Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

LA MUUUULTI, MULTI ANI!!!

[red]tuturor celor care si-au serbat zilele de cand nu am mai intrat![/red]

iar ati scris de nu pot sa tin pasul

sa va povestesc ...
am plecat vineri dupa cum v-am spus la munte. am ajuns noaptea si tinta era zarnesti, dar am zis sa ramanem totusi la gura diham caci ne era si foame si nu mai aveam chef de mers. ajungem, mancam, luam o camera din cele 2 ramase libere in noaptea respectiva si se face de 12 cand ne indreptam spre camera.
buuuun ... pe hol ne dam seama ca autocarul din fata cabanei adusese o gasca de pusti pusi pe petreceri si betii. ori ultimul an de liceu ori pt vreo practica in primul an de fac. n-am reusit sa-mi dau seama. nici o problema, zic eu. doar am fost si noi tineri. nu aveam de unde sa stim ca peretii camerelor sunt probabil doar o placa de rigips
toate bune si frumoase. facem un dus, ne bagam in pat si incepem sa ne amuzam la o tigare de "perlele" si "iesirile" vecinilor de palier.
auzim un nene profesor care incerca sa-i bage la culcare. ok, inseamna ca in curand se da stingerea si nu mai trantesc usile in halul asta. dupa muuuuulte insistente ale prof. urmeaza un moment de liniste. gata. ne culcam si noi. glumiti!!!! in urmatoarele 2 min. au inceput iar usile (cred ca se alergau), iar rasetele si muzica. si apare elementul surpriza : urletele! mai fetelor, cred ca neandhertalii, faceau mai frumos cand incingeau vreo lupta pt prada. nu am cuvinte sa va descriu.
pe la 1:30 am inceput sa ma enervez. profesorul saracul tot incerca sa-i potoleasca cu "va rog frumos", "ati promis ca la 12 gata", "mai copii, nu sunteti in jungla", "va rog deschideti usa". evident, nu functioana.
nu aveam nimic daca se pastrau niste limite de bun simt. muzica, rasete, un party civilizat. si credeti-ma ca limitele noastre sunt fooooarte largi. dar deja se intrecuse orice masura. i-am spus lui barbata-meu sa iasa pe hol sa vada totusi ce se intampla. astia se adunau pe hol si alergau dintr-o camera in alta si cand auzeau vreo usa deschizandu-se dispareau ca furnicile. asa ca profu se instalase pe hol, macar sa nu mai iasa din camere.
02:00 - pt ca nu mai puteau iesi pe hol, au iesit pe un fel de terasa, care era comuna pe tot palierul (trebuia escaladat, e greu sa va explic) si tipau unii la altii, bateau, normal, la fete in geam sa-i lase sa intre. barbata-miu deja plin de nervi si el, escaladeaza geamul si il trimite pe unul dintre ei la culcare cu "politetea" de rigoare si amentitarea cu bataia
fara efect. 2:30 - urlete continua. profu clar nu face fata. se auzea cum incerca sa bage ultimii mohicani la culcare si aia sareau ca arsi ca ce-au facut ei. prea mult pt mine. accept orice dar nu nesimtirea iesita din comun. si nu va imaginati pe ce ton vorbeau cu profu care era un om de un caracter rar intalnit.
gata! acum ies eu din barlog! iau ceva pe mine si ma duc glont la camera unde profu se certa politicos cu cei doi. barbata-miu in spatele meu. profu ma intampina cu "ma iertati doamna, au intrecut putin masura (putin?!?!?! ). se vor potoli acum" eu ma fac ca nu-l aud si ma infig la unu care era mai iesit in usa si cu o gura mare de n-ai vazut. incep sa urlu eu mai tare ca el ca sunt niste nesimtiti si daca profu este cu bun simt nu trebuie calcat in picioare si ca daca mai aud un sunet au de-a face cu mine . si dau sa plec, cu profu in spatele meu care imi promite ca se vor linisti apele si incerca sa-mi explice ca au baut prea mult pt varsta lor (adica erau aproape in coma )si dobitocul face greseala sa ma injure cu barbata-miu langa el (care ramasese un pic mai in spate)
fetele care l-au mai vazut pe tati din dotare in poze stiu ca nu arata ca un ingeras mic si dulce. ma intorc si nu mai vad pe nimeni pe hol. profu alearga disperat spre camera. eu dupa el. barbata-meu cu moaca lui de "killer" (cand e plin de nervi) ii bagase lui ala o mana in gat si il lipise de perete. eu stiam ca nu o sa dea in el ca nu e genul nici de departe si oricum in situatii limita nu ar da intr-un pusti. profu alb ca varul incepe sa traga de barta-miu: "domnu', domnu' nu va bateti aicea!" eu ma prind ca vrea sa-l sperie bine si incep sa dramatizez : "hai gata. te rog da-i drumul. nu da in el. lasa-l ca se potoleste. nu e treaba ta. daca nu se potolesc chemam politia."
ii da drumul cu replica "nu cred ca vrei sa ma intorc!". iese din camera si ii face cu ochiul profului sufocat de disperare
ne retragem si .... in sfarsit liniste! era 3:00

