Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 24
Tdi spune:
si aici se spala duminica...la inceput m-am uitat cam stramb la broscari dar apoi am priceput de ce: lumea lucra pana seara (multi au pauza de pranz de 3 ore si termina jobul la 19-20) unii inclusiv sambata, magazinele (chiar si cele f mari) se inchid repede iar duminica e totul inchis asa ca problemele administrative si cumparaturile se fac sambata, spalatul si curatenia raman pe duminica, plus ca atunci si curentul costa la jumatate.
ce nu pricep io is unele babe de pe aici, desi stau acasa toata ziua si citesc la soare sau scobesc in ghivecele cu flori, tot duminica spala...o fi pentru economie.
na hai ca m-am apucat de barfit vecini...daca tot am inceput sa va mai zic una: casa de langa noi e a 2 familii, femeile (mama si fiica) au salonul lor personal de coafura de vizavi, tatal fetei e casnic iar barbatu-su lucra la o firma. astia tinerii au o fetita de 1 an pe care au vrut s-o dea la cresa de la 1 (!) luna dar n-au primit-o decat la 8 luni, acum o duce dimineata acolo iar dupa-masa o lasa cu cine apuca (bunici, neamuri, babysitter), a zis ma-sa ca in meseria ei (coafeza) nu-si permite sa stea acasa cu copilul sa piarda vremea...ce za zic, sunt plini de bani si ei si batranii, macar daca ar fi avut nevoie. ce ma distreaza pe mine e sistemul la astia, barbatii fac curatenie, spala si au grija de copii (batranul mai are alti 2 nepoti de care se ocupa) iar ele se fatzaie toata ziua la salon.![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
Alyssa a mancat o farfurie cu varf de macaroane!
i-am pus mancarea in fatza, cd-ul cu teletubbies si am lasat-o singura, acum m-am dus sa vad ce face si rodea ultima macaroana, are o burticaaa!![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
am gasit cateva retete de sparanghel ce-mi suna bine la papilele gustative, deseara sper sa apuc sa le scriu si sa le pun aici si ptr voi.
acum ma duc la treaba ca acus vine sotzer si io iar am frectionat menta toata ziua...nu ca ar zice el ceva saracul da' mi-e mie putin asa.
ps. iar ploua...i-am facut deja program, deci in seara asta nu se mai tunde iarba in gradina, se face babysitting!![]()
Album Alyssa
monu spune:
Sunt stressul in persoana. Alexia are deja muciosori noroc ca stie acum sa sufle nasul. Antonia plange de cand i-am facut vaccinul si nu doarme simt ca mor. Si acum am realizat ca i-am facut vaccinul dar nimeni nu s-a uitat la ea in gat. Daca are rosu in gat si a fost si vaccinata la ce sa ma astept? 

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Am cazut la pace cu sotul, intai a zis ca-s nebuna, ca apoi sa-l vad cautandu-mi info despre Muzeul Satlui, in principiu as veni si eu, ramane sa vad cum as putea sa ma organizez in functie si de voi.
Cateva intrebari:
-cam care e ora pana la care vreti sa stati (daca e doar de 1-2 atunci s-ar putea sa renunt)
-voi cum faceti cu mancarea, le aduceti de-acasa sau e ceva in apropiere ce le-am putea da
-este atractiv pentru astia mici, loc de joaca...
Orice info utila mi-ar fi binevenita, Monu, Adina stiu ca voi ati fost (am vazut poze), la o adica putem ajunge in Hersatrau, nu?
In functie si de nr. mamicilor cu copilasi ma inscriu si eu.
Teddy si mami spala si usuca din acelasi motiv duminica, ca-i curentul la jumatate, la mine cum se nimereste, dar asta cu spalatul duminica nu prea am tinut cont, mereu am dat vina pe masina, ea e pacatoasa nu eu ![]()
Laura eu n-as spune nu la putina afectiune, ca ar fi frumos sa-i iubesc ca si pe parintii mei ma rog, aproape, sa stiu ca ma pot baza pe ei, ca din gura pot da si eu ca vai ce dragi imi sunt nepotii dar cand e vorba sa stea cu ei vai, am o treaba urgenta la Valcea, la dracu-n praznic si la masa lui, cel putin asa a fost la Andreas, de-aia am ajuns sa-l duc la cresa desi slava domnului ca ar fi putut sa stea cu el, strang banii ca harciogii, ca doamna soacra (mama vitrega) lucreaza cam 6 luni pe an in tara ciucalatei, dar ajunge cu barfa ca nu-i frumos...putin imi pasa 
Hai, o punem de-o intalnire cu capitalistele?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
Elisor, o surpriza nemaipomenita mi-ai facut.
1. ore - eu as vrea sa stau de la 10.30 pana la ora 14.00 cand mergem la nani.
2. mancarea pentru Alexia o aduc de acasa. Nu este ceva in apropiere de unde sa poti cumpara ceva pentru ei.
3. loc de joaca. sunt case vechi, taranesti cu curte si iarba si loc de alergat pe ulitele satului.
4. si mai exista varianta Herastrau. iesi din muzeu si intri in parc.
Mai vine cineva VINERI 1 IUNIE pe la ora 10.30?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Monu tare zaluda trebuie sa fi fost dr. daca i-a facut vaccinul fara sa se uite in gatulet, nu stiu ce urmari ar putea avea, eu zic s-o suni pe ea si sa vezi ce-ti spune, poate te linistesti...
