi ploua-n gura, bine ca nu locuiesc acolo ca as fi cat China.
Fetelor alegeti ce zi doriti pentru intalnire, ar fi frumos sa fie cat mai multe (cum v-ati intalnit atunci in Parcul Carol), iar eu voi vedea daca pot veni sau nu, as vrea tare mult ca daca incep serviciul va fi mai greu.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Elisor nu accidentele ma sperie...cand e sa te duci gata iti faci bagajele si faci pa la lume...pacat ca nu stim cand e timpul...
Ma sperie condusul cu nebuna in masina ...singura.
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Laura pai intreab-o si pe Oana daca ar veni cu Alex sau Cornelia, Lili, Corni...dau si eu din gura
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
Androix spune:
Eu nu pot ajunge vineri. AM examen dimineata si pe la doua Filip pleaca la buftea cu Mihai ca se face party de 1 iunie. Dar daca va vedeti sa faceti poze multe sa va vad. Daca faceti sambata vin ![]()
Elisor, esti curajoasa s-o iei la picior cu caruciorul pe tren. De la gara cum te gandesti sa ajungi? Daca vrei sa iei taxi sa iesi din gara si sa-ti faci comanda sa nu iei vreun hot din fata garii ca aia stau la paralit acolo si te usuca pana la muzeu.
Andreea, mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Elisor aici lumea este foarte muncitoare... inafara de Corni cu care nu am mai vorbit de acum o luna restul sunt la munca...
Cuscra Filip ca Filip ca-i la Buftea...si Georgia cu cine o lasi?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Androix spune:
Pai dimineata o sa stea soacra-mea cu ei cat sunt la examen. Daca nu aveam examen veneam doar eu cu fi-mea
poate va e pofta de un bebe mic mic. De azi sunt iar libera ca pasarea cerului: avem scoica de masina si carucior asa ca pot sa merg cu copiii oriunde imi trazneste. Aaaa pardon, mai trebe sa cumpar o lesa pentru Filip 
Andreea, mama de Filip si Georgia
Tdi spune:
am venit sa scriu retetele dar inainte vreau sa dau 2 raspunsuri rapide...
Monu, nu pateste nimic daca a facut vaccinul peste rosu in gat, daca avea deja febra si stari de rau vaccinul doar ar fi accentuat problema. Noi am patit-o cu Aly in iulie anul trecut, i-am facut anti-meningococul si ea biata avea in incubatie roseola infantum dar inca nici un simptom, apoi a facut febra de la vaccin + febra de la boala + stomatita. Sanatate la puiutze!
ChrisDun, si pitika mea si-a manifestat independenta la mancat, nu accepta nimic de la noi de parca am vrea s-o otravim
. la inceput a facut macel, dupa fiecare masa trebuia s-o spal si pe ea, si pe mine, si juma' de casa...acum e super curatel, nimereste rar pe langa gura!
problema e ca nu mananca decat solide, cu furculitza, nu se atinge nici sa mor de supe sau ciorbe. la tv o pun din comoditate
, stiu ca asa sta linistita si papa iar eu am cateva minute libere ca-n rest alerg toata ziua dupa ea de-mi sar capacele.
fetele...si io vreau la intalnireeeeee!!!

Album Alyssa
elly_b spune:
quote:
Originally posted by loreen
Elisor nu accidentele ma sperie...cand e sa te duci gata iti faci bagajele si faci pa la lume...pacat ca nu stim cand e timpul...
Ma sperie condusul cu nebuna in masina ...singura.
Loreen cuBIANCA si
DELIA
de asta ma lovesc si eu in fiecare zi. tu macar conduci zilnic .... eu nu ma risc nici in buc. si zic: azi iau masina. in cel mai bun caz ajung pana jos o deschid si o inchid. tot un taxi ma salveaza

buun sa va zic cu muntele. NU!!! nu am apucat sa discutam nimic. deci ramane cum am stabilitit, adica nu se stie
seara cu pricina a fost singura in care am stat doar noi doi. a doua zi rupti de oboseala ne-am pricopsit cu un alt holandez cu nevasta

a urmat evident si nelipsita cearta. de fapt 2. una in ultima seara si una in buc cand am ajuns
daca va spun motivele va terminati de ras 
nu am gasit nimic in zarnesti, totul era full iar noi nu ne anuntasem sosirea. asa ca am ajuns in moieciu, si am incercat la cateva pensiuni. nada. aproape de iesire vad eu o casuta mica ce parea o pensiune si 2 tanti in curte. fara pancarte, bannere sau alte forme de reclama

ne-a placut mult acolo. niste super oameni. casuta curata si mobila relativ noua, niste perne de am vrut sa le cumpar
v-am povestit asta apropo de intalneala ca am fi vrut sa mergem si we asta cu gaga. acolo chiar e de stat cu copilul. dar s-a uitat al meu sot pe net si a zis ca ploua in toata tara

si daca ploua, normal, nu plecam. si atunci am putea sa venim si noi. dar daca ploua si in buc? plus ca au tot felul de actiuni pe 1 la gradi. m-ati pus pe ganduri

mami de
annelies (30.06.2005) poze gaga mic si dulce
elisor spune:
Pai faceti sambata daca sunt mai multe doritoare, o vedem si pe Georgia cu ocazia asta (bafta vineri la examen, Andreea), nu vin cu taxiul ca Bianca prefera mijloacele de transport in comun
, ma uit pe harta sa vad daca metroul scoate capul pe langa Herastrau, daca nu autobuze...Andreea, ai pomenit de party, mi-am adus aminte ca si Andreas are vineri, asa ca pica si la mine vineri, daca nu lucrez sunt cam aeriana cu zilele saptamanii.
Monu dar nu stai o juma de zi la dr, nu? Poate puteti ajunge, e departe Eliasul de Herastrau?
Bun, deci vineri: Monu, Adina...
Sambata: Androix, posibil Cristina, posibil Laura, posibil eu...
Cine se mai inscrie?
Bianca (13.06.2005)