bun inceput de we ce se dorea relaxant

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am venit si noi de pe drumuri. timp putin. situatia e cam asa
Antonia am vaccinat-o azi si e super ciufu, are 65 cm si 6.500 kg.
Alexia are rosu in gat si cu usor puroi dar fara febra. din cauza de puroi in gat iar antibiotice. ni s-a recomandat sa ii facem teste de alergii si sa o dam pe aromoterapie.
si mai nou din cauza ca la noi curge apa de cald si daca deschid o usa ceva racesc fetele urgent exista varianta sa plecam din Bucuresti. eu cu fetele. dar sincer parca nu ma dau dusa de acasa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele din bucuresti am gasit un site poate va intereseaza http://gradinite.com/site/Concurs/
sper sa nu fie reclama ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

si acum despre noi. we la munte s-a prelungit pana luni si nu am vrut sa o duca mama dimineata pe gaga la gradi asa ca am amanat pana azi.
so ... prima zi de gradiiiii!!!! am ajuns. in prima secunda disperata "mama, vreau in brate!" ii explic copilului ca toata lumea sta frumos la masuta si mananca, sa mearga si ea la copii ... nimic. merg cu ea si o asez la masa, stau cu ea putin, se ridica si se duce la jucarii. intre timp termina aproape totii copii masa si educatoarele ii iau sa-i duca la grupe. o ia pe gaga de manuta educatoarea ei si o intreaba daca vrea sa mearga sus cu ea sa se joace cu copii. gaga ii da mana si pleaca! victorie!!! mai stau putin si ies in curte. aud de sus urland ca din gura de sarpe ...."maaaaaaama, vreau la maaaaaaaaama!!!!!!!!" ok e a mea!
stateam ca pe ghimpi si vroiam sa urc dar aud educatoare care incerca s-o linisteasca. 1000 de puncte si bile albe pt ea! i-a vorbit frumos, calm, i-a explicat ca mama a plecat pana acasa si ca se intoarce repede dupa ea, si ca pana atunci ea poate sa se joace cu ea si cu copii, a luat-o la geam sa vada daca o mai vede pe mami (nu putea, eu eram sub geamul lor ) i-a mai povestit "diverse" si copilul s-a linistit dupa cateva min. intr-un final mi-am facut curaj sa plec. am sunat pe la 12 si dir mi-a spus ca a mai "marait" de cateva ori dar s-a linistit repede. dar ..... ca s-a atasat si nu se da jos din bratele educatoarei. sta lipita de ea
initial am vrut sa o iau la pranz azi, dar dir a zis sa incercam sa vedem cum reactioneaza la somn si ca ma suna daca e ceva sa vin acolo. si pana acum nu a sunat
speeer sa fie ok. totusi ma duc la 5 sa o iau, dupa gustare. abia astept

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am ajuns si noi acasa, am plimbat matza cu taxiul, cu autobuzul, tare incantata e, in autobuz striga in gura mare ca vrea pe scaun si nu oriunde ci numa la geam si singura, iar in taxi sta picior peste picior, e mortala.

Am vorbit si cu invatatoarea, face to face intotdeauna e altfel decat prin biletele, am rezolvat si cu banii, adica i-am mai platit o data engleza pentru ca nu o pot lasa pe doamna sa scoata ea bani din buzunar, desi la cat sunt de meticuloasa stiu exact ce-am platit, asta e .