Alexia e pe antibiotic? Poate ai spus dar n-am retinut, eu zic ca nu pierzi nimic daca ii badijonezi gatuletul cu albastru de metil, e o metoda foarte veche care cica da si rezultate, daca e viral oricum degeaba ii dai antibiotic.
sa se faca bine.
Am uitat sa-ti spun ca am
la tot ce-a fost pe masa din culinarul tau yami, yami...
Poate nu se inscriu fetele ca e vineri si multe lucreaza, n-ar fi mai bine sambata? Zic si eu, eu as putea veni oricand.
Mersi de raspunsuri! 
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
Daca fetele voteaza pentru sambata ar fi foarte frumos. sa vedem cine se inscrie. noi din pacate sambata avem programare la dr Stanciu.
Elisor, a fost intr-un fel si vina noastra cu Antonia. De dimineata am fost la Elias sa i se faca externarea de acum o luna cand am fost cu ea in spital. Dr de acolo a consultat-o dar nu s-a uitat si in gat. Eu am stat cu Alexia si sotul a fost cu bb. Nu mi-a spus dar nici eu nu am intrebat ce i-a facut la bb. Iar la policlinica dr noastra venea dupa 3 ore. si nu ne-a spus asta. era tarziu, copiii obositi am zis sa i se faca vaccinul buna bazata ca a fost verificata la Elias. Din pacate am ratat partea cu verificatul gatului.
Asta e! acum dupa atatea ore de nesomn si planset doarme. nu are febra dar noaptea e lunga.
Alexia e intr-adevar pe antibiotic pt puroi.O dau si cu tantum verde. i-as face badijonari dar ma musca si urla. nu pot sa ma apropii de ea.
ca sa nu va spun ca maine dimineata mergem sa i se ia sange. nu stiu cum va fi dar bine nu. o sa o scot lesinata de plans de acolo. scuze ca va ametesc de cap cu de'astea. sunt super stresata. nu cred ca mai rezist sa le vad bolnave sau cu febra.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ChrisDun spune:
DARIA ANA-MARIA, sa ai o viata frumoasa, plina de impliniri! Poate ne mai povesteste mamica ta cate ceva despre voi...
Monule, multa sanatate fetelor ! 
Eli, chiar, ce surpriza ! Dar ai dreptate cu serviciul, multe dintre noi n-ar putea veni vineri...
Cu mancarea, si eu o iau de obicei la pachet... apoi alerg ca apucata dupa copchil, cu lingurita in mana
Bineinteles ca prefer sa merg la restaurant, dar nu gasim unul in zona, si chiar daca am gasi, a mea nu sta linistita la masa mai mult de 2 minute
Singura problema cu iesirile prelungite este somnul de pranz - pe care unii copii, daca il sar, sunt extrem de irascibili ... Noi am incercat sa nu sarim peste etapa asta, dar a sarit ea singura azi... drept urmare, la 20.00 era in pat, si cred ca maine dimineata la 5.30 o sa fie fresh 
Loreen, esti mortala, m amuzat teribil replica ta lcu impuierea barzaunilor :))
Fran, pe unde ati mai misunat ??
Tdi, felicitari Alyssei pentru macaroanele halite ! Am si eu o intrebare la tine: daca nu ii deschizi televizorul nu mananca ? Eu daca incerc sa imi hranesc copila refuza categoric, dar daca ii las ei farfuria in fata mananca de n-are treaba. Bineinteles ca se face precum porcul, si in jurul ei lasa prapad, dar macar am satisfactia ca haleste bine ![]()
Elly, multa bafta cu gradi ! Cum ai gasit-o?
Cornelia, hai iesi din depresie, pls. Ai doi copii minunati care au nevoie de o mamica optimista! Te stresezi din cauza de examene ? Toate avem cate un examen/doua de dat ! N-ai vazut ca fetele se descurca foarte bine (uite, Nelia, Lucas, duamna avocat, Cristina mynicegirl... scuze daca am uitat pe cineva)... si eu mai am de dat unul in vara, si mi-e groaza... Iar daca te supara Stefan, sa stii ca si a mea a inceput sa fie o mica terorista, nu mai e ingerasul docil de acum doua luni
Hai nu mai fii suparata ! 
Dupa cum vedeti, azi sunt (deja) intr-o pasa mai buna
, si desi n-am apucat sa citesc din urma decat o pagina jumate, sper sa reusesc totusi sa tin pasul cu voi de-acum incolo.
Intreb si eu ca sa nu tac: la Mamaia se risca cineva sa mearga anul asta ?
... ca eu m-as cam risca... fiind asa aproape... Ce parere aveti ?
loreen spune:
Monu eu stiam de la doamna celebra in viata ca daca nu are febra merge vaccinat...Delia chiar a facut 2 vaccinuri cu mucii-n gura fara nimic semnificativ ca reactie...
Elisor io am o vaga idee despre unde-i Muzeul asta...io ar trebui sa plec de-acasa pe la 7 ca o ora si mai bine o pierd in Bucuresti...apoi la intoarcere sper sa doarma Delia altfel m-am lins pe bot...si in primul rand tre sa ma invoiesc de la munca...asta nu ar fi un capat de tzara...e oleaca mai comlicat de cand cu accidentul de saptamana trecuta ...evident au inceput restrictiile ...dar nimic nu e imposibil
Tdi ce se naste din italieno vero normal sa aiba o iubire ascunsa pentru spaghete...am io care-s paralela cu macaronarii...
Daniela voi unde ati fugit?!Gradinaresti?!
Cuscra lu' Daniela ai fugit cu cumatra?!Cum mai evolueaza capitolul gradi?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"