Am rezolvat o parte din comisioane, am lasat-o pe mandra la tati la servici cat m-am fatait pe la croitor si gata, face nani, eu m-a apuc de calcat, de spalat, mancare am facut ieri...Laura dar e ceva intre Rusalii si spalat? Nu s-au terminat rusaliile?!
Eu nu am calendar de-ala bisericesc asa ca sunt pe dinafara, ce mai aud la voi de vreo sarbatoare
in cursul saptamanii viitoare...

Lucas am vazut pozele voastre, tare fain e imbracat Matei, dar e misto tare tricoul, mai exact ce scrie...

Adina grea alegere, eu atata as alege pana s-ar termina concursul , prea multe poze sunt reusite si frumoase incat m-as duce la aia si le-as spune din start ca eu vreau locul I ca merita toti banii . M-am gandit si eu sa particip.

Fran de aia nu se pune un gram pe tine, toata ziua umbli.

Laura sa traiasca socrii care ne iubesc atat de mult ...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sparanghel mincam si noi, dar numai facut la aburi, c ceva pe deasupra (brinza sau cascaval ras, iaurt) sau ca garnitura la carne si orez, impreuna cu alte legume. Dar m-ar interesa si pe mine retete, cica e fff sanatos. Si aici se maninca pe rupte si e si foarte scump, dar noi luam cite un buchetel in fiecare saptamina.

Pengunica, parca tu erai cu reteta... pe mine m-ar interesa si alte retete japoneze, ai zis ca sotul tau gateste bine, crezi ca ai putea sa-mi traduci citeva, mai interesante Am gasit un magazin japonez aici, are o gramada de produse, deci as putea sa cumpar ce avem nevoie. Sotul meu este mare fan Japonia si multe lucruri care tin de ea (din cauza sportului pe care il practica de 20 de ani de zile - kendo, a si vizitat-o de vreo 4 ori), printre care si mincarea. Iar eu consider ca japonezii sint poporul care maninca cel mai sanatos de pe acest pamint si imi place mincarea lor de nu mai pot. Daca ai timp si poti, mi-ar placea sa am citeva retete japoneze venite din sursa directa. Am zis ca ma duc sa-mi iau niste cursuri in sensul asta, dar nu am gasit pina acum. Multumesc!

Gata cafeluta, ma duc sa o duc pe Tudora si apoi la cursul de dimineata, unde am test si nu prea am citit, dar ma duc sa-l dau, ca sa scap de el, oricum iau mai mult decit 0 cit as lua daca nu m-as duce deloc, cum imi trecea prin cap dimineata. Abia astept sa ajung acasa si sa citesc linistita ce ati mai scris (si ati scris!), ca acum doar am rasfoit. O zi buna!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Elly halal weekend, cel putin noaptea cu pricina, dar ati apucat sa discutati ceva, sa rezolvati cat de cat problema?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

VINERI 1 IUNIE LA MUZEUL SATULUI? IN JUR DE 10.30?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Loreen, de unde stii ca am spalat?m-ai prins...azi am bagat si o masina de haine ca pitik murdareste cat 10, azi noapte am spalat vasele si bucataria si am calcat rufe pana la 2 noaptea. cu Rusaliile ce sa zic, D-zeu sa ma ierte da chiar nu stiam, si apoi sunt si pacate mai mari decat sa-ti faci ordine in casa, parerea mea.

Na ca s-a trezit Alyssa, tocmai acum cand ma apuca limbaritza!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi, Elisor ci sa ma exprim cat de cat ca mi s-au imbalsamat neuronii de la atatea fibre celulotice...je mon fish pe ca se spala sau nu de sarbatori...eu duminica spal cel mai bine si la foc continuu...din babe citire cica e o sarbatoare nasoala si tine 3 zile( ca orice minune romaneasca)...o colega nu si-a trimis fata la biserica duminica,sa aprinda o lumanare, ca a cutezat sa se spele pe cap dimineata inaintea slujbei...e dusa cu capu colega...
Io am zis ca-s bine venite rusaliile astea ca nu aveam detergent si nici chef de bagat boarfe in masina si uite asa am rupt etichetele la hainele de anul trecut...

Monu daca as stii unde-i Muzeul Satului parca m-as arunca si io la voi...multa mine nu-mi trebuie...

Elly am inteles ca ati fost solicitati psihic si fizic in we...dar voi doi ?!V-ati solicitat reciproc?!

Elisor da chiar nu am nevoie de dragostea socrilor...ma simt prea bine si fara...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput